- 1 Mart 2015
- 637
- 1.095
- 35
Evet CRL bebeğin boyunu gösteriyor :)Kızlar benim usg kağıdında da CRL: 7.25 mm yazıyor bu bebeğimin boyu değil mi ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet CRL bebeğin boyunu gösteriyor :)Kızlar benim usg kağıdında da CRL: 7.25 mm yazıyor bu bebeğimin boyu değil mi ?
Canım vajinal muayne ile gorulurdu kese varsa karından mı baktılarKizlar yardimci olurmusunuz..5 hftlik hamileyim pazrtsi dktra gttim 670 cikti bugun kahverengi kanamayla dktra gttm ama degerim 3320 cikti karindan halen kese gorunmedi.bana yardm edermisinz byle yasayan varmi
Bana su yerine ayran iç demişti hemşireler. Bendeki şişkinliği tüp bebek dönemi yaptı ama belki Size de iyi gelir.Of bende de aynı sorun var.karnım davul gibi şişti. Spor yapmak, uzun uzun yürümek istiyorum ama korkuyorum erken daha kanamaya falan neden olurum diye. Şişkinliğim oldukça su içiyorum, su içtikçe şişkinliğim oluyor. Bu bi çelişki midir :)
Progestron jel kullanıyor musunuz? gaz, kabızlık, şişkinlik bunların sebebi jel.İÇİMDE KOCAMAN İÇİ DOLU BİR BALON VAR SANKİ VE İNDİKÇE GERİ ŞİŞİYOR NEFES ALAMIYORUM
Kızlar keseyi gördük 4+6 bugün sata göre. Kese 7 mm nasıl sizce sanki küçük dimi
5 haftalık 1214 dü kesem 5mm di karın dan.keseyi gören arkadaslar beta hcg kactı acaba??
Yok canım tam 5+0 dıbugun mu göründü ben 5 gün gerinizde görünüyorum zaten pazartesi gidicemde :)
pazartesiyi zor edicem gibi :) inşallah buyumustur bebişlerimizYok canım tam 5+0 dı
Şimdi yarın 5+5olmuş olucam bakalım kesem büyümüş mü inşallah büyümüş herşey yolundadır
İnşallahh canım benimde yarın sabah randevum bakalımpazartesiyi zor edicem gibi :) inşallah buyumustur bebişlerimiz
Ultrason cihazı da önemli canım. Cihazda cihaza fark edebiliyo.kızıma hamileligimde 6+5 te görmüştuk . Şimdi de 6. Hafta da gitmeyi dudunuyorumBnm gittigim doktor mu beceriksiz acaba?
Ben 5+1 im görmedi bnm kesemi. .
Seninkini vajinal mi gördü?
Ben varım tatlım 170 boy 83 kiloyum kızıma bu kilomda doğuma girmiştim bende tırsıyorum gebelik diyabeti falan çıkmaz inşallah diyeya kafamı çok fena kurcalayan bir şey var.. benim kilo problemim var. boyum 167 kilom 93
58 kilo evlenip 5 sene içinde hızla kilo aldım hatta bu vermiş halim..
şimdi diyetisyene vs gittim dikkat ediyorum ama çok korkuyorum kızlar, benim gibi kilolu hamile kalan var mı aranızda hiç?
Ultrason cihazı da önemli canım. Cihazda cihaza fark edebiliyo.kızıma hamileligimde 6+5 te görmüştuk . Şimdi de 6. Hafta da gitmeyi dudunuyorum
benimde acayip gazım var resmen bombayım pırt pırtkızlar yardım edin. acayip gaz sorunum var karnım 5 aylık hamile gibi şişiyor nefes almakta zorlanıyorum . ne yaparsam düzelir,normal mi ki bilemedim.
ya kafamı çok fena kurcalayan bir şey var.. benim kilo problemim var. boyum 167 kilom 93
58 kilo evlenip 5 sene içinde hızla kilo aldım hatta bu vermiş halim..
şimdi diyetisyene vs gittim dikkat ediyorum ama çok korkuyorum kızlar, benim gibi kilolu hamile kalan var mı aranızda hiç?