Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MAAŞALLAH CANIM ÇOK SEVİNDİM BENİM Kİ DE OLMUS MUDUR 3 CM ACABABenimde bugun kontrolum vardi, minik fasulyem 3 cm olmus, midem icin surup verdi rennie ama onu bile icemedim bulantidan. hersey yolundaymis cok sukur. Bidahaki kontrol 7 haziranda, ikili test de yapilcak insallah. Once kan vercem sonra ultrasonda ense kalinligi olculecekmis sanirim. Rabbim evlatlarimiza saglik sihhat versin bize bagislasin insallah.
MAAŞALLAH CANIM ÇOK SEVİNDİM BENİM Kİ DE OLMUS MUDUR 3 CM ACABA
İNŞAALLAH CANIM EVET ÇOK GÜZEL BI DUYGUSagol canim. Senle ayni gidiyoruz, olmustur muhtemelen bence. Zorlaniyoruz ama rabbim sabrini veriyor. Evladin olacagini bilmek baska bisey. Insallah saglikla kucagimiza aliriz
Merhaba guzel anneler.. Cuma günü ben de bebekten tekrar haber alıcam kısmetse...
İnşallah ohss illeti de azalmıştır ben kendimi daha iyi hissediyorum.. ultrasonografiyi sabırla bekliyorum artık![]()
Cok sık ultrasona girmek bebek için iyi değil radyasyon sebebi ile...Kizlar bn her hafta dr gitmek gormek istiyorum cok zarari olurmu sizce
Cok sık ultrasona girmek bebek için iyi değil radyasyon sebebi ile...
Yurtdışında bizdeki kadar bile girme hakkın yok mesela..
Tabi bana kalsa eve usg bağlatıcam o ayrı...![]()
Cok sık ultrasona girmek bebek için iyi değil radyasyon sebebi ile...
Yurtdışında bizdeki kadar bile girme hakkın yok mesela..
Tabi bana kalsa eve usg bağlatıcam o ayrı...![]()
BENİM DE AGZIMIN İÇİ TATSIZ BÖYLE BİRŞEYE CANIM ÇEKSİN YEDIGIMDE ONUN TADI TATSIZ BI TUHAF OLUYO AMA ŞÜKÜR TABİ İLK ZAMANLARA GÖRE DAHA İYİYİM
CANIM en son 13 mayıs ta gittim 1 ay sonra gel dedi 13 haziranda mi gitmem lazım ama ben ramazandan önce gitmek istiyorum 4 haziran da gidebilirim sen ne zaman gideceksinAynen canim bendede oyle, yedigim seyin tadi 1 dk icinde gidiyor gene o aci tat devam ediyor. Bu durum cok normalmis sanirim. Ben cozumu meyvelerde buldum agiz sulandiriyorlar malum. Mesela kayisi karpuz elma. Bunlari emerek yiyorum hem daha uzun surede bitiyor hemde agzim sulariyla birazda olsa duruyor. Buarada bidahaki kontrol ne zaman senin canim hangi tarihti?
CANIM en son 13 mayıs ta gittim 1 ay sonra gel dedi 13 haziranda mi gitmem lazım ama ben ramazandan önce gitmek istiyorum 4 haziran da gidebilirim sen ne zaman gideceksin
Yok eşim götürüyor beni arabayla ilçede oturuyoruz biz adapazarı na gideceğiz eşimi düşündüğüm için ben bu durumda olursam tutamam istiyordum tutmak ama tansiyonum düsebilirBana 7 haziran dedi doktor, yani ramazan icersinde. Neden ramazandann once gitmek istiyorsun? Oruc tutmayimi planliyorsun?
Yok eşim götürüyor beni arabayla ilçede oturuyoruz biz adapazarı na gideceğiz eşimi düşündüğüm için ben bu durumda olursam tutamam istiyordum tutmak ama tansiyonum düsebilir