İnşallah canım inşallah Allah razı olsun, Allah hepimizin yüzünü güldürsünAllahıma şükürler olsun, çok dua ettim senin için.çok şükür olsun. İnşallah kat kat katlanır cnmbenim. Pazartesi ikimizinde usg si var , inşallah güzel haberler veririz .
Bende kalp atısıyla kesin dediler merkezden ama dun icmeyince lekelenme olunca mecburen mi geri verdiler diye korktum. Sana da verdilerse bebeģe zararı yoktur o zaman. Içim rahatladı. Senin nasil gidiyor kesildi mi lekeler durum ne?Yok cmm benim neredeyse 9 haftalik olcak bebegim hala devam ediyorum iki hafta sonra kesicek sanirim
Doktor dun oyle soyluyodu
Kesildi canim cok şükür iyim sadece mide bulantilarim var ogurmeler var ama olsun tabi sikayetci degilim bu gunleri yasamak icin cok bekledik bizBende kalp atısıyla kesin dediler merkezden ama dun icmeyince lekelenme olunca mecburen mi geri verdiler diye korktum. Sana da verdilerse bebeģe zararı yoktur o zaman. Içim rahatladı. Senin nasil gidiyor kesildi mi lekeler durum ne?
SELAMUNALEYKUM KIZLAR?
Aranizda ya da cevrenizde "DEVLET HASTANESINDE" tedavi gorenler var mi??
Cevabin icin tesekkur ederim canim. 4 deneme yaptik ozelde artik maddi imkanlarimuz ozele gitmek icin yetersiz. Mecburen devlet olacak sanirim. Oncelikle burdan fikir ve tavsiye almak istedim. Umarim cevap verir arkadaslar da.Ben özelde tedavi gördüm kalp atışına devlete gittim hiç beğenmedim ultrason cihazını sesini duyamadım kalp atışının, ama doktor iyiydi ama imkanlar kısıtlı devlette sanki
Canım ben yaptırmadım sadece rapor aldım zeynep kamilden. Galiba biraz sıra oluyor istediğin zaman başlayamıyorsun yogunluktan dolayı. Mesela ben gittiğimde ilk ultrason icin adetin 2.günü ultrason bekleyenlere hazırlanön bekleyin sırayla çağiracaz demislerdi ben şok olmustum 3 perdeli kabin ve galiba 10 kisi falandik hemde adetli cok tuhaftı. Ama o gun elektrik yoktu onunla alakası var mı her zaman mı öyle bilmiyorum. Onun dışında sistem galiba iyi isliyor cok bekletmiyorlar. Kafamda kalan başka birsey de ortada kontuvarda tek tek isim verip sen daha sunu kullancan sen şu zaman gelcen falan demişlerdi orda herkesin icinde o da cok tuhaf gelmisti bana özeldeki gibi teke tek konusmuyorlar mahremiyet pek yok gibi. Ama ben ilk gittim diyemi böyle algıladim bilmiyorum ordaki herkes memnundu. Sen hangi hastaneyi düşünüyorsun? Istanbulda her sey yoğun başka şehirlerde belki daha musaittir. Seninde hakkinda hayırlısi inşallah.Cevabin icin tesekkur ederim canim. 4 deneme yaptik ozelde artik maddi imkanlarimuz ozele gitmek icin yetersiz. Mecburen devlet olacak sanirim. Oncelikle burdan fikir ve tavsiye almak istedim. Umarim cevap verir arkadaslar da.
Hangi şehirde sinizCevabin icin tesekkur ederim canim. 4 deneme yaptik ozelde artik maddi imkanlarimuz ozele gitmek icin yetersiz. Mecburen devlet olacak sanirim. Oncelikle burdan fikir ve tavsiye almak istedim. Umarim cevap verir arkadaslar da.
