- 26 Nisan 2008
- 20.970
- 7.552
- 39
Biraz boydan kazansamda kilom var 178 boyum 95 kgAzRASILAM benim kadar var mı ki ?
Tmm cnmHoşbulduk :) İzmir' deyim bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biraz boydan kazansamda kilom var 178 boyum 95 kgAzRASILAM benim kadar var mı ki ?
Tmm cnmHoşbulduk :) İzmir' deyim bende
Canım selam kul kedileri temizlik topiğinden hatırladım seni tez yazıyorDun sanırım
Çok sevindim senin adına
Darısı başıma inşallah :)
Ben de seni hatırlıyorum Yesacım, tez işleri yoğunlaşınca kül kedilerini bırakmak zorunda kaldım. Tez hala bitmedi ama Bebek gelmeye karar vermiş, aklımızda vardı ama böyle çabuk olacağını tahmin etmemiştik :) hatta hala şaşkınım, çok aceleci biri olmama rağmen daha doktora bile gitmedim. Allah sana da en güzel en hayırlı Zamanda bu duyguyu tattırmayı nasip etsin inşallah :)
Maşallah canım benim yaaaa çok sevindim senin adına bizim de ikinci deneme ayımız bakalım ben de bekliyorum hayırlısıyla gelsin inşallah :)
Allah kucağına almayı nasip etsin :)
günaydın canım
Ablacımmmmm senı daha cok etkiledi hamilelik geçecek ınsallahGünaydın kizlar; iki gündür çok kötü grip oldum. iştahım hic yok. Midem cok bulanıyor. Buyuzden de cok halsizim
çok şükür bir sağlık problemim yok ama işim nedeniyle hayatım epey düzensiz.. bütün gün yemek yiyemeyip akşam çılgınca yemek yiyordum o yüzden maalesef çok kilo aldım. diyet listem 3 ana 3 ara öğün, hamilelikten 3 ay önceki kan tahlilimde insülin direncim yüksek çıkmıştı o yüzden ona göre bir liste hazırladı
ınsaallah canım .Ablacımmmmm senı daha cok etkiledi hamilelik geçecek ınsallah
ınsaallah canım...Şu an hastanedeyim sıra bekliyorum cçok heyecanlıyım birşey görüp duyabilecegimi sanmıyorum ama yine de çok heyecanlıyım annem rüyasında düşük yaptığımı görmüş Rabbim korusun bebeklerimizi inşallah
Geçmiş olsun canım dikkat etGünaydın kizlar; iki gündür çok kötü grip oldum. iştahım hic yok. Midem cok bulanıyor. Buyuzden de cok halsizim
teşekkür ederim .sende dıkkat et.Geçmiş olsun canım dikkat et
gozun aydın olsun.senın son adetın neydı?Kızlar geldim doktordan 4+5günlük müş benim meğer :)
Doktor karından baktı 10 mm dedi beta için kan istemedi 2 hafta sonra gel kalp atışına bakalım embriyo ya bakalım dedi çok şükür şeker için 1 tüp kan verdim o kadar Allahım sana çok şükür. .
Sağol canım 8 marttı ama 22 ve 24 ü ilişki olmuştu ondan sonra döllenme olmuş belli Rabbim e çok şükürgozun aydın olsun.senın son adetın neydı?
benım ki kac haftalık olabılir dıye tahmin etmek için sordum cnm.henüz doktora gitmedim.6-7 haftalık olunca gitmeyi düşünüyorum.gittiğimde kalp atışlarınıda duymak istiyorum çünkü.beklemek biraz zor olacak ama Rabbim verir sbrını inşallah.Sağol canım 8 marttı ama 22 ve 24 ü ilişki olmuştu ondan sonra döllenme olmuş belli Rabbim e çok şükür
Çok şükür gördük kesemizi 5+0dayım 8.4 mm kesem sizce normal mi? Kahverengi akıntı için tahliller istedi.kan verdim bekliyorum. Daha önce boş gebelik yasayinca yine aynısı olursa diye korkuyorum. Insallah Rabbim hayirlisini verir[/QUOT
Gözün aydın :) evet bence gayet iyi hatta, vajinal mi karından mı muayene etti