Hayırlısı lütfen fırsat buldukça dinlen 5 dk olsa uzan inan ağrılara iyi geliyor dikkat et olurmuAnladım canım cok sag ol ağrılarım çok olursa erken giderim olmazsa pazartesi giderim canim
Hay maşallah tebrikler çok sevindim Mevla'm sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin :)hoşbuldum tatlım evet bn düzensiz adet oluyordum 50 gün kadar geçmişti 7 aydır deniyorduk olmuyordu bu ay da yoktur dedim adet olacam olamıyorum bari dr a gidip muayene olup adet söktürücü yazayım derken dr ultrasonla bakar bakmaz sana hamilesin desek dedi yani tahlile felan gerek kalmadan direk mucizemin bana tutunması olan keseyi gördüm şükürler olsun 2 gün oldu öğreneli 5 haftalıkmış 10 gün sonra gel kalp atışına bakalım dedi
Sağ ol canım tamam öyle yaparimHayırlısı lütfen fırsat buldukça dinlen 5 dk olsa uzan inan ağrılara iyi geliyor dikkat et olurmu
Allah sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin canimhoşbuldum tatlım evet bn düzensiz adet oluyordum 50 gün kadar geçmişti 7 aydır deniyorduk olmuyordu bu ay da yoktur dedim adet olacam olamıyorum bari dr a gidip muayene olup adet söktürücü yazayım derken dr ultrasonla bakar bakmaz sana hamilesin desek dedi yani tahlile felan gerek kalmadan direk mucizemin bana tutunması olan keseyi gördüm şükürler olsun 2 gün oldu öğreneli 5 haftalıkmış 10 gün sonra gel kalp atışına bakalım dedi
Gunaydin kizlar benim bugun saat 1 de doktor randevum var insallah hersey olumlu gecer bana fatiha ya da ayetel kursi okur musunuzzzzz
RABBİM SAĞLIKLI GÜZEL HABERLER ALMANIZI NASİP ETSIN KIZLAR HABER VERIN BİZE DE DUALARIM HEPIMIZEGünaydınnn bugün bebeğimin sağlık durumunu öğrenmeye gidiyorum dua edin lütfen
Hadi bakalım güzel haberlerle gelin inşallah yaz mutlakaGünaydınnn bugün bebeğimin sağlık durumunu öğrenmeye gidiyorum dua edin lütfen
TEBRİK EDERİM CANIM RABBİM SAĞLIKLI KUCAĞINA ALMAK NASİP ETSİN İNŞAALLAH
Hay maşallah tebrikler çok sevindim Mevla'm sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin :)
Allah sağlıcakla kucağına almayi nasip etsin canim
Canım benım cok uzuldum. Bu neden oluyor niye sağlıklıylen bir an da başa bunlar geliyor anlayamıyorum. Allah sabır versin. Ne desem boş. İnşallah bir an once yeniden güzel haberlerini duyarız. Tüm kalbimle diliyorum...Kızlar üzülerek yazıyorum ama bugün kontrole gittik ve bebeğimin atan kalbi durmuş kürtaj olucam geçen hafta atıyordu ama olmadı Rabbim hepinizin evladını bağışlasın...
çok geçmiş olsun cnm yaaa Allah sabır versin yardımcın olsun neden belli mi pekiKızlar üzülerek yazıyorum ama bugün kontrole gittik ve bebeğimin atan kalbi durmuş kürtaj olucam geçen hafta atıyordu ama olmadı Rabbim hepinizin evladını bağışlasın...
Rabbim sabir ve şifa versin canim benim üzüldüm ama Rabbim en hayirlisini verir demekten baska da diyebilecek birsey yokKızlar üzülerek yazıyorum ama bugün kontrole gittik ve bebeğimin atan kalbi durmuş kürtaj olucam geçen hafta atıyordu ama olmadı Rabbim hepinizin evladını bağışlasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?