Amin canim insaallah. Sagol cevap icin. Iste bundan korkuyorum bende. Suleymaniyeye baska bir test icin gityigumizde bi bakalim dedik soralim infertilite bolumu isleyis nasi diye ayni senin anlattigin sekildeydi ortam hastalar esleri herkesin oldugu ortamda hemsire dosyama bakip sesli sesli senin tuplerin tikanik deyiverdi. Esimde bende nasil cikicagimuzi sasirdik. Her hastalik kendine gore ozel ve onemludir. Bilhassa bu tup bebek tedavisinde boyle aleni bir sistem hic hos degil. En olmadi biraz daha gec yapip para biriktiruruz napalim. Hayirlisi...Canım ben yaptırmadım sadece rapor aldım zeynep kamilden. Galiba biraz sıra oluyor istediğin zaman başlayamıyorsun yogunluktan dolayı. Mesela ben gittiğimde ilk ultrason icin adetin 2.günü ultrason bekleyenlere hazırlanön bekleyin sırayla çağiracaz demislerdi ben şok olmustum 3 perdeli kabin ve galiba 10 kisi falandik hemde adetli cok tuhaftı. Ama o gun elektrik yoktu onunla alakası var mı her zaman mı öyle bilmiyorum. Onun dışında sistem galiba iyi isliyor cok bekletmiyorlar. Kafamda kalan başka birsey de ortada kontuvarda tek tek isim verip sen daha sunu kullancan sen şu zaman gelcen falan demişlerdi orda herkesin icinde o da cok tuhaf gelmisti bana özeldeki gibi teke tek konusmuyorlar mahremiyet pek yok gibi. Ama ben ilk gittim diyemi böyle algıladim bilmiyorum ordaki herkes memnundu. Sen hangi hastaneyi düşünüyorsun? Istanbulda her sey yoğun başka şehirlerde belki daha musaittir. Seninde hakkinda hayırlısi inşallah.
Istanbuldayim canim avrupa yakasinda. Hastaneninde bu yakada olmasi daa iyi olur esim sperm vermek icin isten gelip tekrar donuyor calustigi iste malesef izin imkani yok. Uzak olan yerlerde sikinti bizim icin. BirHangi şehirde siniz
Neresi canim bahsettigin hastane anlayamadim kusura bakma.duaci birdenözelde yaptiracam rapor almaya geldim dediğimde tanıştığim herkes bana burda yaptır falan dedi millet taa nerelerden gelmiş doğudan çok ablayla tanıstim birkaç günde ve gayet menundular onlar.
Ayy pardon zeynep kamil di mi? Simdi anladim.Istanbuldayim canim avrupa yakasinda. Hastaneninde bu yakada olmasi daa iyi olur esim sperm vermek icin isten gelip tekrar donuyor calustigi iste malesef izin imkani yok. Uzak olan yerlerde sikinti bizim icin. Bir
Neresi canim bahsettigin hastane anlayamadim kusura bakma.
Mahremiyete dikkat eden biri için çok zor ama benimde bu deneme olmasaydı birdaha özelde yaptırmam imkansızdı. Ve eşimlede konuşmustuk bu olmazsa ikinciye sıkar dişimi orda yaptırırım demiştim o pek oralı olmamısti ama anne olma içgüdüsü her seye göğüş gerebiliyor.Amin canim insaallah. Sagol cevap icin. Iste bundan korkuyorum bende. Suleymaniyeye baska bir test icin gityigumizde bi bakalim dedik soralim infertilite bolumu isleyis nasi diye ayni senin anlattigin sekildeydi ortam hastalar esleri herkesin oldugu ortamda hemsire dosyama bakip sesli sesli senin tuplerin tikanik deyiverdi. Esimde bende nasil cikicagimuzi sasirdik. Her hastalik kendine gore ozel ve onemludir. Bilhassa bu tup bebek tedavisinde boyle aleni bir sistem hic hos degil. En olmadi biraz daha gec yapip para biriktiruruz napalim. Hayirlisi...
