2016 Aralık Anneleri

kizlar bende hamileymisim adetten 4 gun once kan testi yaptik negatifti ve kulagimdaki iltihaptan dolayi kortizonlu igne vuruldum adet 5 gun gecti test pozitif sok oldum ne olacak simdi bu igne zarar vermismidir cok uzgunum cokkm
Canım ya hep ya hiç diye bir kural varya hamilelikte. Korkma allahın izniyle bişeycik olmaz

kızlar ne sorcam bu arada doktorunuz sizden kan tahlili istedi mi ilk kontrolde?
bazı arkadaşlarımın doktorları istemiş benimki istemeyince kafam karıştı?:110:

kızlar ne sorcam bu arada doktorunuz sizden kan tahlili istedi mi ilk kontrolde?
bazı arkadaşlarımın doktorları istemiş benimki istemeyince kafam karıştı?:110:
Ben ilk kontrole 7 Nisan'da gittim henüz çok yeni gebelik bu yüzden kese görünmüyor dedi doktor ve başka tahlil de istemedi.

Ben ilk kontrole 7 Nisan'da gittim henüz çok yeni gebelik bu yüzden kese görünmüyor dedi doktor ve başka tahlil de istemedi.
Hoşgeldiniz hayırlı olsun Şehir ,Yaş SAT , Beklenen doğum tarihi ve kaçıncı çocuk olduğunu yazarsanız listeye ekleyelim sizide

Benim sizlere sormak istediğim birkaç şey var. Öncelikle sanki adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor sürekli. Bazen geçiyor, sonra yine oluyor. Ve diyelim ki evde biraz dolanınca ayakta kalınca çok açık kahverengi akıntım oluyor, yatıp dinlenince geçiyor. Bu normal bir durum mu sizce?

Benim sizlere sormak istediğim birkaç şey var. Öncelikle sanki adet olacakmışım gibi karnım ağrıyor sürekli. Bazen geçiyor, sonra yine oluyor. Ve diyelim ki evde biraz dolanınca ayakta kalınca çok açık kahverengi akıntım oluyor, yatıp dinlenince geçiyor. Bu normal bir durum mu sizce?
Doktorlar olağan görüyor kahverengi akıntıyı pembe veya kırmızı olursa tehlikeli
bence şu dönemi atlatıncaya kadar mümkün mertebe kendinizi yormayın
Ağrı bende de olan bir durum bu ara sol kasıkta var özellikle

X