• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Aralık Ayında Doğum Yapacak Annişler :)

benim her gün akıntım var :) doktorum normal olduğunu söylüyor, endişelenmeyin...
Az once yürüyüş yapayim dedim elime birkac kilo meyve aldim gelirken. Eve geldigimde kahverengi kanama olmus cok korktum doktoru aradim progestan al hemen iç dedi :( Allah im nolur aklima getirmek bile istemiyorum olumsuz ihtimalleri dua edin bana :(

Kizlar hepiniz sag olun desteklerin icin tesekkur ederim..
Baska bir doktora gittim ozel o da vajinal ultrasonla bakti sukur ki gorundu bebegim :KK6:rahim geride karindan cok zor gorulur dedi doktor. Bebegim 5+2 gunlukmus:KK73:

Az once yürüyüş yapayim dedim elime birkac kilo meyve aldim gelirken. Eve geldigimde kahverengi kanama olmus cok korktum doktoru aradim progestan al hemen iç dedi :KK43: Allah im nolur aklima getirmek bile istemiyorum olumsuz ihtimalleri dua edin bana :KK43:
Canim ayaklarini dik yat hemen dedigi hapi ic

Yattim hemen kocam işten cikti getiriyor ilaci cok korktu o da :( hemen yattim ayaklari kaldırdım su an kanama yok insallah olmaz nolur bana 7 fatiha okuyun Allah rizasi icin :(

Yattim hemen kocam işten cikti getiriyor ilaci cok korktu o da :KK43: hemen yattim ayaklari kaldırdım su an kanama yok insallah olmaz nolur bana 7 fatiha okuyun Allah rizasi icin :KK43:

Canim cok gecmis olsun, 7 fatiha okudum. Rabbim evladina can versin nefes versin insallah. Icini ferah tut

Kizlar hepiniz sag olun desteklerin icin tesekkur ederim..
Baska bir doktora gittim ozel o da vajinal ultrasonla bakti sukur ki gorundu bebegim :KK6:rahim geride karindan cok zor gorulur dedi doktor. Bebegim 5+2 gunlukmus:KK73:

Canim gozun aydin, ultrason makinalari arasindada cok fark oluyor doktorum solemisti. Birde karindan hemen gozukmiyor, vajinal yoldan baktirmak daha net sonuclar alinabiliyor. Tebrik ederim

Canim gozun aydin, ultrason makinalari arasindada cok fark oluyor doktorum solemisti. Birde karindan hemen gozukmiyor, vajinal yoldan baktirmak daha net sonuclar alinabiliyor. Tebrik ederim
Sag ol canim insallah kalp atisini da duyarim yakinda:KK6:

kızlar selam ben de taze anne adayıyım 6 haftalıkız:) doğum da yılın son günü görünüyor bakalım ne olacak

CANIM 2 HAFTA ÖNCE YİNE BÖYLE BI KAN GELMİŞTİ DOKTOR PROGESTAN VERDI SABAH 100 MG AKSAM 200 MG KULLANİYORUM 1 HAFTADIR BIRSEY YOKTU YINE GELDI HAFTAYA CUMA DOKTORA GİDECEĞİM KONTROLUM O ZAMAN ;@mutlusey

Son düzenleme:
kızlar bulantılarınız oluyor mu ben 6. haftadayım sadece süt içinde çok kötü oluyorum onu da mecbur içiyorum ama daha kusmadım siz ne durumdasınız

CANIM KALP ATIŞINI DUYDUNMU AYNIYIZ SENLE SANIRIM BEN EN SON MUAYENE 22 NİSAN DA GİTTİM 13 MAYIS TA GIDICEM BENIM AZ KANAMAM OLMUŞTU 21 NISAN DA HEP YATTIM PROGESTAN VE BEBE ASPIRINI CORASPIN KULLANIYORUM SUAN AKINTIM NORMAL COK ŞÜKÜR KAHVERENGI GELİYORDU ODA DÜzeldi
Merhabalar banada dün doktorum progestan yazdı aldım ilacı ama daha kullanamadım yan etkileri ürküttü beni biraz sizde bi etkisi oldu mu nasıl kullanıyorsunuz ?

Merhabalar banada dün doktorum progestan yazdı aldım ilacı ama daha kullanamadım yan etkileri ürküttü beni biraz sizde bi etkisi oldu mu nasıl kullanıyorsunuz ?
Ben vajinadan kullaniyorum canim doktorum öyle yan etkisi daha az olur dedi

Back
X