2016 Aralık Anneleri

Benimde ilk gebeliğimde tatlıya idi daha çokca

şimdi bnmde peynir süt tuzlu şeyler sade poğaça simit ve ekşili olan herşey
tatlı isteğim sıfır
bazen psikolojikmi acaba diyorum
Canım simit bende çok seviyordum ama ekmek asla yiyemedim :)
Şuan mesela süt peynir ay bilmiyorm görmek istemiyorm
Belki söyler doktor hadi inşallah:)

Kan uyuşmazlığı benle eşimde de var fakat ilk doğumdan sonra iğne yapılacak o kadar. Senin dediğini anlamadım canım
BiEde ilk dogum Da iğne ve yedi aylıkmolımca ıgne yapılmıştı
Ama bu ikinci doğumum olcak ınsl ve Dr M iki ayda bir kandan test yapacak kış ilk İ ni yaptı gerçi de

Aynı kan da inseniz sıkınyı yok ınsl ben 0rh-
Eşim 0rh+ Can'ım bu sekılde uyuşmazlık oluyot
Bu arada evlenirken ilk kan aldıklarında uyuşmazlık var mı diye bakılıyor galiba 4 yıl oldu fazla hatırlamıyorum ama eşimle aynı kan grubundayız onu da istemediler kimbilir..

:KK53:
Hoşgeldiniz tüm bilgilerinizi yazarsanız ilk sayfadaki listemize ekleyim sizi
Sigarada cısss :sinirli::skandal::silah:

Güzel haberler ve tümgerekli bilgilerle bekliyor olacağız:nazar::anneadayı::KK200:

bnde 20 mayısta gidecem 11+2 olacak bir ihtimal dr söyler mi acaba:dondurma:

Güzel haberler ve tümgerekli bilgilerle bekliyor olacağız
Aynı şekilde :):KK200::nazar:
EVET CANLAR,testlerle ilgili ağrı bulantı yeme içme sorusu olan varsa diyiverin,ben de hatırlayamıyorum şu anda:KK53:

Arkadaşlar neye daha çok yatkınsınız yiyecek olarak ekşi tatlı tuzlu

ve önceki gebeliklerde neye yatkındınız neyiniz oldu ?
valla hamilelil az biraz çılgınlık,analık tam delilik,ilk hamilelikte de aşerme vs olmadı,tek istediğim soğuk bir şeyler,meyve tatlı gibi,en çok çilek ve erikve dondurma yemiştim,şimdi hala bulantım var,canımın ne istediğine karar veremiyorum bir türlü,taze naneye bayılırdım,şimdi kokusuna bile dayanamıyorum.en çok çaydan tiksindim,kii günde 2-3 kez çay demlenir,yanına atıştırmalık hazırlanırdı...şimdi eğer kahvaltı edeceksem yediğim lokma kadar çay içebiliyorum,tam dengesizleştimmm:oha::oha::oha::oha:

Ekşi ve tuzluya aşırı düştüm. Tatlı görmek istemiyorum. Kızım olsun çok isterim Ama bu hakki ayse olayı doğru degil bence cunku bi arkadasım 9 ay boyunca ağzına tatlı sürmedi ve oğlu oldu☺️ Tamamen sürpriz ☺️

Günaydın güzel anne adayları :)

Az bulantılı az kusmalı bir gün olsun inşallah bugün...

T TugbaAnk bizim normal yoldan olmasına, herhangi bir kanama, düşük tehdidi vs. olmamasına rağmen ilk 12 hafta ilişki yasak dedi doktorumuz. Zaten bırak ilişkiyi ben eşime yaklaşamıyorum bile koku hassasiyetimden dolayı

Günaydın güzel anne adayları :)

Az bulantılı az kusmalı bir gün olsun inşallah bugün...

T TugbaAnk bizim normal yoldan olmasına, herhangi bir kanama, düşük tehdidi vs. olmamasına rağmen ilk 12 hafta ilişki yasak dedi doktorumuz. Zaten bırak ilişkiyi ben eşime yaklaşamıyorum bile koku hassasiyetimden dolayı

kızlar ben dün ilk defa kustum :KK43: o da antibiyotik içmiştim malesef idrar yolları enfeksiyonundan dolayı o kusturdu ama içmem de lazım napıcam bilmiyorum

bize doktor ilişki serbest dedi eşim korkuyodu çocuga bişey olacak diye ama internetten de çok okudum doktor da serbest deyince biz kısıtlamadık açıkçası, hem ilişki kadındaki seratonin hormonunu yükselttiği için bebeğe de faydalıymış

Evet ilk bebek,napicagimi bilemiyorum. Cok evhamliyim,karmasik duygular icindeyim.. gercekten nasil hissetcegimi ne hissetcegimi bilemiyorum oof of.. esimle de kavga ediyorum hep hassasim da.. insallah kolay olur hersey,insallah bebegim yasiyodur.. :KK43:
Cok tesekkur ederim yorumunuz icin.. bebeginizi saglikla kucaginiza alin insallah...

