• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Ayında Doğum Yapacak Annişler :)

Adana Da En İyisi Acıbadem Ve Medline Bunlar dan Şaşma derim marsa devlet gitme metro güney falanda gitme ortadoğu idare eder ama. Benim doktor çok iyi tavsiye ederim
Doktorunun ismi ne? Zaten devlette istemiyoruz özelde de bir iki doktor var ama hem iyi hem kötü yorumlar alıyorum güvenemedim Adana'yı düşünüyorum şu an

Guzel teyzelerrr biz bugun 15 haftalik olduk. Sali gunuydu randevumuz ama bugun dayanamadim bebegimi gormeye gittim baska bi doktora. %80 kiz dedi :) prensesim geliyor galiba :) bugun yuzustu yatiyordu, uyanmisti ellerini oynatiyordu :) hersey yolunda cok sukur :) doktor 2 haftaya hissedersin kipirtilari minik minik dedi :)

Maşallah canım çok sevindim öğrenip bu grubu kurduğumuz da minciklerdi :) bende pazartesi gidiyorum doktora :)

Sagol canim, sende p.tesi guzel haberlerle gel insallah. Haklisin gruba girdigimizde miniciklerdi simdi 4 aya geldik. Zaman su gibi akiyor

Annisler nasıl gidiyor çatlaklar için birşey yapıyor musunuz

Gunaydin guzel anneler biz halamiza geldik sehirdisina gezmeye kuzumla. Yarin doncez insallah. Ben catlaklar icin bisey yapmiyorum valla. Buarada bebekler hala kasiklarinizda mi? Karnina ciktigini hisseden varmi? Benimki hala kasiklarimda :)

Benim bebeğim 19 haftalık olacak yarın göbek deliğime çok yakın bir yerde şu an aynada baktığımda yeri fark ediliyor hemen sizin de bir kaç haftaya belli olur anneler

Guzel anneler biz bugun kendi doktorumuza gittik, tam 127 gr olmus benim prensesim :) karnimda kocaman olmus buyumustu :) doktor hersey cok iyi cinsiyetde kiz dedi kesin olarak. 1 aya kadar hareketlerini hissedersin dedi :)

Guzel anneler biz bugun kendi doktorumuza gittik, tam 127 gr olmus benim prensesim :) karnimda kocaman olmus buyumustu :) doktor hersey cok iyi cinsiyetde kiz dedi kesin olarak. 1 aya kadar hareketlerini hissedersin dedi :)
TEBRİK EDİYORUM CANIM GÜZEL KIZINI SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAK NASİP ETSİN

moonliqht çok sevindim canım prensesine :) kaçıncı haftan ? banada bayramdan sonra cinsiyetine bakalım dedi :)

Back
X