2016 Aralık Anneleri

canım geçmiş olsun bir an önce iyileşirsin inşallah.. sesini çok fazla dinletmiyorlar zaten cihazı koyup 3-4 saniye sonra hemen çekiyorlar görüntüsünü gördüysen sıkıntı yok.

sağolasın canım. inşallah. gördüm çok şükür. sağolsun eşimde videoya çekti. bakıyorum arada. rabbim görmeyenlere de nasip etsin inşallah.

Öyle söyledi canım. Bilmiyorum bende nasıl göreceğiz açıkçası. Ama çok büyümüş gelecek sana dedi. Cİnsiyeti için bana doktorum ümit vermedi. 12. haftada nadir de olsa görenleri duydum ama bizim doktor en doğru sonuç için 16. haftayı beklememi istedi. Belki de çok belirgin bir pozisyonda olur da belli eder erkenden ne hoş olur. Ama kesesini ve kendisini başka bebişlere göre daha geç gösterdi benim pambık :) O yüzden ben, benimkinden pek ümitli değilim :halay:

inşallah gösterirlerde merakımızı gideririz. hep diyoruz sağlıklı sıhhatli olsun da hitap edebilmek adına gösterir ise iyi olur. ben içimden bi kızım demek geçiriyorum bir oğlum. eşime kalsak direk oğlanda. yavrum hitabı kesmiyor sanki. hayırlısı tabiki.

Günaydın tüm anneler. Veya stajer anneler. Kardeşim anneler gününde arayıp anneler günümü kutladı. Espriyle karışık yaptı sıpa ama neyse. Stajer anne, anneler günün kutlu olsun dedi. Çok güldüm. Midem bulanıyor yatıyordum bi yandan. Diyor bebekinde kendince kutluyor anneler gününü. İlginç olan yavrumun gün kavramı yok heralde içeride. Anneler günü gelmeden kutlamaya başladı, halen kutlamaya devam ediyor. Bu bulantı ve maalesef arada olan kusmalar zor oluyor.

Bu arada size bir şey sormak istiyorum. Doktorum kocamın arkadaşı olduğu için soramıyorum. Aşılama veya tüp bebek ile hamile kalıpda progestron desteği alan hanımlar doktorunuz hiç cinsel perhizden bahsetti mi?

Günaydın tüm anneler. Veya stajer anneler. Kardeşim anneler gününde arayıp anneler günümü kutladı. Espriyle karışık yaptı sıpa ama neyse. Stajer anne, anneler günün kutlu olsun dedi. Çok güldüm. Midem bulanıyor yatıyordum bi yandan. Diyor bebekinde kendince kutluyor anneler gününü. İlginç olan yavrumun gün kavramı yok heralde içeride. Anneler günü gelmeden kutlamaya başladı, halen kutlamaya devam ediyor. Bu bulantı ve maalesef arada olan kusmalar zor oluyor.

Bu arada size bir şey sormak istiyorum. Doktorum kocamın arkadaşı olduğu için soramıyorum. Aşılama veya tüp bebek ile hamile kalıpda progestron desteği alan hanımlar doktorunuz hiç cinsel perhizden bahsetti mi?

bnmki normal yoldan ama drum yine de 14. haftaya kadar yassak dedi:olamaz::KK53::oops::KK23:

Gunaydin arkadaslar,
Ben almanyadan katiliyorum, sat 23.05., allah izin verirse dogum 28.12. Gosteriyor.
Dun geceki tum iyi niyetlerim kayboldu kizlar su kahvenin yaninda sigara olsaa diyorum ve baska birseye odaklanamiyorum:KK17:

Günaydın kızlar:) ben de işimin başındayım, direniyorum iyi olmaya çalışıyorum:) bazen mide bulantılarım olmuyor. ama bu 2 gündür bulantılarım yine arttı, bu dengesizlik neden oluyor anlamıyorum. inşallah 3. ayımız dolunca geçer bu sıkıntılarımız. 3. ay bitmedi ama göbişim 5 aylık gibi:)

