Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydınnn annişler, benim mide bulantılarım ani kesildi bir sıkıntı yoktur değil mi?
Diğer belirtiler devam ediyor. 3 hafta sonra
Benim kinde cikinti varms erkek olabilirms oyle dedi zayn bastan beride onu hissediyorum 15 gun sonra kesinlesr dedi
Hadi bakalim hayirlisi insallah :) bakalim bu sali bende gidicem ne dicek doktor. Gerci henuz erken ama gene bir umut :
Cikar insallah hepimiz icin hayrlisi kiminkini duysam erkek bu sene
Evet ben de cok erkek duydum, erkek senesimi ki acaba? Saglikli olsunlar da insallah :)
Doktor oruç yok dedi.ben de güvenemeğin kendime tutmuyorumKizlar kimler oruç
Yaa ne GÜZEL anlatmışsın kendi bebeğimi hayal ettim inan çok sevindim INŞ bende pazartesi gideceğim nasipseMerhaba guzel anneler biz bugun kuzumla kontroldeydik. Boyu bacaklarla beraber 7.5 cm olmus. Uyuyordu ilk baktiginda doktor, karnima azcik ultrason makinasiyla tık tık yapti. Hemen uyandi benim minnak, bi bacaklarini uzatiyor geriniyor gormeniz lazim :) suratini elleriyle kapatiyor falan :) cok gulduk :) gelisimi ile haftam ayni gidiyor, kalp atisi iyiymis, suyumda iyiymis cok sukur. Ikili test icin kan da verdik cuma cikacak insallah. Doktor cinsiyet tahmini yapmadi, 28 haziranda randevu verdi o zamana goruruz insallah dedi. Cok guzel bir duyguydu ozlemisim yavrumu baya da buyumus artik kafa el ayak hep belliydi :)rabbim hepimizin evlatlarina saglik versin insallah
Yaa ne GÜZEL anlatmışsın kendi bebeğimi hayal ettim inan çok sevindim INŞ bende pazartesi gideceğim nasipse
Valla 3 hafta gormeyince cok ozlemisim cidden. Doktorda sagolsun uzun uzun bakti. Popoyu elleri ayaklari kafayi gosterdide gosterdi. Insallah sende minigini gorursun canim saglikla :) rabbim evlatlarimiza saglik versin. Buarada bana folik asiti biraktirdi decavit vitamim yazdi, birde mide surubu icemedigimden talcid cigneme tableti verdi midem icin ve d vitaminine devam dedi
AMİN CANIM İNŞAALLAH 3 AY OLUYORMUŞ FOLIKASITIN KULLANIMI BİDE EN SON AYLARDA KULLANILIYOR SANIRIM HİÇ SEVMİYORUM BEN HAP İÇMEYİ BAKALIM BANA NE VERECEK
Bana asla tutamazsin açlıktan değil ama susuzluk tehlikeli özellikle bu aylarda dusuge sebep olur dedi.Zaten ilk 3 ay bebek bizden beslenmiyor.Yeni öğrenen ve midesi bulanmayan biri tutabilirdi.Ama 12.haftaya geldim ve asla tutma dedi doktorum.Ben tuttum dunde bugunde bugun bide iftarla tuttum sahursuz cok tehlikeli degildir insallah dr sormadim yok dicegini tahmin ettim