- 16 Mart 2014
- 3.356
- 1.106
Canım büyük ihtimal yerleşme kanaması ama sen Dr una git pragestan falan verir her ihtimale karşıçok acık pembe kanamam şimdi koyu leke gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım büyük ihtimal yerleşme kanaması ama sen Dr una git pragestan falan verir her ihtimale karşıçok acık pembe kanamam şimdi koyu leke gibi
Benim biraz değer yüksekti, geçen pazartesi 1006 çıkmıştı. Sanırım o yüzden karından göründü 8 gün sonra. Ama doktor 5 haftalık dediaklınıza kötü şeyler getirmeyin kızlar benimde 1 kimyasal 1 normal gebeliğimden sonra bu hamileliğim oldu haftaya keseyi görürüz diyor ama benimki geç döllenme sanırsam keseyi gören arkadaslar beta hcg kactı acaba?
Artışın güzel Canım bence uç gün sonra tekrar yap için rahat eder
Kitap gibi, tam olması gereken değer bence. :)Kızlar bende Alerjik Rinit ve Astım var. Bugün doktoruma gittim ve hamileliğimi söyledim. İlaçlarımı değiştirdi. Hastaneye gidince dayanamadım Bhcg baktırdım yine 7 Nisan'da ilk öğrendiğimde değerim 39'du. Bugün baktırdığımda değerim 222 çıktı. Artış oranı iyi mi sizce?
çok teşekkür ederim içim rahatlıyor gerçekten bir de cuma günü keseyi görsem...Kitap gibi, tam olması gereken değer bence. :)
Benide çağırmıştı benim içim rahat etmedi gene yapmıştım inş görürsün Canım güzel haberlerle gelirsinCuma günü keseye bakmak için doktor çağırdı canım, kese yine görünmezse artık tekrar yaptıracağım.
çok teşekkür ederim 2 yıldır eşim ve benim görevimiz için buradayız Aydın merkez mi? biz sökede yaşıyoruz :)
bence güzel artışın 2 gün sonra tekrar kan vereceksin 150 den yukarı olması gerek yüzde 60 artış normal ama 2 katı ve fazlası olursa daha güzel oluyor kalbini ferhat tut bol dua et Rabbim zaten 200 leri bulunca artık kan istemiyorlar keseyi bekliyorsunkızlar benim kanamam 2-3 damla oldu şimdi yok gibi inşallah gelmez benim beta hcg me yorum yaparmısınız cuma 10 3 gun sonra aynı saatte pazartesi 80 sizce atıs nasıl?
son adetinin ilk gününden hesaplaniyorIyi aksamlar kizlaar ya benim merak ettigim gebelik haftasi nasil hesaplaniyor..
Mesela ben suan 4+6 yim yani 5.ci hafta oluyor oyle beni birimiz aydinlatin kizlarr unuttum ben )
Hoş gelsin beta nı yanı kan değeri gün aşırı ikiye katlar ınsl ona göre deger 2000 lere ulaştığında kese görünür yani oğlumdan biliyorum benımde ikinci hamileligimmmmm beta cuma ya filan 2000 olur ınşl tabi aksi bir haliniz olmaz sa bekleyin şükğr bende yok onyuDen cumaysa kdr bellicemMrb..benim sat 20 mart bat 14 nisan. Dun yani adetime 3 gun kala erken gebelik testi yaptim pozitif cikti (sabah idrari degil) daha sonra ucuz testlerle yaptim ondada pozitif.kan verdim 15.86 cikti..ikimci hamileligim bir oglum war ama saskinim unutmusum ne zaman dr gitsem bilemiyorum...
2000 degilmi di o oğlumun günlüğüne baktım bugun ıkibin yazıyorbence güzel artışın 2 gün sonra tekrar kan vereceksin 150 den yukarı olması gerek yüzde 60 artış normal ama 2 katı ve fazlası olursa daha güzel oluyor kalbini ferhat tut bol dua et Rabbim zaten 200 leri bulunca artık kan istemiyorlar keseyi bekliyorsun
Sagolun bende cumayi bekleyip tekrar kan vermeyi dusunuyorum.hakkimizda hayirlisi..oglunuz kac yasinda?Hoş gelsin beta nı yanı kan değeri gün aşırı ikiye katlar ınsl ona göre deger 2000 lere ulaştığında kese görünür yani oğlumdan biliyorum benımde ikinci hamileligimmmmm beta cuma ya filan 2000 olur ınşl tabi aksi bir haliniz olmaz sa bekleyin şükğr bende yok onyuDen cumaysa kdr bellicem
Mrb..benim sat 20 mart bat 14 nisan. Dun yani adetime 3 gun kala erken gebelik testi yaptim pozitif cikti (sabah idrari degil) daha sonra ucuz testlerle yaptim ondada pozitif.kan verdim 15.86 cikti..ikimci hamileligim bir oglum war ama saskinim unutmusum ne zaman dr gitsem bilemiyorum...
benim hcg 209 da doktorum bir hafta sonra keseye.bakmaya gittik şükür gördük2000 degilmi di o oğlumun günlüğüne baktım bugun ıkibin yazıyor
evet 5+1 5+2 5+3 bunlar 6.haftaya girmiş oluyorsun canimKizlarr cevaplariniz icin tessekkur edrim bende internetten baktim 4+0 - 4+6 5.ci hafta oluyor yani ben yarinn 5+0 olacam ve 6 ci haftaya girmis olacam sanirim boylee