• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Ayında Doğum Yapacak Annişler :)

Slm kizlar 10+4 oldum cuma gunu ilcedeki dr gittim bebek iyiydi ama birsey olcak die cok korkuyorum bide 3 4 kilo verdim yemek yiyemiyorum yesem yarim saat sonra cikariyorum rrahasiz ediyo cunku midem yaniyo

Merhaba hanimlar benimde bulantilarim bikac gundur iyiydi ama bugu gene basladi. Buara afedersiniz asiri bir gegirme durumum var. Mide yanmam ve bulantilarimda devam ediyor. Nolcak bilemiyorum. Allah yardimcimiz olsun

Merhaba hanimlar benimde bulantilarim bikac gundur iyiydi ama bugu gene basladi. Buara afedersiniz asiri bir gegirme durumum var. Mide yanmam ve bulantilarimda devam ediyor. Nolcak bilemiyorum. Allah yardimcimiz olsun
Bende iyiyim bugün ŞÜKÜR erik kiraz ye canim muz da iyi geliyo

Hayır ben acilden gidip kendim yaptırdım icim rahat etmedi çünkü acildeki doktor bile bu ilk 3 ay çok önemli ilaç kullanılmaz dedi

Anladim canim, icin rahatlamistir. Kan tahlili yaptirdin mi? Ben bulanti hapi folik asit ve d vitamini kullaniyorum. Bu donemde agri kesici parol bile cok zorda olmadikca kullanmamak lazim

Anladim canim, icin rahatlamistir. Kan tahlili yaptirdin mi? Ben bulanti hapi folik asit ve d vitamini kullaniyorum. Bu donemde agri kesici parol bile cok zorda olmadikca kullanmamak lazim
Kan tahlilini doktora gitmeden 1 hafta önce yaptıracağım ama doktorum u degistirsem mi bilemedim doktor bulmak da zor bayan istiyorum bide

Kizlar benim mide bulantilarim cok siddetliydi su bile icsem cikariyordum cumartesi aksam serum yedim acilde dun ogleden sonradan beri benim bulantim ve kusmam azaldi yaaa cok korkuyorum bebegime bi sey mi oldu acaba boyle azalmasi normalmi? :KK43:

Kizlar benim mide bulantilarim cok siddetliydi su bile icsem cikariyordum cumartesi aksam serum yedim acilde dun ogleden sonradan beri benim bulantim ve kusmam azaldi yaaa cok korkuyorum bebegime bi sey mi oldu acaba boyle azalmasi normalmi? :KK43:

Icini sıkma canim. Serumun etkisi 1 gun devam ediyor. Bende serum taktirinca 1 gun rahat etmistim. Bulantilar hep siddetli olmuyor, ara ara geciyor ara ara siddetleniyor. Icini ferah tut

Kan tahlilini doktora gitmeden 1 hafta önce yaptıracağım ama doktorum u degistirsem mi bilemedim doktor bulmak da zor bayan istiyorum bide

Canim gidisinde bir konus bakalim ama bence telefonu varsa arayip ikili test icinde bir konus istersen. Cunku bidahaki randevuna 13 haftalik olacaksin. O ara stres olma gec kalacagim ikili test icin diye

Icini sıkma canim. Serumun etkisi 1 gun devam ediyor. Bende serum taktirinca 1 gun rahat etmistim. Bulantilar hep siddetli olmuyor, ara ara geciyor ara ara siddetleniyor. Icini ferah tut
Yaa ne bileyim sanki sak diye kesildi
Yemek yiyemiyordum yemeye basladim kusmuyorum endiselendim dogrusu cumartesi doktora gidicem bakalim dayanabilirsem. :KK43:

Yaa ne bileyim sanki sak diye kesildi
Yemek yiyemiyordum yemeye basladim kusmuyorum endiselendim dogrusu cumartesi doktora gidicem bakalim dayanabilirsem. :KK43:

Cok iyi anliyorum seni, kac haftalik hamilesin? Aynisini bende hissetmistim 6 haftalik hamileydim. Endiselenmistim ama cok sukur bir problem olmadi. Annelik psikolojisi :) rabbim evlatlarimiza saglik versin

Cok iyi anliyorum seni, kac haftalik hamilesin? Aynisini bende hissetmistim 6 haftalik hamileydim. Endiselenmistim ama cok sukur bir problem olmadi. Annelik psikolojisi :) rabbim evlatlarimiza saglik versin
6+6 gunluk canim
Amin canim insallah
Sanirim serum yuzundenmis canim basladi benim bulantilar

6+6 gunluk canim
Amin canim insallah
Sanirim serum yuzundenmis canim basladi benim bulantilar

Benimde senin kadarken bulantim gidince diyordum kotu bisey var :) ama simdi baktimki bi geliyor bi gidiyor, birgun digerinu tutmuyor. Ben dun cok iyiydim.mesela bugun ise bitikti halim.

Bugün Kontrolüm Vardı içten kanamam var biraz daha ama bebeğimin kalp atışlarını duydum çok güzeldi :) sizin bebişler nasıl :)

Back
X