- 18 Kasım 2015
- 400
- 280
- 53
Evet CANIM INŞ bugun 10+1oldukAnladim canim insallah bebisler dogunca tutucaz oruclari. Bu yil boyle olacak. Bende ramazandan once gideyim deyince acaba orucla alakalimi diye sordum. Hayirlisi olsun hakkimizda insallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet CANIM INŞ bugun 10+1oldukAnladim canim insallah bebisler dogunca tutucaz oruclari. Bu yil boyle olacak. Bende ramazandan once gideyim deyince acaba orucla alakalimi diye sordum. Hayirlisi olsun hakkimizda insallah
Evet CANIM INŞ bugun 10+1olduk![]()
Kızlar Merhaba, Benim düşük tehlikem vardı progestan kullandım. Bitmek üzere kendimi iyi hissediyorum normal akıntım devam ediyor 2.aya giriyorz kasık ağrılarım çoğaldı sanki 2 gündür. P.tesi kontrolm var. Sizce bu neden oluyor. bebeğim iyi midir gerçi mide bulantılarım devam ediyor.
Kizlar cinsiyeti kacinci haftada ogrencez bi bilginiz var mi ??
Bana 11. Haftada erkeğe benziyor dedi.Kizlar cinsiyeti kacinci haftada ogrencez bi bilginiz var mi ??
14. Haftadamda kontrolum var iyi bi dr gidiyorum belli olur insallah cok sabirsizlaniyorum