2016 Aralik tup bebek

Dert etme embriyo kalitesini. Tutunması için embriyo kalitesi çok önemli değil. Benim de tek embriyom vardı ve 2bb demişlerdi. Ama embriyo kalitesine takılmayın dedi doktorum. Yarın göreceğiz bakalım tutunabilmiş mi

Öncelikle cevaplandırdığın için teşekkürler.. Sen sona gelmissin artık dualar seninle bugün hadi bize umut ol :dua: tutunmuştur inşallah çok heyecanlı, yarın olmaz şimdi sana :) evde erken gebelik testi .. gibi şeyler yaptın mı peki? Transferin kacinci gunu?

selam ,herkesler iyidir umarım düşük değerle de olsa pozitif alan arkadaşlar üzülüp stres yapmayın 20-30 la başlayıp sürecine çok güzel devam edenler var unutmayın düşük değerde olsa o mutluluğu yaşayın bence:)

Kan değerlerimi göstermek için doktora gittim bende bugün ee tabii gitmişken bebişe bakmamak olmaz 6+4 de karından kalp atışınıda duydum çok şükür heyecandan benim kalbim duracaktı, herkese yaşatsın inşallah rabbim bu mutluluğu ,. Tsh yüksek çıktı normalde devamlı kullanmam lazım ama ilacı hep ihmal ediyodum 75 mg lık ilaç hergün kullancam 3 hafta sonra tekrar bakılacak.Gebelikte tehlikeli olabiliyo çünkü tiroid birde ilginçtir folik asit değerim yüksek çıktı referans aralığı en yüksek 18 ken ,benim 20 çıktı
Ne güzel kalp atislarini duymussun :)) insallah bizde duyariz.ilaclarini ihmal etme tabi .bende ilac kullanamazdim unuturdum artik dikkat ediyorum

Insallah öyle birsey yoktur canim. Belki ilaclardan dolayi şiş hissediyosundur kendini.
Bende karin bolgemi hep şiş hissediyirun hatta öğlen okulda pantalonumun fermuari patladı, montla geziyorum :))
Ben de pantolonlarıma giremiyorum şimdiden böyleysek ohooo

Ya benim karnım çok şişti yumurtalıkların şişmemiştir dimi kızlar.
ağrı sancı ,karında gerginlik nefes darlığı gibi sıkıntıların yoksa şiş değildir bence kontrole gittiysen ultrasonda da gözükür zaten şiş olsaydı.Benim geçen haftaki kontrolde 10 cm di neyseki bu hafta 8 buçuğa inmiş ,12.haftaya kadar bitip geçiçek inşallah

ağrı sancı ,karında gerginlik nefes darlığı gibi sıkıntıların yoksa şiş değildir bence kontrole gittiysen ultrasonda da gözükür zaten şiş olsaydı.Benim geçen haftaki kontrolde 10 cm di neyseki bu hafta 8 buçuğa inmiş ,12.haftaya kadar bitip geçiçek inşallah
Ultrasonda girdim keseyi gördüm doktor bişey demedi olsa söylerdi dimi.

Ultrasonda girdim keseyi gördüm doktor bişey demedi olsa söylerdi dimi.
kesinlikle görünüyor direk ultrasonda ,hatta bana kese görüntüsünün yanında solda duran 2-3 şiş yumurta var onlarında ölçümünü yapıp çıktısını vermişti.İğne ,jel fitil falan kullanıyorsan onlarda yapıyo vücutta şişkinlik

Ağrım oluyo canım. Dün doktor nasıl dayanıyosun bunlara dedi. Karnımada su birikmiş biraz. Tabi şiş olunca idrarda sancı yapıyo. Hemen tuvalete gidiyorum bende. Bugun de işe gitmedim. Annemde geldi şehirdışından. Kendime baktırıyorum
yumurtalarla ile ilgiliydi değilmi seninde sıkıntın? Çapları kaç acaba söyledimi doktorun çokmu büyük?zamanla geçicek ama sık dişini biraz hızlı hareket,darbe v.s kendini kolla ,benimkiler 8,5 cm karın şişliği hala var ama sıkıntılarım azaldı çok şükür

yumurtalarla ile ilgiliydi değilmi seninde sıkıntın? Çapları kaç acaba söyledimi doktorun çokmu büyük?zamanla geçicek ama sık dişini biraz hızlı hareket,darbe v.s kendini kolla ,benimkiler 8,5 cm karın şişliği hala var ama sıkıntılarım azaldı çok şükür
Benimde 8 civarıydı. İki taraftada var. Karnımı bile tam doyurmuyorum rahatsızlığım artıyor. Bugun yine dinlenme verdi karındada su birikmiş biraz. İşyerimdeki kadın doğumcuda benim ki de geçer dedi. Bide progestan hap kullanıyorum yatarken iki tane oda şişirir dedi. Dolayısıyla gece artıyor şikayetim. İnşallah gecer gider bunları unutur bebeklerimize kavuşuruz hepimiz.

Benimde 8 civarıydı. İki taraftada var. Karnımı bile tam doyurmuyorum rahatsızlığım artıyor. Bugun yine dinlenme verdi karındada su birikmiş biraz. İşyerimdeki kadın doğumcuda benim ki de geçer dedi. Bide progestan hap kullanıyorum yatarken iki tane oda şişirir dedi. Dolayısıyla gece artıyor şikayetim. İnşallah gecer gider bunları unutur bebeklerimize kavuşuruz hepimiz.
evet yemek bile yiyemiyo insan doğru düzgün midede dolu olunca daha çok şişiyo maalesef. Gece sağa sola dönerken çok zorlanıyorsun değilmi desteksiz dönemiyodum ilk başlarda yataktan tutunup öyle çeviriyodum bazen kendimi ,yürüyüşte iyi geliyodu devamlı yatma evin içindede olsa yavaş yavaş hareket et .Benim sol taraftalar geçen hafta 10 du bu hafta biraz inmiş işte 12.haftaya kadar tamamen kaybolur dedi bugün doktor.

kesinlikle görünüyor direk ultrasonda ,hatta bana kese görüntüsünün yanında solda duran 2-3 şiş yumurta var onlarında ölçümünü yapıp çıktısını vermişti.İğne ,jel fitil falan kullanıyorsan onlarda yapıyo vücutta şişkinlik
Hem jel kullanıyorum hem fitil canım. Bide bu jel birikmiş sanırım girmiyo içeri tıkandı sanırım

evet yemek bile yiyemiyo insan doğru düzgün midede dolu olunca daha çok şişiyo maalesef. Gece sağa sola dönerken çok zorlanıyorsun değilmi desteksiz dönemiyodum ilk başlarda yataktan tutunup öyle çeviriyodum bazen kendimi ,yürüyüşte iyi geliyodu devamlı yatma evin içindede olsa yavaş yavaş hareket et .Benim sol taraftalar geçen hafta 10 du bu hafta biraz inmiş işte 12.haftaya kadar tamamen kaybolur dedi bugün doktor.
Ay inşallah. Aynen gece dönerken inliyorum. Karın kaslarımı kullanamıyorum kollardan destek alıyorum. Güzel oluyo böyle bir sürü doktorun aynı seyleri söylemesi. İnsanın içi rahatlıyor.

Kalp atısını duyan arkadaslar estrofemi kestiniz mi? Merkezi aradim bugun dahanonce kalp atıminda birak demislerdi şimdi kanama olunca devam et dediler. Siz naptıniz estrofemi?

Back
X