Evet kesinlikle mahremiyetin "m" si yok. Ayrica psikolojik olarakta cok olumsuz etkilior insani bu durum. O kadar insanin icinde neden herkes sorunumu duysun hem utandim hem incindim.Mahremiyete dikkat eden biri için çok zor ama benimde bu deneme olmasaydı birdaha özelde yaptırmam imkansızdı. Ve eşimlede konuşmustuk bu olmazsa ikinciye sıkar dişimi orda yaptırırım demiştim o pek oralı olmamısti ama anne olma içgüdüsü her seye göğüş gerebiliyor.
Istanbuldayim canim avrupa yakasinda. Hastaneninde bu yakada olmasi daa iyi olur esim sperm vermek icin isten gelip tekrar donuyor calustigi iste malesef izin imkani yok. Uzak olan yerlerde sikinti bizim icin. Bir
Medipol de yaptıran arkadaşlarım var 2 si de pozitif ama devlette hic bilmiyorum canım, istersen genel bi maliyet ogrenebilirimIstanbuldayim canim avrupa yakasinda. Hastaneninde bu yakada olmasi daa iyi olur esim sperm vermek icin isten gelip tekrar donuyor calustigi iste malesef izin imkani yok. Uzak olan yerlerde sikinti bizim icin. Bir
Evet çok haklısın canım bazı şeyler duzeldi devlette ama hala çok kaba bir sistem işliyor parası olmayana her kapı sert kapanıyor. Rabbim hepsinin yardımcısı olsun. Sizede hayırlı kapılar açsın inşallah.Evet kesinlikle mahremiyetin "m" si yok. Ayrica psikolojik olarakta cok olumsuz etkilior insani bu durum. O kadar insanin icinde neden herkes sorunumu duysun hem utandim hem incindim.
Olabilir canim, raporlu islem yapiliyor mu ucret ne kadar vs bilgi alabilirsen memnun olurum. Cok sagolMedipol de yaptıran arkadaşlarım var 2 si de pozitif ama devlette hic bilmiyorum canım, istersen genel bi maliyet ogrenebilirim
Amin canim amin, ozelde yaptirirken bile stres sıkınti yapmadan olmuyor, devlette yaparsak psikolji tepe-takla olur sanirimEvet çok haklısın canım bazı şeyler duzeldi devlette ama hala çok kaba bir sistem işliyor parası olmayana her kapı sert kapanıyor. Rabbim hepsinin yardımcısı olsun. Sizede hayırlı kapılar açsın inşallah.
Hangi ildesin cnm bn bi ara suleymanitr kadib doguma gtmistim rapor cikartabilirmiyim diye yani apar topar muayene oluyrsn ozeldeki gbi degil tabi muayene masasindaki ustune uzandgn bez bile degismiyor bn asilama yaptirirm devlette diye dusundm ama vazgectm. Bide laboratuvarlari fln nekdr iyidr bilmem gidip goreblrsb ortami hic bir deneme yapamamaktan iyidir belki nasibin oralardadir ama ozelde tedavi gordukten snra canini sikacak cok sey goreblrsn bunlara takilmam dersen deneCevabin icin tesekkur ederim canim. 4 deneme yaptik ozelde artik maddi imkanlarimuz ozele gitmek icin yetersiz. Mecburen devlet olacak sanirim. Oncelikle burdan fikir ve tavsiye almak istedim. Umarim cevap verir arkadaslar da.
Ben devlette yaptırmadım tanıdığım yok malesef. Ama rapor alıp özelde yaptıran arkadaşım vardı. Bulunduğun şehir için yada yakın iller için internetten bi araştırma yap istersen daha çok bilgiye ulaşırsın.Cevabin icin tesekkur ederim canim. 4 deneme yaptik ozelde artik maddi imkanlarimuz ozele gitmek icin yetersiz. Mecburen devlet olacak sanirim. Oncelikle burdan fikir ve tavsiye almak istedim. Umarim cevap verir arkadaslar da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?