- 26 Ocak 2016
- 716
- 1.182
Ben süpürge işini tamamen eşime sattım bugün. Ben de banyoları temizleyip tozları aldım. Bence tedbirli olmakta fayda var.
Amin insallah..Geçmiş olsun ilk ında çok sıkıntı yaşamışsın inşallah bu sefer çok iyi bi hamilelik dönemi geçirir kucağına alırsın bebegini.
Her işimi yapıyorum hatta bugun 20 kişilik misafir grub M vardı bel im cok agrıdı ama mecburi misafir si bunlarKizlar nasil gidiyor? Bir sey sorcam temizlik falan yapiyor musunuz? Yoksa kendinizi yormamaya mi calisiyorsunuz?
Slm kizlar merak ediyorum grupta ben gibi 3. Bebisine hamis olan var ni acaba
Maaşallah canımmm sende mi Bursa grub da Maaşallah Bursa patlaması varMerhaba kizlar bende ikinci tüp bebek denememde hamile kaldim. Allahima binlerce kez şükürler olsun. Herkes hayirlisiyla yavrusunu kucagina alsın inşallah Rabbim nasip etsin. benimde 13 mart son adet tarihim. daha dr. a gitmedim. dün hcg 1550 çıktı. ctesi gideyim diyorum .
buarada bursadayim yas 28 benide eklermisinuz listeye
geçmiş olsun canım inşallah bir daha yaşamazsın bizde 29 u gibi gitcezBir arkadaş kahverengi lkelenmeyi sormuş alıntı yapamadım telefondan çok zor oluyor iki gün önce bende lekelenme oldu iki gün az miktarda dün doktora gittim kesemizi gördük çok şükür progestan hormonuna baktı normal dedi ama her ihtimale karşı iğne verdi üç tane birini dün yaptırdım biri 4gun sonra biri ise ondan bir hafta sonra. Ayın 29una da gün verdi kalp atışı için sorun olmadığını söyledi. Eğer kaşık dolusu kırmızı kanaman olursa mutlaka gel dedi
Aynen canım eşim şu aralar bırak bişey yaptırmam sana diyor şansıma yıllık izinde iyiki denk geldi psikolojik olarak da ihtiyacım var ona..Tesekkur ederim cevabin icin :) ya benim de bugun esim yapti ama kiyamiyorum ya. Ben bu ara calismiyorum evdeyim, o haftada 6 gun calisiyor bir pazari var onda da temizlik yapti. Biraz zaman gecsin yavas yavas yaparim ben hep boyle olmaz kibana da yaptirmiyor bise
Hayır canım ya maalesef gece bi uyandım yatakta ya kalp atışı duyulmazsa ne yaparım ben diyorum Allahım göstermesin sürekli dua okuyorum gerçekten çok zor aklıma getirmeyip oyalanıyorum yinede korkuyorum annem çok kızıyor ebe doğurttu beni kontrol hastane görmedim şanslısın böyle şeyler aklına getirme diyorKızlar neredeyse sabah olacak ama ben uyuyamıyorum. İçimde hep bir sıkıntı ve vesvese var. Sanki bebeğim düşecek, hamileliğim gerçek değilmiş gibi vs. bol bol dua okuyorum ama bunları düşünmekten kendimi alamıyorum. Bir ben miyim böyle olan
Rabbim eşini ve tüm asker polis sağlıkçı bu vatan için canla başla arkada sevdklerini bırakarak giderleri korusun inşallahHerkese gunaydiiin gün biraz erken başladı eşim bugün şırnak yolcusu yaklaşık bir ay kalacak bende bu sürede ailemin yanındayım sizden istediğim eşime ve tüm güvenlik güçlerine dua etmeniz hamilelerin duası daha çok kabul olurmuş
Herkese gunaydiiin gün biraz erken başladı eşim bugün şırnak yolcusu yaklaşık bir ay kalacak bende bu sürede ailemin yanındayım sizden istediğim eşime ve tüm güvenlik güçlerine dua etmeniz hamilelerin duası daha çok kabul olurmuş
çok şükür, inşallah benim de öyle olurHiç bir sıkıntı yaşamadım canım Allahıma şükürler olsun.