• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Ayında Doğum Yapacak Annişler :)

Benim prensesimede babasi koymak isye isim zuleyha buğlem istiyo hatirlisi olur insallah bu arada kizlar basina gelen varmi benim sol kasigimda ara ara kramp oluyo hareket dahi edemiyorum cok kotu aca lba usuttummu bebekmi buyuyo yoksa ciddi biseymidir dr gitmelimiyim
Ayrıntılı ultrasona girince sor canım ağrı arada bir oluyor ama doktora şiddetini ve sıklığını söyle o bilgi verir. Bazen ben de sancı oluyor o da üşüttüğümde oluyor. Arada bir kramp giriyor ama çok canımı acıtmıyor bebeğim büyüyor diye seviniyorum :) bu arada tekmelerini hissediyorsan çok da sıkma canını hareket etmesi sağlıklı olduğunu gösterirmiş

Gunaydin guzel anneler, biz dun saglik ocagi kontrolune gittik. Minigimin kalp atislarini dinlediler, birde tetanoz asimizi olduk. Gece sol omzum agri yapti, uzerine yatamadim. Insallah gecer bikac gune, 1 ay sonra gene igne olacakmisim. Sizler nasilsiniz? Tetanoz ignesi oldunuzmu? Buarada haftaya persembe detayli ultrasonumuz var, insallah guzel sonuclar aliriz

Gunaydin guzel anneler, biz dun saglik ocagi kontrolune gittik. Minigimin kalp atislarini dinlediler, birde tetanoz asimizi olduk. Gece sol omzum agri yapti, uzerine yatamadim. Insallah gecer bikac gune, 1 ay sonra gene igne olacakmisim. Sizler nasilsiniz? Tetanoz ignesi oldunuzmu? Buarada haftaya persembe detayli ultrasonumuz var, insallah guzel sonuclar aliriz
Biz olduk tetanoz canim 29 agustosta ikinciyi olacağız ağrı yaptı benimde geciyor 3 güne kadar detayli da çektirdim herşeyi iyi ŞÜKÜR. INŞ sende güzel sonuçlar alırsın. Benim dun gece soluma dönerken sağ tarafıma bi bıçak attılar sanki kasılma mı yırtılma mı desem bilemedim geçti ama hemen tabi endişe oldu INŞ iyidir bebislerimiz

Biz olduk tetanoz canim 29 agustosta ikinciyi olacağız ağrı yaptı benimde geciyor 3 güne kadar detayli da çektirdim herşeyi iyi ŞÜKÜR. INŞ sende güzel sonuçlar alırsın. Benim dun gece soluma dönerken sağ tarafıma bi bıçak attılar sanki kasılma mı yırtılma mı desem bilemedim geçti ama hemen tabi endişe oldu INŞ iyidir bebislerimiz

Amin canim insallah bizimde detayli ultrasonumuz sorunsuz gecer rabbim saglikla dogmalarini nasip etsin.asi bendede agri yapti ama suan daha hafif cok sukur, ilk gece yatamadim sol yanima agridan resmen. Benimde 2 gundur kasik agrilarim var ara ara. Rahim buyuyor sanirim, birde gece cok saga sola donuyorum bir rahat edemiyorum. Bu gece sola yattim uykuya dalicam sanki bebegimin uzerine yatmisim gibi hissettim. Allah yardimcimiz olsun insallah

annişler bizde bugün doktora gittik kesin olarak prensesim olacak :) detaylı ulturasyon için haftaya randevu aldık bizde

Guzel anneler biz bugun detayli ultrasonumuzu cektirdik. Cok sukur hersey normal cikti. Cinsiyet kesin kiz dedi doktorumuz :) kilomuzda 475 gr olmus masallah :) kendi doktorumda bugun kan ve idrar tahlili istedi, onlarda temiz cikti cok sukur. Rabbim bebislerimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin insallah :)

Insallah canimm. Rabbim o gunleri saglikla evlatlarimizla gormeyi nasip etsin insallah
Amin canım :) günde ne kadar su içiyorsun canımm ben çok içiyorum hele bir kaç gündür iyice arttı korktum zararı olur mu diye de araştırma yaparken bu yazıya rastladım

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    25 KB · Görüntüleme: 39
Amin canım :) günde ne kadar su içiyorsun canımm ben çok içiyorum hele bir kaç gündür iyice arttı korktum zararı olur mu diye de araştırma yaparken bu yazıya rastladım

Canim sudan asla zarar gelmez, ben de iciyorum cok su. Cunku agzimda hic tat yok. Su icince iyi hissediyorum, hem enfeksiyon olusmamasi icinde su icmek cok onemli

KIZLAR NASILSINIZ M moonliqht canım sevindim bebisin iyi Rabbim daha iyi etsin bebisleri. Bu arada ihtiyaç listesi araştırıyorum bende tecrübe yok tabi ilk bebek olunca sitelerde çok kafa karıştırıyor bi yandan bende büyüdüm göbiş çıktı baya kıyafetler sorun oluyo ne giysem olmuyo

KIZLAR NASILSINIZ M moonliqht canım sevindim bebisin iyi Rabbim daha iyi etsin bebisleri. Bu arada ihtiyaç listesi araştırıyorum bende tecrübe yok tabi ilk bebek olunca sitelerde çok kafa karıştırıyor bi yandan bende büyüdüm göbiş çıktı baya kıyafetler sorun oluyo ne giysem olmuyo
Benim de öyle canım karnım büyüdü her şey dar geliyor çok fazla seçenek de yok hamile giyimde napacamı şaşıyorum. Liste derken doğum çantası için mi bakıyorsun canım

Back
X