- 8 Aralık 2016
- 250
- 88
- 13
- 40
Ben evleneli 3 buçuk yıl oldu canım kendi annem Rahmetli oldu. Kayınvalideme Allah uzun ömür versin çok tatlıdır.Çok telaşlı oda ilk torun değil halbuki
Canım 9.gün 44 gayet iyi yarın 100 falan olur katlanır gider değerin gayet güzel canım.Bugün 10. Gün canım. Akşamda beri uyumuyorum. İlki gibi kimyasal gebelik olacak diye. Gerçi çok şükür kasık ağrılarım devam ediyor. Yarın tekrarlayacağım. Kliniğe dün söyledim sonucu bir gün erken yapmışsınız. Cuma günü yapmış olsaydınız 50 nin üzerinde olacağı için gebeliğinize kesin gözüyle bakıyoruz dedi. Cumartesi gününkü sonuca göre tekrar görüşelim dedi. Ama içim rahat değil hiç. Dünden beri sevinemedim bile.
Doktor özellikle özel bi labaratuardan test istiyor. Özel hastanelerinkini kabul etmiyor. Pazar günü de labaratuar kapalı olduğu için dün yaptık. 2 gün sonrasıda cumartesi gelsin diye. Etmeye çalışıyorum ama her aşaması stres tedirginlik ne yazıkki..Her zaman denilen tarihi beklemek en iyisi şuan yersiz bir stres yaşıyorsun evet merak ediyorsun ama sabır etmek lazım..
Aynen öyle canım Allah kimseyi ne evlatla ne de evlat hasretiyle sınamasın canım.Ama bizden ilk torunları öyle düşünmek gerek canım. Bizde anne olucaz inş insan bütün evlatlarının mutluluğunu görmek istiyor
Sağol canım çok teşekkür ederim. İnşallah öyle olur.Canım 9.gün 44 gayet iyi yarın 100 falan olun katlanır gider değerin gayet güzel canım.
Doktor özellikle özel bi labaratuardan test istiyor. Özel hastanelerinkini kabul etmiyor. Pazar günü de labaratuar kapalı olduğu için dün yaptık. 2 gün sonrasıda cumartesi gelsin diye. Etmeye çalışıyorum ama her aşaması stres tedirginlik ne yazıkki..
İnşallah hayırlısı ile kucağına alırsın canım. Rabbim güzel sıkıntısız bir hamilelik nasip etsin.Keseyi gördüm bu sefer ya boşsa diye kafayı taktım inan bitmiyor stres canım
Cnm ben 33 le başladım, hiç üzülme bol bol dinlen ve inan.
Cnm niye üzülüyorsun kü 9. Gün 38 miş çok iyi. Benim 11. Gün 33 dü.
Ewet cnm ya , umarım bende güzel örenek olurum herkese pazartesiye
Ben varim cnm 10. Gun degerim 38 di dondurulmus besinci gun embriyosu doktor dusebilir umitlenme dedi ama cok dua ettim cok dinlendim haftalarca yataktan kalkmadan ayagimn altina yastik koyarak yattim saglikli beslendim ve bugun 8+5 im hatta biraz once kontrolden geldik cok sukur hersey yolunda dedi doktorum lutfen cok dinlen uzulme rabbim nasip etmisse o bi sekilde seninle kalacaktir sadece sana umut olsun diye anlattim
Canım bir şey soracağım cgh sonucu kötü çıkan embryonun hangi kromozomu sıkıntılıydı Dr bir şey dedi mi bunun için.bnmde 2 tane gtti acgh a ikisi de kötü çıktı Dr da çok açıklama yapmadı
İnşallah canım hepimiz .. Ben merak ediyorum onuDosyamda gördüm 11 yazdı ama ideali nedir bilmiyorum?
Canim amh degerin kacti senin
Hoşbulduk canımİnşallah alışır merdiven çıkamadım bugün inşallah olmaz benim tek embriyo var çünkü ve kalite olarak pek iç açıcı değil..
İnşallah hayırlısı ile kucağına alırsın canım. Rabbim güzel sıkıntısız bir hamilelik nasip etsin.
Gel bide bana sor :))) sakin olmaya çalıştım ama zor geçti o günler.ÇOK İİ DAYANMIŞSIN 13 GÜNE
Kizlar bende bugün test yaptiracam aksam.insallah degerim yükselmiştir.
Belirti olarak kasık agrilari çoğaldı sanki.
Keseyi gördüm bu sefer ya boşsa diye kafayı taktım inan bitmiyor stres canım
Insallah öyle birsey yoktur canim. Belki ilaclardan dolayi şiş hissediyosundur kendini.Ya benim karnım çok şişti yumurtalıkların şişmemiştir dimi kızlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?