canım senin bulantın ne zaman başlamıştı ben 6. haftamdayım. daha bulantı yok inşallah olmaz çünkü çalışıyorum ve yolum uzun nasıl yaparım bilmiyorum umarım Allah yardım eder bana
bol bol su iç çok faydalı
Doğru diyorsunda ben isviçredeyim Türkiye'de değilim 3 yıl oldu buraya gelin geleli doğru dürüst dil yol çoğu şeyi anlamıyorum kafamda ki soruları soramıyorum ama orda olsam durum farklı olur kendim araştırır gider sorar tüm kontrollerimi yaparım ama burda eşime bağımlı yaşıyorum :)bana da kayınvalidem öyle tmbih etti ama doktor baktı alttan bende birşey demedim çünkü dış gebelik olursa sadece o şekilde görülürmüş açıkçası böyle hurafelere inanmıyorum doktorunuza güvenin güvenmiyosanız da iyi araştırıp güveneceğiniz bi doktor seçin bu sizin hayatınız kızlar:)
Hadi ya bendede tersi bir durum var iştahsızım zorla yiyorum ama bılantı vs hiç bir durum yol şükürkızlar ben gecenin körü uyanıp bir sürü yemek yiyorum sonra uykum kaçtığı için uyuyamıyorum
Normal korkma bendede oluyor doktora sordum normal dedi ilk üç ay bazen de doğuma kadar devam edebiliyor bol bol dinlenKizlar benim de agrilarim cok oluyor ozellikle sag kasigim agriyor
Sizinde oyle mi, normal mi bunlar?
Ben varım canım. Dokunamıyorum bile. Uçları küçüktü büyüdü şimdi ucu o kadar ağrıyor ki bluzum değse ağrıyor yani. Normaldir herhalde bilmiyorumBen de geldim ben de ben de ben deeee:) goguslere simdiden sutyen takamiyorum ellerimi bile suremiyorum boyle olan var mi kizlar
Ben de öyleyim büyüdüler. Resmen ya yatakta dönerken bile canım acıyorBen de geldim ben de ben de ben deeee:) goguslere simdiden sutyen takamiyorum ellerimi bile suremiyorum boyle olan var mi kizlar
Bi de şey sorucam Son adet tarihim 27 Mart geçen çarşamba doktora gittim 10 gün sonra gel dedi. O da cumartesi oluyor cuma mi yoksa pazartesi mi gitsem beta baya yüksek olacak o zamana gözükür mu kese acaba?Normal korkma bendede oluyor doktora sordum normal dedi ilk üç ay bazen de doğuma kadar devam edebiliyor bol bol dinlen
Hoşgeldin canim a.s.selamunaleyküm kızlar bende geldim yeni öğrendim daha 2 gün oldu ama 5 haftalık dedi çok şükür ama takvim oluşturamadım
Bi de şey sorucam Son adet tarihim 27 Mart geçen çarşamba doktora gittim 10 gün sonra gel dedi. O da cumartesi oluyor cuma mi yoksa pazartesi mi gitsem beta baya yüksek olacak o zamana gözükür mu kese acaba?
Canım benim fikrim geç git yani pazartesi biz anne adayları heyecanlı olduğumuz için biraz sabırsız davranıyoruz mesela benim kese zor göründü ve korktum acaba hamile değilmiyim diye ama ne bileyim bir hafta daha bekleseydim bu stresi ve korkuyu yaşamazdım çünkü ondan sonra Ağrı'larım arttı tabi en doğru karar seninBi de şey sorucam Son adet tarihim 27 Mart geçen çarşamba doktora gittim 10 gün sonra gel dedi. O da cumartesi oluyor cuma mi yoksa pazartesi mi gitsem beta baya yüksek olacak o zamana gözükür mu kese acaba?
Tamam canım şükür bir şey yok şimdilik ama biraz hareket edeyim hemen ağrı başlıyor bi de çalışıyorum bakalım nasıl geçireceği bu gunleriCanim pazartesi gidebilirsin bence. Cunku hcg daha cok yukselir. O zamana kadar Allah korusun lekelenmen olursa hemen doktora basvur
Anladım canım cok sag ol ağrılarım çok olursa erken giderim olmazsa pazartesi giderim canimCanım benim fikrim geç git yani pazartesi biz anne adayları heyecanlı olduğumuz için biraz sabırsız davranıyoruz mesela benim kese zor göründü ve korktum acaba hamile değilmiyim diye ama ne bileyim bir hafta daha bekleseydim bu stresi ve korkuyu yaşamazdım çünkü ondan sonra Ağrı'larım arttı tabi en doğru karar senin
Benim de öyle rahat 15 gündür takmiyorum sütyenBen de geldim ben de ben de ben deeee:) goguslere simdiden sutyen takamiyorum ellerimi bile suremiyorum boyle olan var mi kizlar
hoşbuldum tatlım evet bn düzensiz adet oluyordum 50 gün kadar geçmişti 7 aydır deniyorduk olmuyordu bu ay da yoktur dedim adet olacam olamıyorum bari dr a gidip muayene olup adet söktürücü yazayım derken dr ultrasonla bakar bakmaz sana hamilesin desek dedi yani tahlile felan gerek kalmadan direk mucizemin bana tutunması olan keseyi gördüm şükürler olsun 2 gün oldu öğreneli 5 haftalıkmış 10 gün sonra gel kalp atışına bakalım dediHoşgeldin canim a.s.
Keseyi görebildin mi
TEBRİK EDERİM CANIM RABBİM SAĞLIKLI KUCAĞINA ALMAK NASİP ETSİN İNŞAALLAHhoşbuldum tatlım evet bn düzensiz adet oluyordum 50 gün kadar geçmişti 7 aydır deniyorduk olmuyordu bu ay da yoktur dedim adet olacam olamıyorum bari dr a gidip muayene olup adet söktürücü yazayım derken dr ultrasonla bakar bakmaz sana hamilesin desek dedi yani tahlile felan gerek kalmadan direk mucizemin bana tutunması olan keseyi gördüm şükürler olsun 2 gün oldu öğreneli 5 haftalıkmış 10 gün sonra gel kalp atışına bakalım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?