• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Ayında Doğum Yapacak Annişler :)

Ne yazıkkı bu sabah düşük yaptım kızlar bebeğimi kaybettim lütfen bol bol dinlenin hiç bir şeyi stres yapmayın Mevla'm benimkimi bana bağışlamadı umarım sizinkileri size bağışlar
Canim cok gecmis olsun Allah dayanma gucu versin her seyde vardir bir hayir..

Ne yazıkkı bu sabah düşük yaptım kızlar bebeğimi kaybettim lütfen bol bol dinlenin hiç bir şeyi stres yapmayın Mevla'm benimkimi bana bağışlamadı umarım sizinkileri size bağışlar
CANIM RABBİM EN KISA ZAMANDA SAĞLIKLI HAYR'LI BI BEBEK NASİP ETSIN ÜZÜLME TAKDİR ALLAH'TAN TEVEKKÜL EDECEĞİZ

Gunaydin kizlar, benim bulantilar devamm. Helede ac kaldigimda inanilmaz midem bulaniyor az ama sık yemeye calisiyorum. Bu sabah doktor randevum vardi cok sukur bir problem cikmadi. 17 mayista tekrar gidicem kontrole insallah.kan degerlerim cok iyiymis sadece d vitaminim azmis. Doktordan dvit damla verdi onu kullanicam birde folik asite devam. Rabbim hepimize saglikli gebelikler nasip etsin yavrularimiza kavusalim insallah. Diger arkadaslarima da tez zamanda guzel hamilelik haberleri olsun insallah

Gunaydin kizlar Ense kalinligi testi varmis ikili taramami ne sanirim cocucgun zekasina bakilcakmis ben girmeyi dusunmuyorum peki siz

Gunaydin kizlar, benim bulantilar devamm. Helede ac kaldigimda inanilmaz midem bulaniyor az ama sık yemeye calisiyorum. Bu sabah doktor randevum vardi cok sukur bir problem cikmadi. 17 mayista tekrar gidicem kontrole insallah.kan degerlerim cok iyiymis sadece d vitaminim azmis. Doktordan dvit damla verdi onu kullanicam birde folik asite devam. Rabbim hepimize saglikli gebelikler nasip etsin yavrularimiza kavusalim insallah. Diger arkadaslarima da tez zamanda guzel hamilelik haberleri olsun insallah
CANIM KALP ATIŞINI DUYDUNMU AYNIYIZ SENLE SANIRIM BEN EN SON MUAYENE 22 NİSAN DA GİTTİM 13 MAYIS TA GIDICEM BENIM AZ KANAMAM OLMUŞTU 21 NISAN DA HEP YATTIM PROGESTAN VE BEBE ASPIRINI CORASPIN KULLANIYORUM SUAN AKINTIM NORMAL COK ŞÜKÜR KAHVERENGI GELİYORDU ODA DÜzeldi

Kacinci haftadaydi o canim? Birde neden yaptirmayi dusunmuyorsun zarari ne?

Zarari yoktur belki daha onu arastrmadimda allah gostermesn o ozurlu olsa kurtaj olma hakkim varmis bn o ne olursa olsun benim bebegim die dusinuyorum asla aldirm oyle bi neden yuzunden ucuncu ayda oliyo oyle oldugunu ogrenip hamileligimide sikintiyla gecirmek istemiyorum

Zarari yoktur belki daha onu arastrmadimda allah gostermesn o ozurlu olsa kurtaj olma hakkim varmis bn o ne olursa olsun benim bebegim die dusinuyorum asla aldirm oyle bi neden yuzunden ucuncu ayda oliyo oyle oldugunu ogrenip hamileligimide sikintiyla gecirmek istemiyorum
BEN DE ÖYLE DÜŞÜNÜYORUM BİZ SADECE BOL BOL DUA ETMELİYİZ RABBİM SAĞLIKLI EVLAT VERSİN DİYE CANIM BÖYLE TESTLER VAR OLABİLİR AMA YAPTIRIP YAPTIRMAMAK BİZE KALMIŞ BENİM ARKADASIMDA YAPTIRMADI ÇOK ŞÜKÜR SAĞLIKLI EVLAT VERDİ RABBİM HEM DEDİĞİN GİBİ HAMİLELİKTE STRESE NEDEN OLUR ÖYLE BI DURUM OLSA

CANIM KALP ATIŞINI DUYDUNMU AYNIYIZ SENLE SANIRIM BEN EN SON MUAYENE 22 NİSAN DA GİTTİM 13 MAYIS TA GIDICEM BENIM AZ KANAMAM OLMUŞTU 21 NISAN DA HEP YATTIM PROGESTAN VE BEBE ASPIRINI CORASPIN KULLANIYORUM SUAN AKINTIM NORMAL COK ŞÜKÜR KAHVERENGI GELİYORDU ODA DÜzeldi

Canim karindan kalp atisi duyduk cok sukur. Alttan duymustum zaten ilk gidisimde. 1.16 cm olmus minigim. Bir sorun yok dedi doktorum cok sukur. Tadini cikar dedi hamileliginin. Kan tahlilllerimde guzelmis sadece d vitamini eksikligi icin dvit verdi o kadar. Rabbim seninkinede guzel sonuclar versin insallah, benimde bi dahaki kontrolum 17 mayista

Allahim esirgesin tabikide, hepimize saglikli sihhatli eli ayagi duzgun evlat versin insallah

Canim karindan kalp atisi duyduk cok sukur. Alttan duymustum zaten ilk gidisimde. 1.16 cm olmus minigim. Bir sorun yok dedi doktorum cok sukur. Tadini cikar dedi hamileliginin. Kan tahlilllerimde guzelmis sadece d vitamini eksikligi icin dvit verdi o kadar. Rabbim seninkinede guzel sonuclar versin insallah, benimde bi dahaki kontrolum 17 mayista
AMİN CANIM İNŞAALLAH SAĞLIKLI EVLAT VERSİN RABBİM BİZDE DUYARIZ KALP ATIŞLARINI İNŞAALLAH

Kizlar 5+5 gunluk hamileyim kese var ama bebek yok bu normal mi? Cok uzgunum su an 6 haftalik oldugu icin gorunmesi lazim hic degilse yolk kesesi gorulmeli degil mi :KK43:

Kizlar 5+5 gunluk hamileyim kese var ama bebek yok bu normal mi? Cok uzgunum su an 6 haftalik oldugu icin gorunmesi lazim hic degilse yolk kesesi gorulmeli degil mi :KK43:
Benim bir ablama da 5 haftalıkken böyle dediler haftaya tahliye edicez kese boş dendi o da cok üzüldü yıprandı ama haftaya bebek gorundü. Şimdi oğlu olucak kısmetse.. Umutsuzluğa kapılmayın lütfen..

Sakin uzulme bn dort bucuk haftalikken kese bi hastanede gorundu birinde gorunmemisti bnde cok uzuldm cok kotu olmustum rahat ol kese varsa cok ama cok yuksek ihtimalle hamilesintir insalah

Rabbjmjn izniyle hersey yolundadir insallah canim benim uzme kendini dur bakalim. Benim de 6+3 bugun ama doktor gec dollenme olmuştur dedi yarin insallah görür keseyi Rabbim yavrularumizi bkze bagislasin...

Bir de kizlar benim bugun ilk defa sari bi akintim olsu cok endiselendim simdiye kadar kupkuru gelmisti. Sizce bir sorun olabilir mi yoksa bunu yasayan var mi aranizda

Back
X