• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Ayında Doğum Yapacak Annişler :)

Dualarınız ve iyi dilekleriniz için Allah razı olsun. Nedeni şu ki, sağlıklı bir bebek değilmiş ilk gebelik lerde böyle olma oranı %25 miş. İnşallah 2.si sağlıklı olur Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.
Amin canim benim dualarimiz seninle..

vajinal banada dedi doktorum gitmicem çok küçük, bende korktum biraz daha bekleyip ugöbektern baktırcam. deeğerin kaçtı?
Gec gittik doktora canim kan tahlili yapti bu aksamustu ya da yarin ararim seni hem de degerine göre bu hafta tekrar cagirip göbekten bakarim dedi. Sıkma canini sende gebelik var rahat ol insallah dış gebelik dwgildir baska problem olmaz dedi

Kızlar üzülerek yazıyorum ama bugün kontrole gittik ve bebeğimin atan kalbi durmuş kürtaj olucam geçen hafta atıyordu ama olmadı Rabbim hepinizin evladını bağışlasın...

Canim basin sagolsun rabbim insalah tez zamanda hayirlisiyla sana bir evlat verir. Boyle oldukca benimde icime korku oluyor ister istemez. Benim de carsamba gunu konttrolum var. Rabbim insallah 2. Aci vermesin bana. Ilkinde bir kimyasal gebelik gecirdim bu 2. Gebeligim. Buarada hic belirti vs bisey oldumu sende? Hani bir farklilik varmiydi bunyende?

Kızlar üzülerek yazıyorum ama bugün kontrole gittik ve bebeğimin atan kalbi durmuş kürtaj olucam geçen hafta atıyordu ama olmadı Rabbim hepinizin evladını bağışlasın...
Rabbim dayanma gücü versin canım.. Ama bunda da vardır bir hayır..

Canim basin sagolsun rabbim insalah tez zamanda hayirlisiyla sana bir evlat verir. Boyle oldukca benimde icime korku oluyor ister istemez. Benim de carsamba gunu konttrolum var. Rabbim insallah 2. Aci vermesin bana. Ilkinde bir kimyasal gebelik gecirdim bu 2. Gebeligim. Buarada hic belirti vs bisey oldumu sende? Hani bir farklilik varmiydi bunyende?
Saol canım Allah razı olsun. Hayır hiç bi belirti yoktu bizde şok olduk Allahın takdiri işte.. Sen korkma herkeste olcak diye bişey yok bide bi kere yaşayan 2.ye çok az ihtimal yaşıyormuş merak etme

Saol canım Allah razı olsun. Hayır hiç bi belirti yoktu bizde şok olduk Allahın takdiri işte.. Sen korkma herkeste olcak diye bişey yok bide bi kere yaşayan 2.ye çok az ihtimal yaşıyormuş merak etme

Vallahi ne bileyim boyle insan duyunca korkuyor. Ben 1 kere 18 gun adetim gecikti kese bebek vs olusmadi hcg 555e kadar cikti. Sonra kanamam basladi doktor kurtaj dedi ama ben yaptirmadim kendiliginden adet gibi dustu. Bu da 2. Gebeligim rabbim hayirlisini versin gene acisini gostermesin inaallah

Vallahi ne bileyim boyle insan duyunca korkuyor. Ben 1 kere 18 gun adetim gecikti kese bebek vs olusmadi hcg 555e kadar cikti. Sonra kanamam basladi doktor kurtaj dedi ama ben yaptirmadim kendiliginden adet gibi dustu. Bu da 2. Gebeligim rabbim hayirlisini versin gene acisini gostermesin inaallah
Sen gönlünü rahat tut sen yaşamışsın sordum dktra 2.ye aynı şeyi yaşamamın yüzdesi ne diye 2.ye hamile kalıp sağlıklı bebek dünyaya getiren hastanın oranı yüzde 95 dedi korkma bide herşey olacağına varır sen sadece bebeğini düşün strese sokma onuda

Ya kızlar doktorum aradi hcg olmasi gerekenden cok düşük. Ben endiselendim ama doktorum korkacak birsey yok geç döllenme olmuştur hamilesin dedi. Böyle bir durumla karsilasan var mi ne hissedecegimi bilemedim :(

Arkadaşlar hamilelik testlerini yaptıranlar var mı? Toksoplasma ya falan bakılan kan testini? Çarşambaya doktorum istedi de ön bilgi açısından sormak istedim?

