Sen gönlünü rahat tut sen yaşamışsın sordum dktra 2.ye aynı şeyi yaşamamın yüzdesi ne diye 2.ye hamile kalıp sağlıklı bebek dünyaya getiren hastanın oranı yüzde 95 dedi korkma bide herşey olacağına varır sen sadece bebeğini düşün strese sokma onuda
Bugün benim içinde kötü bir gündü öğlen kanamam oldu apar topar doktora gittik hemen kontrol ettiler ve keseyi göremediler kan testi yaptılar geçen cuma değerlerim 738 imiş bugün 1078 normalde 1400 olması gerekiyormuş buda normal değilmiş Çarşamba günü tekrar doktora gidip kan testi yapacam eğer değerler yükselirse sorun yok ama değerler düşükse kötü gebeliği sonlandırabilirler şimdi hem Ağrı'm var hemde kanamam gerçi çok değil doktorlar kanamanın normal olduğu şiddetlenirse ağrı ile birlikte tekrar beklemeden doktora gelmemi istediler ne olur kızlar dualarınızı eksik etmeyin Çarşamba'ya kadar değerlerim yükselsin bebeğimden olmayayım
Amin inşallah canım Allahım hepinizin bebeğinide sağlıklı etsinCok sagol canim icimi rahatlattin. Dedigin gibi hersey Allahtan. Kaderimizde ne varsa o, carsamba gidicem bende, rabbim sana da insallah tez zamanda saglikli gebelik versin
Amin inşallah canım Allahım hepinizin bebeğinide sağlıklı etsin
Canim valla tam olarak trlefondan anlamadim doktorun kac dedigini ama o hic problem etmedi ben sorun var mi herseyden emin misiniz diyince hcg biraz düşük ama onemli sorun teşkil etmez gec döllenme olmustur dedi. Bir de son aylarda bif hafta gec adet oluyordum doktora soylemistim. O yuzden normal degerinin az olmasi dedi. Normalde yarin 6 haftalik olmasi gerekiyor ama gec döllenme ise degerler bir hafta geriden geligor dolayisi ile düşük cikti. Cuma günü gel keseyi görürüm korkma dedi. Insallah hersey yolundadir dua edin banacanım hcg kaç çıktı?
bi de son adet tarihin ne ?
ona göre yorumlayalım...
bir de endişelenecek bir şey yok demiş doktorun bence ona güven canım biz ne desek boş bence..
Bugün benim içinde kötü bir gündü öğlen kanamam oldu apar topar doktora gittik hemen kontrol ettiler ve keseyi göremediler kan testi yaptılar geçen cuma değerlerim 738 imiş bugün 1078 normalde 1400 olması gerekiyormuş buda normal değilmiş Çarşamba günü tekrar doktora gidip kan testi yapacam eğer değerler yükselirse sorun yok ama değerler düşükse kötü gebeliği sonlandırabilirler şimdi hem Ağrı'm var hemde kanamam gerçi çok değil doktorlar kanamanın normal olduğu şiddetlenirse ağrı ile birlikte tekrar beklemeden doktora gelmemi istediler ne olur kızlar dualarınızı eksik etmeyin Çarşamba'ya kadar değerlerim yükselsin bebeğimden olmayayım
Adetleri geç oluyorsa geç döllenme olmuştur canım korkma benceCanim valla tam olarak trlefondan anlamadim doktorun kac dedigini ama o hic problem etmedi ben sorun var mi herseyden emin misiniz diyince hcg biraz düşük ama onemli sorun teşkil etmez gec döllenme olmustur dedi. Bir de son aylarda bif hafta gec adet oluyordum doktora soylemistim. O yuzden normal degerinin az olmasi dedi. Normalde yarin 6 haftalik olmasi gerekiyor ama gec döllenme ise degerler bir hafta geriden geligor dolayisi ile düşük cikti. Cuma günü gel keseyi görürüm korkma dedi. Insallah hersey yolundadir dua edin bana
Ne yazıkkı bu sabah düşük yaptım kızlar bebeğimi kaybettim lütfen bol bol dinlenin hiç bir şeyi stres yapmayın Mevla'm benimkimi bana bağışlamadı umarım sizinkileri size bağışlarCanim sakin olmaya calis. Rabbim insallah yavrunu sana bagislasin, hayirlisiyla gebeligin saglikli bi sekilde devam etsin insallah
Ne yazıkkı bu sabah düşük yaptım kızlar bebeğimi kaybettim lütfen bol bol dinlenin hiç bir şeyi stres yapmayın Mevla'm benimkimi bana bağışlamadı umarım sizinkileri size bağışlar
6 +3 günlüktübebeğin ne kadarlıktı canım
Insallah oyledir canim insallahAdetleri geç oluyorsa geç döllenme olmuştur canım korkma bence
Rabbim tez zamanda tekrar sevindirsin seni canimm bu mubarek gece hurmetine. Uzulme nolur..Ne yazıkkı bu sabah düşük yaptım kızlar bebeğimi kaybettim lütfen bol bol dinlenin hiç bir şeyi stres yapmayın Mevla'm benimkimi bana bağışlamadı umarım sizinkileri size bağışlar
Allah takdiri hiçbişey söylenemez sana Can'ım Allah sabrını versin inşallah. Bebeğin sağlıksızdı demek, böyle düşün. Allahım tez zamanda sabrını da yeni sevincini de versin.6 +3 günlüktü
Cok uzuldum.. En kısa zamanda yüzünüz tekrar gülsün inşallah..6 +3 günlüktü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?