2016 Aralık Ayında Doğum Yapacak Annişler :)

sordum üştümş olma ihtimalim var dedi neyseki geçti

Canim cok gecmis olsun dikkat et. Ben de kendi agrimi sordum dun. Cok normal rahim baglari artik kasiliyor dedi. Dun seker yuklemem vardi tokluk sekerim iyi cikti cok sukur ama aclik biraz sinirda cikti onun icin 15 gun yediklerine dikkat et sonra bir aclik sekeri daha bakariz dedi. Ama tokluklarda problem yok cok sukur insulin vs gerek yok yani. Sonra birde normal kan degerime bakti o da iyi dedi kan ilacina gerek yok dedi. Ben geceleri ayaklarimda kasilmalar oluyor hafif dedim magnezyum verdi suda eritip iciliyor.gelelim bebegimee teyzeleri poncik 918gr olmus, 33 cm boyu var Masallah. Gelisimi, suyu, plesenta hersey normal dedi bin sukurr. Bu sefer renklide ilk kez bir bebek gordum artik :) cok duygulandim,o yumruk yapmiss ellere, o parmaklarinin bogumlarina asık oldum resmen. Siz neler yaptiniz, seker yuklemesi yaptiran varmi? Kontroller nasil gidiyor? Rabbim evlatlarimizi sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insallah

Günaydınlarr... bizde dün rahatsızlandık tansiyonumuz düştü iş yerinde sizdede oluyor mu

kızlaarr 22 haftalık annişim sizde sürekli uyku hali ve yorgunluk var mı iş yerinde çok zorlanıyorum aralık bi gelseydi hayırlısıyla izne çıksaydım

Günaydın ANNİŞLERRR nasıl geçti bayramınız bol bol et yedik miii :)
ŞÜKÜR BAYRAM GÜZEL GEÇTİ ET YEMİYORUM BEN KURBANDA BUGÜN DOKTORA GİTTİK HERŞEY İYİ ŞÜKÜR PASAMIZ 1.050 GR OLMUŞ 35 CM SUYUM BİRAZ FAZLAYMIS AMA ÇOK DA DEĞİL DEDİ ŞEKER YÜKLEMESİ Nİ TAVSİYE ETTI YAPTIRAN VAR MI

50 mg istedi canım bide başı midem de ayaklari rahime dogruymus sizin ki nasıl sonra döner mi acaba

Bizimkini en son 2 hafta once gorduk ama nasil oldugunu soylemedi. Donmek icin henuz cok erken, son hafta dogum pozisyonu alan bebekler var. Ben 75 mg yaptirmistim. 50 mg gr 1 saatte bitiyor daha kolay yani

ben şeker yüklemesi yaptırmadım aç ve tok kan verdim yaptırmayın iyi değilmiş. çoğu kişi önermez doktora bakmayn siz genelde zaetn aşırı şekerli yiyrz.

ben şeker yüklemesi yaptırmadım aç ve tok kan verdim yaptırmayın iyi değilmiş. çoğu kişi önermez doktora bakmayn siz genelde zaetn aşırı şekerli yiyrz.
Bende kararsız kaldım doktor suyun birazcık fazla dedi o yüzden tavsiye etti ama bilemiyorum

başladık :) kızlar acil yardım 24 haftamdayım özel bir eğitim kurumunda çalışıyorum girerken anlaşmamızda doğuma kadar çalışacaktım eylül bizim için yoğun dönem dün dediler ki sizden performans alamıyoruz dediler. 10 gün süreniz var dediler enerjinizi toplayın dediler ama halbuki böyle bişey yok ben ne olursa olsun yapım gereği gülerim yani eylülde beni kullanmış oldular yani. diyorum ki rapor yada doğum iznini erken alma şansım var mı ? ne yapablirm

NASILSINIZ ANNELER BEBISLERE BİRŞEYLER ALMAYA BAŞLADINIZ MI

Annem kiyafet aldi baya sagolsun, zibindir, citcitli bodyler, alt ust takimlar, hastane cikisi, corap, battaniye ve nevresim takimi aldik annemle. Daha eksikler var tabi, ben hepsini 0-3 ay almadim birazda 3-6 aldim hemen buyudukleri icin. Bugun e bebekten banyo takimi aldik( kuvet ve file, kovasi, masrabasi ve lifi var) sonra alt acma aldim 2 paket. Joker babayde kamoanya vardi yenidogan unibaby islak mendil aldi annem 24lu koli ve 1 paket prima bez aldi. Birde e bebekte tanisma paketi vardi o koliden aldim 1 tane. Simdilik bunlari aldik ama buyuk bisey almadik odadir besiktir vs. Onlarida bidahaki aya bakicaz insallah

Meraba kızlar bende aralık annelerinden olucam inşallah Ali Eymenimi bekliyorum Alışverişe yeni başladım sizlere bi sorum var elinizde işte bu diyebileceğiniz ihtiyaç listeleri var mı bebek için anne için hastane çantası için vs internette o kadar aradım ama bulamadım bazı listeler aşırı abartı geliyor ve kafam karısıyor yardımlarını bekliyorum