Gunaydin arkadaslar,
Ben almanyadan katiliyorum, sat 23.05., allah izin verirse dogum 28.12. Gosteriyor.
Dun geceki tum iyi niyetlerim kayboldu kizlar su kahvenin yaninda sigara olsaa diyorum ve baska birseye odaklanamiyorum:KK17:
Hoşgeldiniz tüm bilgilerinizi yazarsanız ilk sayfadaki listemize ekleyim sizi
Sigarada cısss :sinirli::skandal::silah:

günaydın canlarrrr,nasılsınız bakalım,bugün kontrol var akşamüstü,heyecanlıyım laaaaa :halay::halay::halay::halay::nazar:
Güzel haberler ve tümgerekli bilgilerle bekliyor olacağız:nazar::anneadayı::KK200:

Günaydın anneler ben oğlumun cinsiyetini 11+3 de öğrenmiştim erkek bebek hemencecik gösteriyor sanırım
bnde 20 mayısta gidecem 11+2 olacak bir ihtimal dr söyler mi acaba:dondurma:

Günaydın herkese bugün kontrolümüz var stresten ölmek üzereyim saatler geçmiyor
Güzel haberler ve tümgerekli bilgilerle bekliyor olacağız
Aynı şekilde :):KK200::nazar:

Arkadaşlar neye daha çok yatkınsınız yiyecek olarak ekşi tatlı tuzlu

ve önceki gebeliklerde neye yatkındınız neyiniz oldu ?
canım ben önceki hamileliğimde herşeye yatkındım:)) tatlı tuzlu farketmez yerdim, hiç mide bulantım olmadı. çok rahattım şükür. bu hamileliğimde tatlıyı çok sevmeme rağmen tatlıya pek isteğim yok. tuzlu şeylere çok düşkünüm. sabah simit peynir zeytin süper gidiyor mesela benim için:) tuzlu birşeyler yemezsem hemen midem bulanıyor, midem boş kalınca da çok bulanıyor. oyüzden devamlı birşeyler atıştırıp duruyorum ofiste:) 2 kilo almışım bu bulantılara rağmen aferin bana:KK76:

Benim de normal yoldan, çok şükür sorunsuz, kanamasız da geçiyor hamileliğim ama, ilk 3 ay genel olarak önermiyorum dedi :KK12:

Arkadaşlar neye daha çok yatkınsınız yiyecek olarak ekşi tatlı tuzlu

ve önceki gebeliklerde neye yatkındınız neyiniz oldu ?
Ben kendimi anlayamadım bir türlü. Eskiden çikolata çok severdim, şimdi iştahsızlık geldi. Daha çok peynir, karpuz, meyve falan yemek istiyorum. Yani hem tuzlu hem tatlı anlayamadım kendimi. Hakkı mı, Ayşe mi ? :dondurma::skandal:

Herkese günaydın bende sabırsızlıkla 3 ayın dolmasını bekleyenlerdenim. Bu halsizlik bitkinlikle çalışmak çok zor geliyor. Göbek derseniz sanki 5 aylık gibi doktor ne diyecek bakalım haftaya ikili testimiz var
inşallah güzel haberlerle gelirsin arkadaşım. 3. ayın sonunda enerjik olmayı umuyorum bende:)

AzRASILAM AzRASILAM bende tatlıyı çok severdim ama hiç canım istemiyor genelde tuzlu seyler yiyorum ve benimde midem boş kalmaya gelemiyor hemen bir bulantı :) bide akşam olunca canım hiç bişey istemiyo sanki herşey midemi bulandırıyo ama aç kalmamak için mecbur biraz yiyorum
Evde ara ara tartılıyorum sanki kilo almamışım gibi ama karnım bana çok şiş geliyo ve benim göbek takıntım varrr :olamaz:
bize hiç bir yasak getirmedi doktorumuz acaba biz anormalmiyizzz :KK48:

Back
X