2016 Aralık Ayında Doğum Yapacak Annişler :)

Hay maşallah tebrikler çok sevindim Mevla'm sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin :)

Allah sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin canim

Gunaydin kizlar benim bugun saat 1 de doktor randevum var insallah hersey olumlu gecer bana fatiha ya da ayetel kursi okur musunuzzzzz
Günaydınnn bugün bebeğimin sağlık durumunu öğrenmeye gidiyorum dua edin lütfen
RABBİM SAĞLIKLI GÜZEL HABERLER ALMANIZI NASİP ETSIN KIZLAR HABER VERIN BİZE DE DUALARIM HEPIMIZE

keseyi göremedi sanırım küçük olduğu için yarın vajinal bakcam dedi sizce beklemeli miyim?

Kızlar üzülerek yazıyorum ama bugün kontrole gittik ve bebeğimin atan kalbi durmuş kürtaj olucam geçen hafta atıyordu ama olmadı Rabbim hepinizin evladını bağışlasın...

Kızlar üzülerek yazıyorum ama bugün kontrole gittik ve bebeğimin atan kalbi durmuş kürtaj olucam geçen hafta atıyordu ama olmadı Rabbim hepinizin evladını bağışlasın...
Canım benım cok uzuldum. Bu neden oluyor niye sağlıklıylen bir an da başa bunlar geliyor anlayamıyorum. Allah sabır versin. Ne desem boş. İnşallah bir an once yeniden güzel haberlerini duyarız. Tüm kalbimle diliyorum...

çok geçmiş olsun cnm yaaa Allah sabır versin yardımcın olsun neden belli mi peki

Selam kizlar bugun doktora gittim vajinal baktirmaya korktum cok kucuk oldugu icin de gobekten göremedi. Kan tahlillerimi yapti bu hafta ici beni arayacak tekrar gidecegim bu hafta göbekten görünür dedi doktor. Stresli bir bekleyiş.....

Rabbim sabir ve şifa versin canim benim üzüldüm ama Rabbim en hayirlisini verir demekten baska da diyebilecek birsey yok bebeğin cennete gitti mahsere kadar sana dua edecek. Dilerim en yakin zamanda tekrar evlat sevinci yaşarsın amin

vajinal banada dedi doktorum gitmicem çok küçük, bende korktum biraz daha bekleyip ugöbektern baktırcam. deeğerin kaçtı?

Dualarınız ve iyi dilekleriniz için Allah razı olsun. Nedeni şu ki, sağlıklı bir bebek değilmiş ilk gebelik lerde böyle olma oranı %25 miş. İnşallah 2.si sağlıklı olur Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…