Bizde 24 haftaligiz benim de çok oluyo doktoruna sor istersen bana soruyorlar hastane de var mi akıntı diye var diyorum ama açıklama yok ozele gideceğim bu ay soracağım bakalımKIZLAR MERHABA, 21 haftalık hamileyim benim bir haftadır hem sarı yoğun akıntı hemde ıslanıyorum su oluyor gibi neden sizce sizde de var mı ?
Bizde 24 haftaligiz benim de çok oluyo doktoruna sor istersen bana soruyorlar hastane de var mi akıntı diye var diyorum ama açıklama yok ozele gideceğim bu ay soracağım bakalım
Kizlar gunaydin dogum sonrasi kirk gun birisinin size bakmasi olayi nedir ben cok rahasiz oldum hayr gelip kalsn basim ustunde yerleri var ama kaynanm hersey cok karisiyo bide 18 yasindayim ilk bebegim insallah tecrubesiz oldugum icinmis annemde var ama annem hep olaylarin disina atılıyo ki annem kaynamamdan 20 25 yas genc ve ben kaynanmala cokda rahat degilim bu biliniyo cok sukur bebegimin herseyi tamam. Besik puset haricinde ama size yemin ederimki bi ignesini dahi ben secemedim ama benimde ilk cocugum ve cok hevesliyim goya stres yapmamam lazim ama kaynanam gicik oldugumu bile bile her defasnda birlikte buyutcz diyip duruyo tamm buyutelim ama cok sacma seyler yapiyo eski dusunuyo nolur akil verin daha fazla otoriteyi eline almadn bi dur diyim kalp kirmakda istemiyorumm cok mutlu bi hamilellik gecirdigim soylenemez hep sanki dogurup vercm benim olmickms gibi hissediyorum cok bunaldimm
validen baska sehirdemi oturuyor? Anneni de cagir tabiki hatta esine de soyle ilk zamanlar bakima daha ihtiyacim var ve dogal olarak annemin yaninda daha rahat olurum dersin, gerek dikislerinden dolayi gerek pansumanindan dolayi gerek emzirmeden dolayi ilk zamanlar annem olmali yanimda de. Ama kendini toparlarsin k.validen gelir torununu da gorur tabiki bikac gunde kalir ama laf arasinda ben annemle daha rahat ederim demeyi unutma. Esinle konusursan o da halledebilir annesiyle durumu.
Hepimiz ayni sehirdeyiz ve annem ona gore bana daha yakin zaten cok yasli kendine ancak bakiyo evi sobali bana gelip rahat edr die dusnuyo heralde kendinca kundak kenari falan yapiyo tulbent faln oruyo bebege bide ben emzirmek istiyorum diger torunlarinda denetiyoms cocuk ilk basta emmeyince hemn mama yapiyomus ben israrla emzirmek istiyorum o cok buyuk sorun olcak bilmiyorum artik zatn asil zoruma giden kizima bi elbise bile alamam kendim secip ama dur demelim bence artik
Sen neden kendin alamiyorsunki? Soyle esine ben kendim biseyler almak istiyorum de. Boyle emrivaki olmazki, benimkilerde aliyorlar ama ben gidip begeniyorum. Bu konuyu esinle konustunmu? Esin ne diyor?
Yasli insalr yazik kirma ne diyimki ben diyo bence asil olay esimde bitiyo onun arayi bulmasi lazim
Yani kesinlikle oyle. Esin halletmeli, sen hic bulasmadan ama baktin olmuyor laf arasinda soyle k.validene ben annenmle daha rahat ederim. Ilk gunler benim icinde bebek icinde zor olacak dersin
günaydınn annişler biz dün gece bi gariptik bi sancı girdi belimden aşağı karnıma doğru indi çok fenaydı duramadım korktum , evde 1-2 dolaştım çok fena bişeydi eşim dua okudu biraz dindi sizce neden oldu 22.haftadayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?