• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Ayında Doğum Yapacak Annişler :)

Tabi önemli olan bebişlerimizin sağlığı hem onların sağlıklı olduğu hem bizim az kilo aldığımız bir yöntem olsa keşke :) Sağlıksız bişi yemiyorum aslında abartı da yediğimi düşünmüyorum ve çok hareket ettim bu ay o yüzden çok şaşırdım bu kiloya :D benim de 6 ayda 8 kilo oldu :)

doktorum bana çok diyor böyle yemeğe devam edersen normal doğumun zorlaşır dedi ama ben normal istiyorum onu napcamm :dua::anneadayı::KK48:

Bir de 5. Aydan sonra kilo alımı artıyormuş :) ben şu bir ayda 4 kilo aldım özellikle son 3 ay Bebek de kilo alacak biz ne edecez yemesek olmaz yesek kilo oluyor

Kizlar merhaba size birsey danismak istiyorum. Ben bu zamana kadar hep ozele gittim halende ozele devam edicem nasip olursa. Suan annemde oldugumdan bir universite hastanesine gitmek istiyorum 1 kerede olsa, daha evvel devlete gittinizmi hic gebelik muayenesi icin? Acaba nasil davraniyorlar hani ters davranislar oluyormu?

Kizlar merhaba size birsey danismak istiyorum. Ben bu zamana kadar hep ozele gittim halende ozele devam edicem nasip olursa. Suan annemde oldugumdan bir universite hastanesine gitmek istiyorum 1 kerede olsa, daha evvel devlete gittinizmi hic gebelik muayenesi icin? Acaba nasil davraniyorlar hani ters davranislar oluyormu?
Canım ben bir kere gittim çok kötüydü doktor herkes de öve öve bitirememişti. Ama memleketimde devlete giden tanıdıklarım var çok memnunlar doğumu da devlette yapacaklar. Ne bilim özele de sanki boşa onca para veriyoruz gibi. Devlette mutlaka vardır iyi bir doktor araştırmak lazım

Canım ben bir kere gittim çok kötüydü doktor herkes de öve öve bitirememişti. Ama memleketimde devlete giden tanıdıklarım var çok memnunlar doğumu da devlette yapacaklar. Ne bilim özele de sanki boşa onca para veriyoruz gibi. Devlette mutlaka vardır iyi bir doktor araştırmak lazım

Canim ben zaten hep ozele gittim, nasip olursa ozelde dogum istiyorum. Ama annemdeyim ve cok yakin bir universite hastanesi var, hazir gelmisken bir gorunsem hemde bebegimi gorsem diye dusundum ama oradaki hal tavir hic bilmiyorum nasil davraniyorlar, ters hareketleri varmi diye danismak istedim buradan

Canim ben zaten hep ozele gittim, nasip olursa ozelde dogum istiyorum. Ama annemdeyim ve cok yakin bir universite hastanesi var, hazir gelmisken bir gorunsem hemde bebegimi gorsem diye dusundum ama oradaki hal tavir hic bilmiyorum nasil davraniyorlar, ters hareketleri varmi diye danismak istedim buradan
Anladım canım:) yani iyisi de var kötüsü de devlette annenin komşularına falan sor olmadı :) onların bildiği bir doktor varsa git canım ;) bebiş Nasıl hareketlenme var mı canım

Anladım canım:) yani iyisi de var kötüsü de devlette annenin komşularına falan sor olmadı :) onların bildiği bir doktor varsa git canım :KK66: bebiş Nasıl hareketlenme var mı canım

Evet canim cok sukur hareketlerini hissediyorum, kendi randevum 8 eylulde ozelde, seker yuklemesi de yapilcak gidince insallah seker cikmaz

Evet canim cok sukur hareketlerini hissediyorum, kendi randevum 8 eylulde ozelde, seker yuklemesi de yapilcak gidince insallah seker cikmaz
İnşallah çıkmaz canımm :) ben de gidecem şeker yüklemesine de şimdi yoğunum biraz erteleyecem. Bir de bir doktor akrabam var bana ilk yapılan testlerde açlık glikozunun seviyesine göre yapılması gerekli mi değil mi belli oluyor demişti ama ben yanına gittiğimde hatırlamıyordum seviyeyi önce ona sormayı düşünüyorum gerek yoksa yaptırmıcam boşuna. Bu arada çok sevindim bebişin hareketlerini hissetmene çok güzel bir şey varlığını hissetmek ;)

İnşallah çıkmaz canımm :) ben de gidecem şeker yüklemesine de şimdi yoğunum biraz erteleyecem. Bir de bir doktor akrabam var bana ilk yapılan testlerde açlık glikozunun seviyesine göre yapılması gerekli mi değil mi belli oluyor demişti ama ben yanına gittiğimde hatırlamıyordum seviyeyi önce ona sormayı düşünüyorum gerek yoksa yaptırmıcam boşuna. Bu arada çok sevindim bebişin hareketlerini hissetmene çok güzel bir şey varlığını hissetmek :KK66:

Sagol canim cok sukur, benim doktorum yapalim dedi. Ben de tmm dedim, ama devlete gitmektede kararsiz kaldim. Simdi ters bisey der ve kafama takarim diye korkuyorum

Bizde 1 haftadir anneannemizdeyiz, bugun alisveris yaptik ciciler aldik. Ayrica kislik barbunya ve taze fasulye aldik. Anneanneyle onlari ayikladik simdi dinleniyoruz :) aldigimiz cicilerden birini koyuyorum guzel teyzeler.

Eklentiler

• 2016-08-26 18.04.21.webp
    2016-08-26 18.04.21.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 43
Back
X