- 6 Nisan 2009
- 6.169
- 813
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bursalilar doktor kararini verdi mi?
Ben normalde onkoloji levent beye gidiyorum farkli rahatsizligimda var. 2 dr a gidicem Adnan Sahin beyi iyi diyorlar sanirim ona gidicem.ben Gürkan Uncu ya gidiyorum canım, sen?
Hayır Canım AdanalıyıkHahaahh
Sendemi Bursadan yoksa.
Ben normalde onkoloji levent beye gidiyorum farkli rahatsizligimda var. 2 dr a gidicem Adnan Sahin beyi iyi diyorlar sanirim ona gidicem.
Aaa senindemi ikinci benimde ikinci :)Benim ikinci canım ilkindede aldım sanırım bünyeden bünyeye değişiyor
Canım ya hep ya hiç diye bir kural varya hamilelikte. Korkma allahın izniyle bişeycik olmazkizlar bende hamileymisim adetten 4 gun once kan testi yaptik negatifti ve kulagimdaki iltihaptan dolayi kortizonlu igne vuruldum adet 5 gun gecti test pozitif sok oldum ne olacak simdi bu igne zarar vermismidir cok uzgunum cokkm
Ben ilk kontrole 7 Nisan'da gittim henüz çok yeni gebelik bu yüzden kese görünmüyor dedi doktor ve başka tahlil de istemedi.kızlar ne sorcam bu arada doktorunuz sizden kan tahlili istedi mi ilk kontrolde?
bazı arkadaşlarımın doktorları istemiş benimki istemeyince kafam karıştı?
Sağlık ocağına giderseniz rutin gebelik kan tahlilleri var ondan yaptırınkızlar ne sorcam bu arada doktorunuz sizden kan tahlili istedi mi ilk kontrolde?
bazı arkadaşlarımın doktorları istemiş benimki istemeyince kafam karıştı?
Hoşgeldiniz hayırlı olsun Şehir ,Yaş SAT , Beklenen doğum tarihi ve kaçıncı çocuk olduğunu yazarsanız listeye ekleyelim sizideBen ilk kontrole 7 Nisan'da gittim henüz çok yeni gebelik bu yüzden kese görünmüyor dedi doktor ve başka tahlil de istemedi.
hayırlı olsun senin de :) Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahBen ilk kontrole 7 Nisan'da gittim henüz çok yeni gebelik bu yüzden kese görünmüyor dedi doktor ve başka tahlil de istemedi.
Çok teşekkür ederim, hoşbuldum :)Hoşgeldiniz hayırlı olsun Şehir ,Yaş SAT , Beklenen doğum tarihi ve kaçıncı çocuk olduğunu yazarsanız listeye ekleyelim sizide
Tesekkur ederim.Allah acil şifalar versin canım. Benim bir arkadaşım da Adnan Şahin'e gitmişti memnun kalmıştı ondan
Tablomuza ekledim sizi deÇok teşekkür ederim, hoşbuldum :)
YAŞ 29 - iSTANBUL - SAT 5 MART - Beklenen Doğum Tarihi 10 Aralık - ilk çocuk
Tablomuza ekledim sizi de
Maşallah çoğalıyoruz
Doktorlar olağan görüyor kahverengi akıntıyı pembe veya kırmızı olursa tehlikeliBenim sizlere sormak istediğim birkaç şey var. Öncelikle sanki adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor sürekli. Bazen geçiyor, sonra yine oluyor. Ve diyelim ki evde biraz dolanınca ayakta kalınca çok açık kahverengi akıntım oluyor, yatıp dinlenince geçiyor. Bu normal bir durum mu sizce?