Ayy maşallah evet ilk bebek. Tecrübesizlik işte, insan korkuyor her şeyden :)
ilki öyle olur gayet normal, szi çok iyi anlıyorum :) ben de 10 günde 15 günde bir doktora gidiyordum. 9 ayda 9 doktora gitmişim :)şimdi ayda bir rutin gidiyorum.. hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza inşallah
bnmki normal yoldan ama drum yine de 14. haftaya kadar yassak dedi:olamaz::KK53::oops::KK23:
bnmde normal kanama da yok ama doktor yasak fln demedi ?:110:

bn kızımda hep ekşi yerdim limon fln.tatlıyı normal hayatımda da yemem zaten. ama bunda hiç birşey yiyemiyorum canım ne çekiyor anlamıyorum bulantılardan :( ne zormuş yaa hiç bu kdr olmamıştım kızımda

Günaydın kızlar:) ben de işimin başındayım, direniyorum iyi olmaya çalışıyorum:) bazen mide bulantılarım olmuyor. ama bu 2 gündür bulantılarım yine arttı, bu dengesizlik neden oluyor anlamıyorum. inşallah 3. ayımız dolunca geçer bu sıkıntılarımız. 3. ay bitmedi ama göbişim 5 aylık gibi:)

sizinde 2.gebelik mi? benimde karnım çabuk çıktı ya can sıkıcı..iş yerimde de söylemedim daha ama yakında herkes göbekten şüphelenecek :skandal:

catuke catuke tatlım o hassaiyet var evet,sigaradan uzaklaştım ama eşim içip gelirse :kusmuk::kusmuk::kusmuk:bazen kızımın bezini değiştirirken bile rahatsız oluyorum,bu dönmeler de geçecek tabi,bir dr arkadaşım eşinden ayrılmak isteyen hastam oldu demişti:skandal: çok değişik bir ruh hali gerçekten.ilişki konusuna gelince kaç dr sorduysam düşük tehdidi yoksa bir sakınca da yok dedi:eek::eek:

Bende erik ve turşu yiyorum sürekli 3 gündür de mide bulantılarım başladı seviniyordum ne güzel bulantım olmayacak diye ama şiddetleniyor gün geçtikçe :(

sizinde 2.gebelik mi? benimde karnım çabuk çıktı ya can sıkıcı..iş yerimde de söylemedim daha ama yakında herkes göbekten şüphelenecek :skandal:

evet canım benim de 2. gebelik. ilk gebelikten sonraki gebeliklerde karın daha çabuk çıkarmış. bu teoriyi doğruluyorum kendimde:)

canım ben önceki hamileliğimde herşeye yatkındım:)) tatlı tuzlu farketmez yerdim, hiç mide bulantım olmadı. çok rahattım şükür. bu hamileliğimde tatlıyı çok sevmeme rağmen tatlıya pek isteğim yok. tuzlu şeylere çok düşkünüm. sabah simit peynir zeytin süper gidiyor mesela benim için:) tuzlu birşeyler yemezsem hemen midem bulanıyor, midem boş kalınca da çok bulanıyor. oyüzden devamlı birşeyler atıştırıp duruyorum ofiste:) 2 kilo almışım bu bulantılara rağmen aferin bana:KK76:
İlki neydi cinsiyeti
simit peynir zeytin üçlüsü süper

Herkese günaydın bende sabırsızlıkla 3 ayın dolmasını bekleyenlerdenim. Bu halsizlik bitkinlikle çalışmak çok zor geliyor. Göbek derseniz sanki 5 aylık gibi doktor ne diyecek bakalım haftaya ikili testimiz var
bnmki de 5 aylık
gaz o gaz :KK48:

Ben kendimi anlayamadım bir türlü. Eskiden çikolata çok severdim, şimdi iştahsızlık geldi. Daha çok peynir, karpuz, meyve falan yemek istiyorum. Yani hem tuzlu hem tatlı anlayamadım kendimi. Hakkı mı, Ayşe mi ? :dondurma::skandal:

bende merak edenlerdenim Hakkı mı Ayşe mi ?
AzRASILAM AzRASILAM bende tatlıyı çok severdim ama hiç canım istemiyor genelde tuzlu seyler yiyorum ve benimde midem boş kalmaya gelemiyor hemen bir bulantı :) bide akşam olunca canım hiç bişey istemiyo sanki herşey midemi bulandırıyo ama aç kalmamak için mecbur biraz yiyorum
Evde ara ara tartılıyorum sanki kilo almamışım gibi ama karnım bana çok şiş geliyo ve benim göbek takıntım varrr :olamaz:
bize hiç bir yasak getirmedi doktorumuz acaba biz anormalmiyizzz :KK48:
kiloyu heeç deme
akşamları az yemeye çalışıyorum yanmadan ötürü
millet yiyor kilo almıyor bn zavallım ise sürekli artış

