2016 Aralık Ayında Doğum Yapacak Annişler :)

KIZLAR MERHABA, 21 haftalık hamileyim benim bir haftadır hem sarı yoğun akıntı hemde ıslanıyorum su oluyor gibi neden sizce sizde de var mı ?

KIZLAR MERHABA, 21 haftalık hamileyim benim bir haftadır hem sarı yoğun akıntı hemde ıslanıyorum su oluyor gibi neden sizce sizde de var mı ?
Bizde 24 haftaligiz benim de çok oluyo doktoruna sor istersen bana soruyorlar hastane de var mi akıntı diye var diyorum ama açıklama yok ozele gideceğim bu ay soracağım bakalım

Bizde 24 haftaligiz benim de çok oluyo doktoruna sor istersen bana soruyorlar hastane de var mi akıntı diye var diyorum ama açıklama yok ozele gideceğim bu ay soracağım bakalım

Bana doktorum akintinin cogalmasi normal demisti cunku hamilelikte cogalabilirmis. Hatta gittigim dogum oncesi egitimdeki baska bir doktorda hamilelikle akintiniz cogalabilir, bu kadini doguma hazirlar demisti.

Kizlar gunaydin dogum sonrasi kirk gun birisinin size bakmasi olayi nedir ben cok rahasiz oldum hayr gelip kalsn basim ustunde yerleri var ama kaynanm hersey cok karisiyo bide 18 yasindayim ilk bebegim insallah tecrubesiz oldugum icinmis annemde var ama annem hep olaylarin disina atılıyo ki annem kaynamamdan 20 25 yas genc ve ben kaynanmala cokda rahat degilim bu biliniyo cok sukur bebegimin herseyi tamam. Besik puset haricinde ama size yemin ederimki bi ignesini dahi ben secemedim ama benimde ilk cocugum ve cok hevesliyim goya stres yapmamam lazim ama kaynanam gicik oldugumu bile bile her defasnda birlikte buyutcz diyip duruyo tamm buyutelim ama cok sacma seyler yapiyo eski dusunuyo nolur akil verin daha fazla otoriteyi eline almadn bi dur diyim kalp kirmakda istemiyorumm cok mutlu bi hamilellik gecirdigim soylenemez hep sanki dogurup vercm benim olmickms gibi hissediyorum cok bunaldimm

oncelikle sakin ol stres yapma canim. K.validen baska sehirdemi oturuyor? Anneni de cagir tabiki hatta esine de soyle ilk zamanlar bakima daha ihtiyacim var ve dogal olarak annemin yaninda daha rahat olurum dersin, gerek dikislerinden dolayi gerek pansumanindan dolayi gerek emzirmeden dolayi ilk zamanlar annem olmali yanimda de. Ama kendini toparlarsin k.validen gelir torununu da gorur tabiki bikac gunde kalir ama laf arasinda ben annemle daha rahat ederim demeyi unutma. Esinle konusursan o da halledebilir annesiyle durumu.

Hepimiz ayni sehirdeyiz ve annem ona gore bana daha yakin zaten cok yasli kendine ancak bakiyo evi sobali bana gelip rahat edr die dusnuyo heralde kendinca kundak kenari falan yapiyo tulbent faln oruyo bebege bide ben emzirmek istiyorum diger torunlarinda denetiyoms cocuk ilk basta emmeyince hemn mama yapiyomus ben israrla emzirmek istiyorum o cok buyuk sorun olcak bilmiyorum artik zatn asil zoruma giden kizima bi elbise bile alamam kendim secip ama dur demelim bence artik

Sen neden kendin alamiyorsunki? Soyle esine ben kendim biseyler almak istiyorum de. Boyle emrivaki olmazki, benimkilerde aliyorlar ama ben gidip begeniyorum. Bu konuyu esinle konustunmu? Esin ne diyor?

Sen neden kendin alamiyorsunki? Soyle esine ben kendim biseyler almak istiyorum de. Boyle emrivaki olmazki, benimkilerde aliyorlar ama ben gidip begeniyorum. Bu konuyu esinle konustunmu? Esin ne diyor?

Yasli insalr yazik kirma ne diyimki ben diyo bence asil olay esimde bitiyo onun arayi bulmasi lazim

Yasli insalr yazik kirma ne diyimki ben diyo bence asil olay esimde bitiyo onun arayi bulmasi lazim

Yani kesinlikle oyle. Esin halletmeli, sen hic bulasmadan ama baktin olmuyor laf arasinda soyle k.validene ben annenmle daha rahat ederim. Ilk gunler benim icinde bebek icinde zor olacak dersin

Yani kesinlikle oyle. Esin halletmeli, sen hic bulasmadan ama baktin olmuyor laf arasinda soyle k.validene ben annenmle daha rahat ederim. Ilk gunler benim icinde bebek icinde zor olacak dersin

Artik kaynanama laf arsinda ole derim anlar insallah anlamazsada annemide cagiriirm hep beraber cikaririrz bebegin kirkini

Kızlar doktora gittim bi sıkıntı yokmuş, çok şükür . hamekoke aslında bende senle aynı durumdayım 21 yaşındayım ve ilk bebeğim olacak kaynanam yaşlı ve ben onun gelmesini istemiyorum hemde evlerimiz çok yakın hem annem hem o geldiği zaman o hep yatıyor annem yapıyor anneme yaapma diyorum ama arzu edersin ki durmuyor. yapacak bişey yok annenin yaanında olunca daha rahat hissedeceğini söyle eşine bencede . kızın içinde kendin yapmaya çalış tabi ki eşya veren yada alan olacaktır ama elinden geldğince çık eşinle kendin al .

Benimde k.valide yakin oturuyor bana. Annemlede ayni sehirdeyiz ama arabayla ulasim yapabiliyoruz. Ben sahsen annemi yatiya cagircam 10 gun falan kalir. K.validemde gunduz gider gelir artik diye dusunuyorum. Hem ev yakin hemde k.peder varken bizde kalmaz gunduz bikac saat gelir gider. Hem oglunu da ona yollarim yemek icin falan isimi rahatlatir ama gelip kalmasi zor olurdu tabiki

YENİ BI HAFTAYA GİRİYORUZ ANNISLER ZAMAN NE ÇABUK GEÇİYOR DİMİ AMA

Gunaydin guzel anneler. Zaman geciyor insallah dogumumuza 3 ay kadar kaldi Allahin izniyle :) bugun biz saglik ocaginda 2. Doz tetanoz asimizi vurulduk. Insallah ilki gibi agrili olmaz. Birde hemsire kalp atisini dinledi bir makinayla. Dakikada 140 atiyormus kalbi kuzumun. Carsambada kendi doktor randevumuz var insallah. Sizler nasilsiniz? Nasil geciyor gunler, son trimestere girmeye az kaldi Allah yardimcimiz olsun :)

günaydınn annişler biz dün gece bi gariptik bi sancı girdi belimden aşağı karnıma doğru indi çok fenaydı duramadım korktum , evde 1-2 dolaştım çok fena bişeydi eşim dua okudu biraz dindi sizce neden oldu 22.haftadayım

Canim cok gecmis olsun. Bi doktoruna danis istersen benim basima gelmedi. Bendede 2 gundur uzun yurursem sol tarafima agri giriyor. Yarin kontrolum var sorucam doktoruma. Sen de ihmal etme mutlaka sor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…