• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Ayında Doğum Yapacak Annişler :)

kızlaarr deli gibi yağda kızarmış hamsi aşeriyorum dün kayınbabam sağolsun 2 kilo almıştı kızarmış ben tek başımaa 1 kilosunu yedim eşim kayınbabam ve kayınvalidem üçüde kalan 1 kiloyu yedi ve ben hala doymadım deli gibi istiyorum :anneadayı::KK71::KK71::KK71::KK71:

kızlaarr deli gibi yağda kızarmış hamsi aşeriyorum dün kayınbabam sağolsun 2 kilo almıştı kızarmış ben tek başımaa 1 kilosunu yedim eşim kayınbabam ve kayınvalidem üçüde kalan 1 kiloyu yedi ve ben hala doymadım deli gibi istiyorum :anneadayı::KK71::KK71::KK71::KK71:
Ne güzel ışte bende balık yemek istiyorum ama nerden buldun hamsiyi satılmıyor bu ayda

Adana da balıkçı cevat diye biyer var orda hep taze her balık var ordan aldık. sadece orda var gibi bişey zaten.

Hamsi olsa ne yenirdi simdi :) sevdigim tek baliktir ama mevsim yaz maalesef :) insallah son aylarimizda bizede taze hamsi yemek kismet olur. Afiyet olsun yarasin bebise buarada :)

Hamsi olsa ne yenirdi simdi :) sevdigim tek baliktir ama mevsim yaz maalesef :) insallah son aylarimizda bizede taze hamsi yemek kismet olur. Afiyet olsun yarasin bebise buarada :)
Aynen benimde TEK BALIK NASİP BİZDE O ZAMAN YERİZ İNŞAALLAH

kızlaarr günaydın isim düşündünüz mü cevap alamadım

Biz çok önceden oğlumuz olursa Hasan olsun istiyorduk şimdi Rabbim nasip ederse oğlumuz olacak Hasan koymayı düşünüyoruz inşallah :) sen düşündüm mü isim :)
BİZDE DAHA KARAR VEREMEDİK AMA HASAN İSMİ GÜZEL RABBİM UZUN ÖMRÜYLE HAYRLI ETSIN.YALNIZ BİZDE EŞİM OĞLAN OLDUĞUNU ÖĞRENDIĞINDEN BERI HASAN DİYOR ÖYLE SEVİYOR KARNIMDA ŞİMDİ İSE ÖMER ASAF BAKALIM HAYRLISI :KK46::anneadayı:

BİZDE DAHA KARAR VEREMEDİK AMA HASAN İSMİ GÜZEL RABBİM UZUN ÖMRÜYLE HAYRLI ETSIN.YALNIZ BİZDE EŞİM OĞLAN OLDUĞUNU ÖĞRENDIĞINDEN BERI HASAN DİYOR ÖYLE SEVİYOR KARNIMDA ŞİMDİ İSE ÖMER ASAF BAKALIM HAYRLISI :KK46::anneadayı:
Aminn cümlemizin evladına inşallah :)) Ömer ismini de çok severim ben çok güzel bir isim :))

ben daha kesin cinsiyetini öğrenmedim ama muhtemelen bizim sıpa kız zaten :) belis düşünüyoruz en güzel kız aşkın ilk meyvesi demek ama yanına birde kuran-da geçen de bir isim düşünüyoruz . bi dönüş yaparda erkek olursa sıpa sami arda düşünüyoruz sami kayınababamın ismi arda yıda ben hep çok isterdim :) :halay::KK46::anne:

Benim prensesimede babasi koymak isye isim zuleyha buğlem istiyo hatirlisi olur insallah bu arada kizlar basina gelen varmi benim sol kasigimda ara ara kramp oluyo hareket dahi edemiyorum cok kotu aca lba usuttummu bebekmi buyuyo yoksa ciddi biseymidir dr gitmelimiyim

oluyor canım bende de var bebek büyüdüğü için oluyormuş . kaç haftalıksın şaunda ve sen yinede doktoruna gittiğin zaman sor

Back
X