sordum üştümş olma ihtimalim var dedi neyseki geçti
ŞÜKÜR BAYRAM GÜZEL GEÇTİ ET YEMİYORUM BEN KURBANDA BUGÜN DOKTORA GİTTİK HERŞEY İYİ ŞÜKÜR PASAMIZ 1.050 GR OLMUŞ 35 CM SUYUM BİRAZ FAZLAYMIS AMA ÇOK DA DEĞİL DEDİ ŞEKER YÜKLEMESİ Nİ TAVSİYE ETTI YAPTIRAN VAR MIGünaydın ANNİŞLERRR nasıl geçti bayramınız bol bol et yedik miii :)
50 mg istedi canım bide başı midem de ayaklari rahime dogruymus sizin ki nasıl sonra döner mi acabaBen yaptirdim canim seker yuklemesi. Kac mg istedi?
50 mg istedi canım bide başı midem de ayaklari rahime dogruymus sizin ki nasıl sonra döner mi acaba
Bende kararsız kaldım doktor suyun birazcık fazla dedi o yüzden tavsiye etti ama bilemiyorumben şeker yüklemesi yaptırmadım aç ve tok kan verdim yaptırmayın iyi değilmiş. çoğu kişi önermez doktora bakmayn siz genelde zaetn aşırı şekerli yiyrz.
NASILSINIZ ANNELER BEBISLERE BİRŞEYLER ALMAYA BAŞLADINIZ MI
BEBISIM IYI ŞÜKÜR BENDE ÇOK HALSİZLİK UYKU HALİ OLUYO ODA KANSIZLIKTAN OLUYOR SANIRIM ŞEKER YÜKLEMESİ YAPTIRMADIM KAN SURUBU KULLANIYORUM BEN SADECEBen de bebise uzun kollu zibin aldim bolca malum kis bebegi olunca icine giydirmek icin lazim oluyor. Sonra ayakli tulumlardan aldim. Tek alt aldim, pijama takimlari aldim. 2 tane 5li hastane cikisi aldim, 1 tanede 10lu hastane cikisi alcam. Corap aldim, yelekler aldim penyeden. Annem ve k.validem orgu isini hallediyorlar suveter yelek vs orduruyorlar. Sonra 4 battaniyem var 1 orme, 1i kadife, 1i ozdilekin cocuk battaniyesi 1 tanede daha ince ev icinde sarmak icin. K.validem kenarlari igne oyasi agiz mendili ve puset ortusu yaptirmis sagolsun. Bende muslin bezlerden alcam.bikac tane.Sonra ben kuvetini aldim banyo seti olarak, annem 24lu yenidogan islak mendil aldi unibaby ve 1 paket 1 numara bez aldi, bebisim bir hafta onden gidiyor o yuzdem olmaz belki diye bez stok yapmicam. Sonra e bebekten hosgeldin bebegim paketi aldik icinde bakim urunleri var.kendimede 1 lohusa geceligi 2 evde giymeye pijama takimi aldim ekstradan lohusa pijama takimida alcam insallah. Gorumcemde lohusa tac ve terligimi yapicak insallah. Bunlar harici ben disari cikarmak icin tulum montlardan almak istiyorum, ve uyku tulumu alicam.yenidogan ayakkabisi alicam insallah. Birde tirnak makasi gibi minik bakim urunleri, ates olcer ve sut sagma makinam.yok. bebek arabasi yaza alcam malum kis bebegi cikarip gezdiremem yaza hem toparlar kendini. Puset alcam sadece hastaneye vs goturmek icin ve araba koltugu niyetine. Yanima koyacagim besigi gorumcemden alicam zaten 6 ay kullaniliyormus. Bosa para vermiyim dedim, bebise oda yapmak istiyoruz nasipse mobilyaya bakmayada aybasi gidicez insallah. Hep bi eksik var ama iste al al bitmiyor :)
Kizlar sizler neler yaptiniz bebisler nasil? Kontrole gidiyormusunuz? Hangi ilaclara devam ediyorsunuz? Seker yuklemesi yaptirdinizmi, nasil cikti?
BEBISIM IYI ŞÜKÜR BENDE ÇOK HALSİZLİK UYKU HALİ OLUYO ODA KANSIZLIKTAN OLUYOR SANIRIM ŞEKER YÜKLEMESİ YAPTIRMADIM KAN SURUBU KULLANIYORUM BEN SADECE
SAĞOL CANIM BEBISLERIMIZI SAĞ SALİM KUCAĞIMIZA ALIRSAK GEÇECEK INŞ BENİM DE KARNIM ÇIKTI BAYA 10 KİLO ALDIM BU ANA KADAR YÜRÜYÜŞ YAPMAYA ÇALIŞIYORUM NEFES AÇMAYA İYİ GELİYORGecmis olsun canim. Benim karnim cikti artik o yuzdem hareketlerim yavasladi biraz ama genede iyiyim cok sukur. Rabbim bugunlerimizi aratmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?