2016 Aralik tup bebek

Su_cetin Su_cetin Cnm niye bu kadar tedirgin oldun sen, 9. Gün için değerin gayet güzel. Benim yazılarımı okumadınmı sen hiç, benim 11. Günde 33 tü. Lütfen üzülme rahat ol, bılca dinlen ve tahlil gününü bekle , eminim yükselecektir. Yaşadıklarını çok iyi anlıuorum inan.
Çok sağol canım az önce okudum hepsini. İnşallah minik mucizem de beni bırakmaz. Dış gebelik muhabbetleri falan yaygınlaşınca tedirgin oldum ister istemez. Kliniktekilerde 10. Gün yani test günü 50 nin üzerinde olacağı için kesin gözüyle bakıyoruz dedi ama ne biliyim. İnşallah benim sonumda hayırlı olur canım. Senin değerler ne kadar süreyle yükseldi.
 
Çok sağol canım az önce okudum hepsini. İnşallah minik mucizem de beni bırakmaz. Dış gebelik muhabbetleri falan yaygınlaşınca tedirgin oldum ister istemez. Kliniktekilerde 10. Gün yani test günü 50 nin üzerinde olacağı için kesin gözüyle bakıyoruz dedi ama ne biliyim. İnşallah benim sonumda hayırlı olur canım. Senin değerler ne kadar süreyle yükseldi.
Vnm bugün yine mi yaptın test?
 
Canım dr proluton depot isimli iğne verdi. Onu yaptırdım. İlaçlarımı kullanmaya devam ediyorum. Cumartesi gel yeniden kan değerlerini ölçeceğiz dedi. 75 ya da yukarısı çıkmazsa çok ümitli olmamamız gerekiyormuş. Yarın gideceğim yeniden kan testi için
 
Canım dr proluton depot isimli iğne verdi. Onu yaptırdım. İlaçlarımı kullanmaya devam ediyorum. Cumartesi gel yeniden kan değerlerini ölçeceğiz dedi. 75 ya da yukarısı çıkmazsa çok ümitli olmamız gerekiyormuş. Yarın gideceğim yeniden kan testi için
Yarın kaçıncı günün cnm?
 
kızlar namazı nasıl kılıyorsunuz sabah secdeye egilirken bi kramp hissettim korktum acıkcası siz nasıl yapıyosunuz
 
Kalp atısını duyan arkadaslar estrofemi kestiniz mi? Merkezi aradim bugun dahanonce kalp atıminda birak demislerdi şimdi kanama olunca devam et dediler. Siz naptıniz estrofemi?
Yok cmm benim neredeyse 9 haftalik olcak bebegim hala devam ediyorum iki hafta sonra kesicek sanirim
Doktor dun oyle soyluyodu
 
burdayım canım 843 çıktı, hoca yine yorum yapmadı raporu uzattı pazartesi kan ve usg yapılsın gel dedi:dua::dua::dua:
Allahıma şükürler olsun, çok dua ettim senin için.çok şükür olsun. İnşallah kat kat katlanır cnm benim. Pazartesi ikimizinde usg si var , inşallah güzel haberler veririz .
 
amin canım çok sağ ol yaşım 25 sebepsiz inferlite teşhisi kondu bize ilk defa tüp bebek yaptırdım benim ısrarımla hoca 2 tane 3 gün embriyosu koydu
Maşşallah rabbim tamamına erdirsin 25 yaşında iyi iki tane koymuşlar nerde yaptırdın cnm
 
SELAMUNALEYKUM KIZLAR?

Aranizda ya da cevrenizde "DEVLET HASTANESINDE" tedavi gorenler var mi??
 
Back
X