Çok sağol canım az önce okudum hepsini. İnşallah minik mucizem de beni bırakmaz. Dış gebelik muhabbetleri falan yaygınlaşınca tedirgin oldum ister istemez. Kliniktekilerde 10. Gün yani test günü 50 nin üzerinde olacağı için kesin gözüyle bakıyoruz dedi ama ne biliyim. İnşallah benim sonumda hayırlı olur canım. Senin değerler ne kadar süreyle yükseldi.Su_cetin Cnm niye bu kadar tedirgin oldun sen, 9. Gün için değerin gayet güzel. Benim yazılarımı okumadınmı sen hiç, benim 11. Günde 33 tü. Lütfen üzülme rahat ol, bılca dinlen ve tahlil gününü bekle , eminim yükselecektir. Yaşadıklarını çok iyi anlıuorum inan.
Vnm bugün yine mi yaptın test?Çok sağol canım az önce okudum hepsini. İnşallah minik mucizem de beni bırakmaz. Dış gebelik muhabbetleri falan yaygınlaşınca tedirgin oldum ister istemez. Kliniktekilerde 10. Gün yani test günü 50 nin üzerinde olacağı için kesin gözüyle bakıyoruz dedi ama ne biliyim. İnşallah benim sonumda hayırlı olur canım. Senin değerler ne kadar süreyle yükseldi.
Sağol canım inşallah hayırlısı ile yükselir bende gönül rahatlığı ile sevincimi yaşarım.hayırlı olsun cnm yukselır elbet cok dusuk bır deger değil
benimde geri geliyor tıkandıgını da hissediyorum cunku artık yerlestirirken zorlanıyorumSizin gün içinde gelmiyormu geri benim hep geliyor fitili jeli rahat koyuyorum tıkanınca zorlu giriyor nasıl oluyor
Canım dr proluton depot isimli iğne verdi. Onu yaptırdım. İlaçlarımı kullanmaya devam ediyorum. Cumartesi gel yeniden kan değerlerini ölçeceğiz dedi. 75 ya da yukarısı çıkmazsa çok ümitli olmamamız gerekiyormuş. Yarın gideceğim yeniden kan testi içingnowee cnm ne yaptın?
Yok canım dün yaptım birde yarın yapacağım. Pazar günü özel ist lab çalışmıyor maalesef.Vnm bugün yine mi yaptın test?
Yarın kaçıncı günün cnm?Canım dr proluton depot isimli iğne verdi. Onu yaptırdım. İlaçlarımı kullanmaya devam ediyorum. Cumartesi gel yeniden kan değerlerini ölçeceğiz dedi. 75 ya da yukarısı çıkmazsa çok ümitli olmamız gerekiyormuş. Yarın gideceğim yeniden kan testi için
Hayırlı haberlerle gel inşallah cnm.Yok canım dün yaptım birde yarın yapacağım. Pazar günü özel ist lab çalışmıyor maalesef.
İnşallah canım ne olur dua edin benim için. Yarın sabahtan kan vereceğim.Su_cetin Canım insallah değerin katlanır. Çok düşük değil
İnşallah canım inşallah yarın hayırlı haberi veririm.Hayırlı haberlerle gel inşallah cnm.
Yarın 11.gün olacak.Yarın kaçıncı günün cnm?
Çok zor oluyor evet ama en azından farzlarını kılmaya çalış olmazsa oturarak kıl canm Rabbim kabul eder inşallahkızlar namazı nasıl kılıyorsunuz sabah secdeye egilirken bi kramp hissettim korktum acıkcası siz nasıl yapıyosunuz
Yok cmm benim neredeyse 9 haftalik olcak bebegim hala devam ediyorum iki hafta sonra kesicek sanirimKalp atısını duyan arkadaslar estrofemi kestiniz mi? Merkezi aradim bugun dahanonce kalp atıminda birak demislerdi şimdi kanama olunca devam et dediler. Siz naptıniz estrofemi?
Allahıma şükürler olsun, çok dua ettim senin için.çok şükür olsun. İnşallah kat kat katlanır cnm benim. Pazartesi ikimizinde usg si var , inşallah güzel haberler veririz .burdayım canım 843 çıktı, hoca yine yorum yapmadı raporu uzattı pazartesi kan ve usg yapılsın gel dedi
Benim 11. Gün 44 dü, hocanın dediğine takılma sakın, Allahın bileceği şeydir cnm. 13. Gün 77 , 15. Gün 188, 19. Gün 628 oldu değerlerim.Yarın 11.gün olacak.
Maşşallah rabbim tamamına erdirsin 25 yaşında iyi iki tane koymuşlar nerde yaptırdın cnmamin canım çok sağ ol yaşım 25 sebepsiz inferlite teşhisi kondu bize ilk defa tüp bebek yaptırdım benim ısrarımla hoca 2 tane 3 gün embriyosu koydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?