• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Ayında Doğum Yapacak Annişler :)

Bu gece Cenabı Hakkın kendisine yönelip af dileyen müminleri bağışlayarak kurtluş beratı verdiği bir gecedir. Hepimiz için hayırlı olsun. Berat Kandilimiz Mübarek Olsun.

Hayirli kandiller guzel anne adaylari. Rabbim dualarimizi kabul etsin, dualarda bulusalim insallah.Allah evlatlarimizi bizlere bagislasin saglikla. Ben bugun pek iyi degilim goguslerimde agri ve ve biraz belim agriyor. Agzimdaki acı his malum, rabbim bugunleri aratmasin,hepimizin yardimcisi olsun insallah

Bulantilarim az da olsa hafifledi cok sukur ama mide problemim var, midem sis ve asiri gazli. Ayrica agzimda hep aci his var ve kasiklarimda ara ara agri oluyor geciyor. Ama tabiki bunlarada cok sukur. Sizler nasilsiniz? Insallah iyisinizdir.

M moonliqht aynı durum bendede var migdem de bi yanma var ne yapsam geçmedi bizde ki aşamalar aynı senle beden olarak daha iyi hissediyorum ŞÜKÜR ama migdemdeki yanma kötü oluyo

M moonliqht aynı durum bendede var migdem de bi yanma var ne yapsam geçmedi bizde ki aşamalar aynı senle beden olarak daha iyi hissediyorum ŞÜKÜR ama migdemdeki yanma kötü oluyo

Evet belirtilerimiz ayni :) her gecen gun daha iyi olcaz Allahin izniyle insallah. Bidahaki ultrasonu 4 gozle bekliyorum. Bebisler daha buyumus olacaklar :) Allahim evlatlarimizi bagislasin bizlere insallah :)

Kızlar Merhaba, Benim düşük tehlikem vardı progestan kullandım. Bitmek üzere kendimi iyi hissediyorum normal akıntım devam ediyor 2.aya giriyorz kasık ağrılarım çoğaldı sanki 2 gündür. P.tesi kontrolm var. Sizce bu neden oluyor. bebeğim iyi midir gerçi mide bulantılarım devam ediyor.

Kızlar Merhaba, Benim düşük tehlikem vardı progestan kullandım. Bitmek üzere kendimi iyi hissediyorum normal akıntım devam ediyor 2.aya giriyorz kasık ağrılarım çoğaldı sanki 2 gündür. P.tesi kontrolm var. Sizce bu neden oluyor. bebeğim iyi midir gerçi mide bulantılarım devam ediyor.

Kasik agrisi rahim buyudugu icin olurmus canim. Ama cok siddetliyse tabi doktoruna danis. Benim de oluyor ara ara geciyor. Insallah bir problem yoktur, kac haftalik oldun? Saglikla kucagimiza alalim bebislerimizi insallah

14. Haftadamda kontrolum var iyi bi dr gidiyorum belli olur insallah cok sabirsizlaniyorum

Back
X