Evet CANIM hem doğum çantası hem diğer ihtiyaçlar anne ve bebek ihtiyaçlarıBenim de öyle canım karnım büyüdü her şey dar geliyor çok fazla seçenek de yok hamile giyimde napacamı şaşıyorum. Liste derken doğum çantası için mi bakıyorsun canım
Evet CANIM hem doğum çantası hem diğer ihtiyaçlar anne ve bebek ihtiyaçları
Canımm bu belki yardımcı olur. Ben sağlık ocağında gebelik sertifikası aldım da bu dergiyi de vermişlerdi. Bir de bana hemşire iki tane emzirme sütyeni iki tane emzirme özellikli lohusa takımı bulundur demişti canım.Evet CANIM hem doğum çantası hem diğer ihtiyaçlar anne ve bebek ihtiyaçları
Evet sabah yağmurla uyandık İstanbul'da çok şükür ki tam gezme havası var şu an serin mis gibi :) benim bebiş bir ayı geçti tekmeliyor canım ama erkek bebekler erken hissedilirmiş. Senin kızdı dimi kızlar biraz nazlı oluyorlar annesi bekletiyorlar anneleriniKizlar gunaydin, istanbulda hava ne kadar guzellesti. Resmen sonbahar havasi var, sicaklardan cok bunalmistim iyi geldi bana. Sizler nasilsiniz? Bebislerin hareketlerini cok hissediyormusunuz? Bende ara ara kipirtilar var :)
Evet sabah yağmurla uyandık İstanbul'da çok şükür ki tam gezme havası var şu an serin mis gibi :) benim bebiş bir ayı geçti tekmeliyor canım ama erkek bebekler erken hissedilirmiş. Senin kızdı dimi kızlar biraz nazlı oluyorlar annesi bekletiyorlar annelerini
Kizlar gunaydin, istanbulda hava ne kadar guzellesti. Resmen sonbahar havasi var, sicaklardan cok bunalmistim iyi geldi bana. Sizler nasilsiniz? Bebislerin hareketlerini cok hissediyormusunuz? Bende ara ara kipirtilar var :)
M moonliqht evet burdada hava çok güzel özledik serin havayı sakarya da serinledi. Benim bebis MAAŞALLAH hissettiriyor kendini tekmeler kıpır kıpır. Dün gece bi tekme attı karnım yukarı çıkıp aşağı indi beni duygulandırdı hissetmek çok GÜZEL RABBİM BİZLERİ ONA ONLARIDA BİZE KAVUŞTURSUN HAYRLISIYLA VE SAĞLIKLACanımm bu belki yardımcı olur. Ben sağlık ocağında gebelik sertifikası aldım da bu dergiyi de vermişlerdi. Bir de bana hemşire iki tane emzirme sütyeni iki tane emzirme özellikli lohusa takımı bulundur demişti canım.
O bile rahatlatıyor insanı canımm minik kıpırtılar :) anne yorulunca Bebek az hareket edermiş ben çok korkuyordum hareketleri azalınca da bunu öğrenince içim rahatladıEvet canim benimki kiz, annem sen 6. Aydan sonra kipirdamistin dedi. Sanirim kizimda ben gibi tembel olacak :) ama arada hafif biseyler oluyor hissediyorum. Havada dedigin gibi cok iyi insallah havalar artik bizi cok zorlamaz
Canım ben bişi almıyorum henüz ama Bebek için yatak Bebek arabası banyo için küvet şampuan kıyafetler düşünüyorum şimdilik ama son aya kadar almıcam ben bir şey. doğumdan sonra eksik olsa da alınır ya biz gidemesek internet var elimizin altında alırız kapıya gelirM moonliqht evet burdada hava çok güzel özledik serin havayı sakarya da serinledi. Benim bebis MAAŞALLAH hissettiriyor kendini tekmeler kıpır kıpır. Dün gece bi tekme attı karnım yukarı çıkıp aşağı indi beni duygulandırdı hissetmek çok GÜZEL RABBİM BİZLERİ ONA ONLARIDA BİZE KAVUŞTURSUN HAYRLISIYLA VE SAĞLIKLA
S Senisevmeksuyabakmak CANIM çok sağol yinede burdan birbirimize yardımcı olalım aldiklarimizi yazalim unuttuğumuz birşey olursa diye.
Çok geçmiş olsun canım zaten hamilelik zor inşallah çabucak atlatırsınkızlar 2 3 gündür kasıklarımdan belime kadar vuran bir sancı vardı dün doktora gittim kum döküyorumşuan da çok kötüyüm
kızlar 2 3 gündür kasıklarımdan belime kadar vuran bir sancı vardı dün doktora gittim kum döküyorumşuan da çok kötüyüm
RABBİM ŞAFİ İSMİYLE ŞİFA VERSİN CANIMkızlar 2 3 gündür kasıklarımdan belime kadar vuran bir sancı vardı dün doktora gittim kum döküyorumşuan da çok kötüyüm
64 kilo olmuşuz :) bir ayda 3 kilo almışız vallaay aynen ya benimde öylekaç kiloyuız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?