2016 Aralık Anneleri

Maaşallah canımmm sende mi Bursa grub da Maaşallah Bursa patlaması var

Kayseri de olan yokmu

Kızlar neredeyse sabah olacak ama ben uyuyamıyorum. İçimde hep bir sıkıntı ve vesvese var. Sanki bebeğim düşecek, hamileliğim gerçek değilmiş gibi vs. bol bol dua okuyorum ama bunları düşünmekten kendimi alamıyorum. Bir ben miyim böyle olan

geçmiş olsun canım inşallah bir daha yaşamazsın bizde 29 u gibi gitcez
Aynen canım eşim şu aralar bırak bişey yaptırmam sana diyor şansıma yıllık izinde iyiki denk geldi psikolojik olarak da ihtiyacım var ona..

Hayır canım ya maalesef gece bi uyandım yatakta ya kalp atışı duyulmazsa ne yaparım ben diyorum Allahım göstermesin sürekli dua okuyorum gerçekten çok zor aklıma getirmeyip oyalanıyorum yinede korkuyorum annem çok kızıyor ebe doğurttu beni kontrol hastane görmedim şanslısın böyle şeyler aklına getirme diyor

Arkadaşlar günaydın. Bebeğinin kalp atışını duymaktan korkan, düşük yapacağını düşünen arkadaşlar düşük yaptı mı daha önce ? Ben iki kez düşük yapmış biri olarak ( düşüklerimin arası 3-4 aydı) yine de aklıma getirmemeye çalışıyorum. Bu sebeple olumlu düşünün olumlu olsun

Rabbim eşini ve tüm asker polis sağlıkçı bu vatan için canla başla arkada sevdklerini bırakarak giderleri korusun inşallah
o soysuzlara aman vermesin

kızlar günaydın az işim var listeye ekliyecekleri eklicem bazı bilgiler eksik neyse sonra doldururuz

Allah'a emanet olsun, kazalardan belalardan korusun inşallah.

Günaydın kızlar
Acayip halsizim ve midem bulanıyor, bazen de aniden tansiyonum düşüyor
Siz de öyle misiniz? Bir de baya iştahsızım

Günaydın kızlar, muuusmutlu bir hafta olsun. Hepimiz güzel haberler alalım inşallah!

İçinde vesvese olan arkadaşlarım bunlar hep şeytanın işi dinlemeyin onu, duanızı edin ve Rabbinize emanet edin bebişinizi. Peygamber Efendimiz (sav) gece yatarken Nas, Felak ve İhlas'ı avuç içlerine okuyup üfler ve ellerini vücuduna sürermiş. Ben de Ayetel Kürsi yi de okuyup aklıma geldikçe pirincime sürüyorum avuçlarımı.
Biz ne hissedersek onlar da onu hissediyor. Gönlünüzü ferah tutun..

Eşi Şırnak'a gidecek olan arkadaşım, Allah sağlıkla kavuştursun sizi inşallah. Allah'a emanet olsun her kim vatanı için canını ortaya koyuyorsa..

Bana gelince, bu hafta inanılmaz yoğun bir hafta olacak benim için. İşler çoooook.. Ramazana kadar bir tek 21 Mayıs Haftası dinlenebilicem Allah nasip ederse.. ve perşembe günü kontrol günümüz, Rabbim inşallah bebeğimizin kalp sesini de duymayı nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…