• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Ayında Doğum Yapacak Annişler :)

Ben saha bebegi hissetmedim bile karnimda yok gecen cuma gittim kontrole iyi dedi cikinti var erkek olabilir dedi

Ben saha bebegi hissetmedim bile karnimda yok gecen cuma gittim kontrole iyi dedi cikinti var erkek olabilir dedi
Ben de hissedip hissetmediğimi anlayamıyorum sanki bişiler karnımda oynuyor gibi çok hafif hissediyorum :) ama karnım fark ediliyor artık bebiş sağ da dıruyor genelde hep sağ tarafımda şişlik var :) cinsiyeti de belli oldu çok erken söylediler bize cinsiyetini :) ama cinsiyet hiç önemli değil sağlıklı olsunlar da sağ salim doğsunlar kızı da aynı erkeği de

Canim tebrik ederim saglikla dogsun insallah. Benimde belirginkarnim yok sadece kasik bolgemde bi genisleme hissediyorum. Birde kasıklarimda ara ara gerilmeler oluyor geciyor. Bebek mi baska bisey mi bilmiyorum :) 1 ayy sonra hissetmeye baslariz insallah. Doktora 7 haziranda gitmistim en son orda henuz kucuk cinsiyet icin ay sonu gelirsin bakariz demisti. Bakalim insallah bu ay sonu gidiste gosterir. Gerci rabbim saglikli versinde cinsiyeti onemli degil.

Ben de hissedip hissetmediğimi anlayamıyorum sanki bişiler karnımda oynuyor gibi çok hafif hissediyorum :) ama karnım fark ediliyor artık bebiş sağ da dıruyor genelde hep sağ tarafımda şişlik var :) cinsiyeti de belli oldu çok erken söylediler bize cinsiyetini :) ama cinsiyet hiç önemli değil sağlıklı olsunlar da sağ salim doğsunlar kızı da aynı erkeği de

Senin cinsiyet nedir? Bende de bole arada kasıklarda hareketlenmeler oluyor, insallah saglikla evlatlarimiza kavusuruz

Hanimlar buarada ben artik yuz ustu yatamiyorum, cok severdim yuz ustu yatmayi ama artik yuzustu yattimmi baski oluyor rahat edemiyorum.

Hanimlar buarada ben artik yuz ustu yatamiyorum, cok severdim yuz ustu yatmayi ama artik yuzustu yattimmi baski oluyor rahat edemiyorum.
Yüz üstü sırt üstü yatmak artık uygun değilmiş canım genelde sol tarafınıza yatın diyorlar ama insan dayanamıyor ki bir süre sonra ağrımaya başlıyor vücudun. Ben de daha hamilelik almadım ama pantolonlar karnımı sıkıyor canımı acıtıyor bu haftasonu alacağım inşallah canım

Yüz üstü sırt üstü yatmak artık uygun değilmiş canım genelde sol tarafınıza yatın diyorlar ama insan dayanamıyor ki bir süre sonra ağrımaya başlıyor vücudun. Ben de daha hamilelik almadım ama pantolonlar karnımı sıkıyor canımı acıtıyor bu haftasonu alacağım inşallah canım

Evet ya hep sol tarafa yatmakta yoruyor, helede benim gibi yuzustu uyuyabilen biri ise :( neyse sabretcez artik 9 ay, bebisler saglikli olsunlarda insallah

Allahin izniyle birde tekmelerini hissetsek :) o zaman daha farkli hissediyormus insan
Evett o Zaman varlığını daha net hissedeceğiz :) bebişimiz ben buradayım diyecek acıktım diyecek babasının sesini duyunca tepki verecek :))) çok güzel duygular bunlar inşallah hayırlı hayırlı hissederiz :)))

Canim tebrik ederim saglikla dogsun insallah. Benimde belirginkarnim yok sadece kasik bolgemde bi genisleme hissediyorum. Birde kasıklarimda ara ara gerilmeler oluyor geciyor. Bebek mi baska bisey mi bilmiyorum :) 1 ayy sonra hissetmeye baslariz insallah. Doktora 7 haziranda gitmistim en son orda henuz kucuk cinsiyet icin ay sonu gelirsin bakariz demisti. Bakalim insallah bu ay sonu gidiste gosterir. Gerci rabbim saglikli versinde cinsiyeti onemli deg

aynen canım =) simdi arkadasımı yolladım 7 aylık karnı cıkmıs cok tatlı hareeket edıyo hıc durmuyo dıyo gece uyutmuyo dedı cok sırın kafasımı neresı bilmiyom ama bı yeri arada elime bile geliyo dedı hatta banyoodan sonra bı tarafa gidip orada duruyomus darısı basımıza cok kıskandımm =)

aynen canım =) simdi arkadasımı yolladım 7 aylık karnı cıkmıs cok tatlı hareeket edıyo hıc durmuyo dıyo gece uyutmuyo dedı cok sırın kafasımı neresı bilmiyom ama bı yeri arada elime bile geliyo dedı hatta banyoodan sonra bı tarafa gidip orada duruyomus darısı basımıza cok kıskandımm =)

Amin canim saglikla insallahhh

Back
X