Bugün benim içinde kötü bir gündü öğlen kanamam oldu apar topar doktora gittik hemen kontrol ettiler ve keseyi göremediler kan testi yaptılar geçen cuma değerlerim 738 imiş bugün 1078 normalde 1400 olması gerekiyormuş buda normal değilmiş Çarşamba günü tekrar doktora gidip kan testi yapacam eğer değerler yükselirse sorun yok ama değerler düşükse kötü gebeliği sonlandırabilirler şimdi hem Ağrı'm var hemde kanamam gerçi çok değil doktorlar kanamanın normal olduğu şiddetlenirse ağrı ile birlikte tekrar beklemeden doktora gelmemi istediler ne olur kızlar dualarınızı eksik etmeyin Çarşamba'ya kadar değerlerim yükselsin bebeğimden olmayayım

Bugün benim içinde kötü bir gündü öğlen kanamam oldu apar topar doktora gittik hemen kontrol ettiler ve keseyi göremediler kan testi yaptılar geçen cuma değerlerim 738 imiş bugün 1078 normalde 1400 olması gerekiyormuş buda normal değilmiş Çarşamba günü tekrar doktora gidip kan testi yapacam eğer değerler yükselirse sorun yok ama değerler düşükse kötü gebeliği sonlandırabilirler şimdi hem Ağrı'm var hemde kanamam gerçi çok değil doktorlar kanamanın normal olduğu şiddetlenirse ağrı ile birlikte tekrar beklemeden doktora gelmemi istediler ne olur kızlar dualarınızı eksik etmeyin Çarşamba'ya kadar değerlerim yükselsin bebeğimden olmayayım

geçmiş olsun canım çok üzüldüm:KK43:
Allah şifa versin yat dinlen Allah sağlık versin bebeğine de sana da
bir de bebeğin düşmemesi için karı koca "ya mübdiü" ismi çekilecekmiş canım sen de yattığın yerden çek bol bol

Ya kızlar doktorum aradi hcg olmasi gerekenden cok düşük. Ben endiselendim ama doktorum korkacak birsey yok geç döllenme olmuştur hamilesin dedi. Böyle bir durumla karsilasan var mi ne hissedecegimi bilemedim :KK43:
canım hcg kaç çıktı?
bi de son adet tarihin ne ?
ona göre yorumlayalım...
bir de endişelenecek bir şey yok demiş doktorun bence ona güven canım biz ne desek boş bence..

İnşallah güzel haberlerini alıcaz sen yüreğini ferah tut lütfen.. Annem'e okuttum seni..:nazar:

CANIM AYNI DURUM BANA DA OLDU SAKIN ENDISELENME DUA ET YAT DINLEN AYAKLARININ ALTINA YASTIK KOY TUVALET IHTIYACINDAN BASKA KALKMA ELINI KARNINA KOY EL MUSAVVIR DE diledigin kadar oku sonra arkadasin da dediği gibi ya mubdiü oku 99 kere veya daha fazla

CANIM AYNI DURUM BANA DA OLDU SAKIN ENDISELENME DUA ET YAT DINLEN AYAKLARININ ALTINA YASTIK KOY TUVALET IHTIYACINDAN BASKA KALKMA ELINI KARNINA KOY EL MUSAVVIR DE diledigin kadar oku sonra arkadasin da dediği gibi ya mubdiü oku 99 kere veya daha fazla
İnşallah canım Çarşamba herşey belli olacak nasipse bebeğim iyi olacak değilsede taktır allahtan deyip kabullenecem

Back
X