Bizim bebeklerimiz kış bebegi aldiklarinizi ona gore alin bende iki ince battaniye var bi kadife battaniye var birde orgu var citcitli zibinlari genelde uzun kollu 10 tane falandir 5 6 tanede kisa kollussu var külotlucoraplaro var alttan giydirmem icin tayt falan 4 tane 3lü 1 tane 5 li 1 tanede onlu hastane cikisi var yani tulum 0 3 ay icin sapkalari var hepsinin bol bol annem.ve kaynanam orgu yelek batik yaptilar bu kiyafetler bebegimi bayagi idare edermis zaten bayagi cok unuttuklarimda var kiyafetleri fazla yani Bizde esimle tirnak makasi. Wee cit cit makas die yaziyo aldik benim yeni dogum yapmis teyzem var memnun oldugu markalari ona sordum dalin sambuan sebamed bebk yagi ve pisik onleyici krem dalin sabun unibaby yeni dogan islak havlu bide gobek oyuntulu bez bezi bi paket aldim göbek bi hafta icinde dusuyormus ev tasicam bessigi henuz almadik mobilya almak istiyorum ilerde oda yapmayi dusunuyorum o nedenle kucuk bisey aldim hamak die geciyo sanirim sadece banyo seti ve benim emzirme sütyeni lohusa pijamam falan kaldi ama eksikler cikar daha cok alt acma blminderi de var ikitane yorgani var nevresimelrini secmisler sagolsunlar beni ugrastirmadilar hic biseyde oldugu gibi ondada yastiklari falanda tamam yani bekliyz saglikla gelsn buglem kuzusu

Ben de bebise uzun kollu zibin aldim bolca malum kis bebegi olunca icine giydirmek icin lazim oluyor. Sonra ayakli tulumlardan aldim. Tek alt aldim, pijama takimlari aldim. 2 tane 5li hastane cikisi aldim, 1 tanede 10lu hastane cikisi alcam. Corap aldim, yelekler aldim penyeden. Annem ve k.validem orgu isini hallediyorlar suveter yelek vs orduruyorlar. Sonra 4 battaniyem var 1 orme, 1i kadife, 1i ozdilekin cocuk battaniyesi 1 tanede daha ince ev icinde sarmak icin. K.validem kenarlari igne oyasi agiz mendili ve puset ortusu yaptirmis sagolsun. Bende muslin bezlerden alcam.bikac tane.Sonra ben kuvetini aldim banyo seti olarak, annem 24lu yenidogan islak mendil aldi unibaby ve 1 paket 1 numara bez aldi, bebisim bir hafta onden gidiyor o yuzdem olmaz belki diye bez stok yapmicam. Sonra e bebekten hosgeldin bebegim paketi aldik icinde bakim urunleri var.kendimede 1 lohusa geceligi 2 evde giymeye pijama takimi aldim ekstradan lohusa pijama takimida alcam insallah. Gorumcemde lohusa tac ve terligimi yapicak insallah. Bunlar harici ben disari cikarmak icin tulum montlardan almak istiyorum, ve uyku tulumu alicam.yenidogan ayakkabisi alicam insallah. Birde tirnak makasi gibi minik bakim urunleri, ates olcer ve sut sagma makinam.yok. bebek arabasi yaza alcam malum kis bebegi cikarip gezdiremem yaza hem toparlar kendini. Puset alcam sadece hastaneye vs goturmek icin ve araba koltugu niyetine. Yanima koyacagim besigi gorumcemden alicam zaten 6 ay kullaniliyormus. Bosa para vermiyim dedim, bebise oda yapmak istiyoruz nasipse mobilyaya bakmayada aybasi gidicez insallah. Hep bi eksik var ama iste al al bitmiyor :)

Kizlar sizler neler yaptiniz bebisler nasil? Kontrole gidiyormusunuz? Hangi ilaclara devam ediyorsunuz? Seker yuklemesi yaptirdinizmi, nasil cikti?

BEBISIM IYI ŞÜKÜR BENDE ÇOK HALSİZLİK UYKU HALİ OLUYO ODA KANSIZLIKTAN OLUYOR SANIRIM ŞEKER YÜKLEMESİ YAPTIRMADIM KAN SURUBU KULLANIYORUM BEN SADECE

BEBISIM IYI ŞÜKÜR BENDE ÇOK HALSİZLİK UYKU HALİ OLUYO ODA KANSIZLIKTAN OLUYOR SANIRIM ŞEKER YÜKLEMESİ YAPTIRMADIM KAN SURUBU KULLANIYORUM BEN SADECE

Gecmis olsun canim. Benim karnim cikti artik o yuzdem hareketlerim yavasladi biraz ama genede iyiyim cok sukur. Rabbim bugunlerimizi aratmasin

Gecmis olsun canim. Benim karnim cikti artik o yuzdem hareketlerim yavasladi biraz ama genede iyiyim cok sukur. Rabbim bugunlerimizi aratmasin
SAĞOL CANIM BEBISLERIMIZI SAĞ SALİM KUCAĞIMIZA ALIRSAK GEÇECEK INŞ BENİM DE KARNIM ÇIKTI BAYA 10 KİLO ALDIM BU ANA KADAR YÜRÜYÜŞ YAPMAYA ÇALIŞIYORUM NEFES AÇMAYA İYİ GELİYOR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…