canım geçmiş olsun bir an önce iyileşirsin inşallah.. sesini çok fazla dinletmiyorlar zaten cihazı koyup 3-4 saniye sonra hemen çekiyorlar görüntüsünü gördüysen sıkıntı yok.
sağolasın canım. inşallah. gördüm çok şükür. sağolsun eşimde videoya çekti. bakıyorum arada. rabbim görmeyenlere de nasip etsin inşallah.
Öyle söyledi canım. Bilmiyorum bende nasıl göreceğiz açıkçası. Ama çok büyümüş gelecek sana dedi. Cİnsiyeti için bana doktorum ümit vermedi. 12. haftada nadir de olsa görenleri duydum ama bizim doktor en doğru sonuç için 16. haftayı beklememi istedi. Belki de çok belirgin bir pozisyonda olur da belli eder erkenden ne hoş olur. Ama kesesini ve kendisini başka bebişlere göre daha geç gösterdi benim pambık :) O yüzden ben, benimkinden pek ümitli değilim![]()
inşallah gösterirlerde merakımızı gideririz. hep diyoruz sağlıklı sıhhatli olsun da hitap edebilmek adına gösterir ise iyi olur. ben içimden bi kızım demek geçiriyorum bir oğlum. eşime kalsak direk oğlanda. yavrum hitabı kesmiyor sanki. hayırlısı tabiki.