2016 Aralık Ayında Doğum Yapacak Annişler :)

Canim benim 6. Haftada basladi halada suruyor. Gecen hafta serum takti doktordum cunku bisey yiyemiyordum. Sonra bulanti hapi verdi onu kullaniyorum ama genede ara ara vuruyor. Rabbim yardimcimiz olsun insallah

Doğru diyorsunda ben isviçredeyim Türkiye'de değilim 3 yıl oldu buraya gelin geleli doğru dürüst dil yol çoğu şeyi anlamıyorum kafamda ki soruları soramıyorum ama orda olsam durum farklı olur kendim araştırır gider sorar tüm kontrollerimi yaparım ama burda eşime bağımlı yaşıyorum :)

Kizlar benim de agrilarim cok oluyor ozellikle sag kasigim agriyor
Sizinde oyle mi, normal mi bunlar?

moonli
Ben de geldim ben de ben de ben deeee:) goguslere simdiden sutyen takamiyorum ellerimi bile suremiyorum boyle olan var mi kizlar
Ben varım canım. Dokunamıyorum bile. Uçları küçüktü büyüdü şimdi ucu o kadar ağrıyor ki bluzum değse ağrıyor yani. Normaldir herhalde bilmiyorum

selamunaleyküm kızlar bende geldim yeni öğrendim daha 2 gün oldu ama 5 haftalık dedi çok şükür ama takvim oluşturamadım

Normal korkma bendede oluyor doktora sordum normal dedi ilk üç ay bazen de doğuma kadar devam edebiliyor bol bol dinlen
Bi de şey sorucam Son adet tarihim 27 Mart geçen çarşamba doktora gittim 10 gün sonra gel dedi. O da cumartesi oluyor cuma mi yoksa pazartesi mi gitsem beta baya yüksek olacak o zamana gözükür mu kese acaba?

Bi de şey sorucam Son adet tarihim 27 Mart geçen çarşamba doktora gittim 10 gün sonra gel dedi. O da cumartesi oluyor cuma mi yoksa pazartesi mi gitsem beta baya yüksek olacak o zamana gözükür mu kese acaba?

Canim pazartesi gidebilirsin bence. Cunku hcg daha cok yukselir. O zamana kadar Allah korusun lekelenmen olursa hemen doktora basvur

Canım benim fikrim geç git yani pazartesi biz anne adayları heyecanlı olduğumuz için biraz sabırsız davranıyoruz mesela benim kese zor göründü ve korktum acaba hamile değilmiyim diye ama ne bileyim bir hafta daha bekleseydim bu stresi ve korkuyu yaşamazdım çünkü ondan sonra Ağrı'larım arttı tabi en doğru karar senin

Canim pazartesi gidebilirsin bence. Cunku hcg daha cok yukselir. O zamana kadar Allah korusun lekelenmen olursa hemen doktora basvur
Tamam canım şükür bir şey yok şimdilik ama biraz hareket edeyim hemen ağrı başlıyor bi de çalışıyorum bakalım nasıl geçireceği bu gunleri

Anladım canım cok sag ol ağrılarım çok olursa erken giderim olmazsa pazartesi giderim canim

Hoşgeldin canim a.s.
Keseyi görebildin mi
hoşbuldum tatlım evet bn düzensiz adet oluyordum 50 gün kadar geçmişti 7 aydır deniyorduk olmuyordu bu ay da yoktur dedim adet olacam olamıyorum bari dr a gidip muayene olup adet söktürücü yazayım derken dr ultrasonla bakar bakmaz sana hamilesin desek dedi yani tahlile felan gerek kalmadan direk mucizemin bana tutunması olan keseyi gördüm şükürler olsun 2 gün oldu öğreneli 5 haftalıkmış 10 gün sonra gel kalp atışına bakalım dedi

TEBRİK EDERİM CANIM RABBİM SAĞLIKLI KUCAĞINA ALMAK NASİP ETSİN İNŞAALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…