2016 Aralik tup bebek

Kızlar merhaba bugün 6. Gunum ve ağrılarım arttı karnım patlayacak gibi agriyo birden sancı giriyo sanki kazı çalışması var karnımın hemen altında bunlar normal mi neyin habercisi çok korkuyorum sizlerde nasıl olmuştu böyle ağrılar varmıydi acaba adet olacakmışım gibi sanki ama erken değil mi daha transferin 6. Gunu adet olacaksam bile bu kadar erken mi olur benim 3. Günden beri ağrılarım var ve bugün şiddetini arttirdi yardımcı olursanız çok sevinirim hayırlı cumalar

Cnm ağrılar olacak tabi, normaldir. Tutunmaya çalışıyor embriyo ondandır. Sen çalışıyomusun yoksa evdemisin? Evdeysen yat cnm sürekli dinlen yorma kendini.

Merhaba kızlar bugun transeferimin 3. günü ama hiç belirtim yok bir tane bıle yok

Sorma canım.
Cnm ağrılar olacak tabi, normaldir. Tutunmaya çalışıyor embriyo ondandır. Sen çalışıyomusun yoksa evdemisin? Evdeysen yat cnm sürekli dinlen yorma kendini.
Sorma tatlım ben bu işler yüzünden işimi bıraktım bi de iş stresine girmeyeyim durmadan izin almak zorunda kalmayayım diye evdeyim yatıyorum bol bol ağrım olduğunda ayaklarımi dikip öyle yatıyorum hatta inşallah tutunma belirtisidir çünkü adet için daha eeken diye düşünüyorum sizde böyle erkenden baslamismiydi böyle ağrılar normalmi sence tutunuyomudur ki

İlk iki gün bende de ağrı olmadı, 3. Günde başladı ağrılar, sürekli oluyordu bende, hatta hiç ağrım olmadığında üzülüyordum niye ağrım yok yoksa ters giden bişey mi var diye. Allaha şükürler olsun bugüne kadar gelebildik. Hatta düne kadar yazıyodum buraya ağrım yok belirti yok diye , karnımdaki duydu beni sanırım dün öğleden sonradan beri ağrım var. Bende evde mümkün olduğunca yatıyorum kanepede. Gündüz işteyim zaten . 5 te eve geliyorum, işim masa başı olduğu için sorun olmuyor. İş arkadaşlarımda çok yardımcılar zaten, yerden biley alacak olsam hemen onlar alıyor, dosya taşımıyorum onlar taşıyor bana.

sağol canım normal yanı şu durum
Cnm bende hep ağrı oldu ama çoğu arkadaşımızda hiç olmamış. Sanırım herşeyde bir mana aramamalıyız yoksa psikolojimiz bozuluyor. Ben çok yaşadım bu durumu ve çok etkilendin onçin lütfen sen rahat ol, bu günlerin tadını çıkar

Bence

Canım transferin 3. Günü belirti olması için çok erken.
Cnm nasılsın? Geçtimi bel ağrıların? Benim karnımın alt bölgesinde bir ağrı bir şişlik var sanki, normalmidir sence? Bu kadar erken zmanda rahimde genişleme olmaz heralde diye düşünüyorum.

Ay canım ne güzel allah gönlüne göre versin sağlıkla hayırla gelsin bebeğin inşallah normal diyorsun yaniye rahatlattın beni allah razı olsun inşallah bende bi kaç güne güzel haberler veririm.burdan sizlere daha 5 günüm var test için sabırsızlanıyorum artık sen kaçıncı gün tahlil yaptırmıştın kaçıncı gün embriyosuydu

kılar merhaba çok acil cvp alabilimiyim acaba..benim pazartesi yumurlatar toplanıcak buhün son gonaf iğnemi oldum.yarında çatlatma iğinesi ve gonapely diye biiğne var onları saat 22 de olucam.ayrıca orgalutran iğne var onu da onlarla birlikte mi yoks ilk yaptığım saatte mi yapmalıyım??

Ben aksam 7 de orgalutrani yapiyrdm gece 12 de catlatma ignemi yaptm yani orgalutranin saatini degistrmedi doktorum

Canım ya peki sende şuan var mı ağrı falan. Benim bikaç gündür belim ağrıyo zaten o adet sancısı hiç geçmedi bende korkudan günler geçmiyo valla hasta oldum olucam diye. Ama değerlerim iyiydi çok şükür kanamada olmadı haftaya da keseyi görücez Rabbim nasip ederse. İçim rahat değil bu sancılar aklımı alıyor meleğim giderse diye

Cnm nasılsın? Geçtimi bel ağrıların? Benim karnımın alt bölgesinde bir ağrı bir şişlik var sanki, normalmidir sence? Bu kadar erken zmanda rahimde genişleme olmaz heralde diye düşünüyorum.
Teşekkür ederim canım iyiyim sen nasılsın. Benim bel ağrım geçti çok şükür dinlenince bir ağrım yok çok şükür. Benimde karnımın altı şiş ve sert. Normaldir sanırım.

Ekledim galiba 3 ocak transfer günüm 5. Gün emriyosuydu öğlen kan testine gideceğim
Ayyy benimde transfer 3ocak,5.gun embriyosu ama kan tahlili icin 16ocak dedi doktor,idrar tahlilinede cesaret edemiyoruuummm gunlerimiz ayni,beni heycanlandirdiin

Ekledim galiba 3 ocak transfer günüm 5. Gün emriyosuydu öğlen kan testine gideceğim
Ayyy benimde transfer 3ocak,5.gun embriyosu ama kan tahlili icin 16ocak dedi doktor,idrar tahlilinede cesaret edemiyoruuummm gunlerimiz ayni,beni heycanlandirdiin

Teşekkür ederim canım iyiyim sen nasılsın. Benim bel ağrım geçti çok şükür dinlenince bir ağrım yok çok şükür. Benimde karnımın altı şiş ve sert. Normaldir sanırım.
Cnm bende şümdi telde bir arkadaşımla konuşuyodum, bebeği yenile bir yaşına girdi, o da tüp benek yaptırmıştı. Ağrıların normal olduğunu söyledi bana bebek yerleşiuormuş artık rahime, rahimde değişiklikler oluyomuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…