Canım simit bende çok seviyordum ama ekmek asla yiyemedim :)
Şuan mesela süt peynir ay bilmiyorm görmek istemiyorm
Belki söyler doktor hadi inşallah:)
şuan peynir yiyorum :)

Aynı kan da inseniz sıkınyı yok ınsl ben 0rh-
Eşim 0rh+ Can'ım bu sekılde uyuşmazlık oluyot

bizde de kan uyuşmazlığı mevcut bn negatif eşim pozitif

valla hamilelil az biraz çılgınlık,analık tam delilik,ilk hamilelikte de aşerme vs olmadı,tek istediğim soğuk bir şeyler,meyve tatlı gibi,en çok çilek ve erikve dondurma yemiştim,şimdi hala bulantım var,canımın ne istediğine karar veremiyorum bir türlü,taze naneye bayılırdım,şimdi kokusuna bile dayanamıyorum.en çok çaydan tiksindim,kii günde 2-3 kez çay demlenir,yanına atıştırmalık hazırlanırdı...şimdi eğer kahvaltı edeceksem yediğim lokma kadar çay içebiliyorum,tam dengesizleştimmm:oha::oha::oha::oha:
ilki neydi canım

Ekşi ve tuzluya aşırı düştüm. Tatlı görmek istemiyorum. Kızım olsun çok isterim Ama bu hakki ayse olayı doğru degil bence cunku bi arkadasım 9 ay boyunca ağzına tatlı sürmedi ve oğlu oldu☺️ Tamamen sürpriz ☺️
bnmde çevremde gördüğüm tam tersi tatlı hakkı ekşi ayşe değil
ekşi yiyenlerin oğlu oluyor
bnm ilki kız tatlı yemiştim :)
benim de erik yemekten içimde erik ağacı çıkacak bide limon yemeyi çok seviyorum ama eşim fazla yedirmiyo asitli zarar verir diye:)
mutlusey bana göre seninki erkek :) unutma bakalım ne olacak

tabii hepimizinki sağlıklı gelsin dünyaya inşallah

İlki neydi cinsiyeti
simit peynir zeytin üçlüsü süper

bnmki de 5 aylık
gaz o gaz :KK48:

bende merak edenlerdenim Hakkı mı Ayşe mi ?

kiloyu heeç deme
akşamları az yemeye çalışıyorum yanmadan ötürü
millet yiyor kilo almıyor bn zavallım ise sürekli artış

şuan peynir yiyorum :)

bizde de kan uyuşmazlığı mevcut bn negatif eşim pozitif

ilki neydi canım

bnmde çevremde gördüğüm tam tersi tatlı hakkı ekşi ayşe değil
ekşi yiyenlerin oğlu oluyor
bnm ilki kız tatlı yemiştim :)

mutlusey bana göre seninki erkek :) unutma bakalım ne olacak

tabii hepimizinki sağlıklı gelsin dünyaya inşallah

ya ben kız istiyorum herkes erkek tahmini yapıyo :(( en önemlisi sağlıklı olsun inşallah cinsiyet 2. plan tabi

evet canım benim de 2. gebelik. ilk gebelikten sonraki gebeliklerde karın daha çabuk çıkarmış. bu teoriyi doğruluyorum kendimde:)
Kesinlikle katılıyorum. İlk gebeliğimde 5 aylıkken kimse inanmıyordu hamile olduğuma şimdi 3 aylıkken 5 aylık mı diyorlar :KK47::KK47::KK47:

M minnakim45 AngelDream AngelDream AzRASILAM AzRASILAM ayne bebek 10 haftalık göbek 20 haftalık :confused::confused: ikincide karın çabuk çıkar diyolar,bakalım bugün dr görünce ne diyecek :oha: 12 nisanda çekilmiş fotom var,bir de bugünnn oooooooooo:skandal::skandal: azrasıla canım bu belirtiler sonunda bir kızım var,dünya cadısı,oyyy kurban olammmm :KK15: :nazar::nazar:

catuke catuke tatlım o hassaiyet var evet,sigaradan uzaklaştım ama eşim içip gelirse :kusmuk::kusmuk::kusmuk:bazen kızımın bezini değiştirirken bile rahatsız oluyorum,bu dönmeler de geçecek tabi,bir dr arkadaşım eşinden ayrılmak isteyen hastam oldu demişti:skandal: çok değişik bir ruh hali gerçekten.ilişki konusuna gelince kaç dr sorduysam düşük tehdidi yoksa bir sakınca da yok dedi:eek::eek:

Ben de böyle biliyorum hatta şaşırdık eşimle doktor öyle söyleyince, ama soramadık da neden diye. Zaten dediğim gibi şu an eşimi öpmek için yaklaşınca bile midem bulanıyor, sadece eşime karşı da değil herkese böyleyim. Bakalım ne zaman geçecek

Back
X