2016 Aralık Anneleri

ekonomistgonul hayırlı uğurlu olsun, çok sevindim sizin adınıza. Allah cümlemize bebeklerimizi sağlıkla hayırlı Zamanlarda kucağımıza almayı nasip etsin:)

Bugün ben çok kötüyüm annem sağ olsun ben seviyorum diye patlıcan közlemiş ocakta, o kokuyu duyduğum anda çıkardım. Üstelik aç aç çıkarınca boğazım hala acıyor safradan patlıcanda nikotin var diye biliyorum zaten sigara kokusuna da hiç dayanamıyorum, mahvoldum yani. Allah ım hepimize dayanma gücü versin

Çok yaşarım onu ben çok zor zonklar resmen
Şuan ilaçda kullanamasın çok geçmiş olsun

Bugün nasılsın cnm
Saol canim. Dun 5 falandi ilaci aldim tum gece etkisi surdu komple kesti bulantiyi ne kadar etkiliymis meger.. sabah tabi daha siddetli oldugu icin kustum gene dramamini aldim. Ama yok yani oburunun yerini tutmuo tabi. Dusun dun cigkofte falan yedim.:)

Canım çok geçmiş olsun. Ne acaip di mi normalde sevdiğimiz şeylerin kokuları hoşumuza gitmiyor artık. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.

hayırlısı canım ağrılarım var benimde kasıkta ve grip oldum fena geçiyor çalışıyorum işyeri de yoğun inşallah haftaya izin alırsam az buçuk rahat edicem evde
Ayy calisiyorum diosunjz ya cok uzuluyorum nasi dayaniolar ben ewde yata yata duramiorum diorum. Dun tansiyonum 8 4 mus nasi ayakta durduysam artik benmde ogrendim agri basladi o gecti dedij bulanti basladi

biraz daha sabır cnm herşey düzelecek şimdi nasılsın
Iste sabir diye diye gunler geciyo ne bliyim tamamen geccek insallah bi gun onuda gorcem yani. :* 2 haftadir giydigim tek sey geceliklerim ne sac bas yuz hic bise gormuyo gozum. Sabah kustum tabi gene ama safra .. dramamin aldim ama yok yani digerinin yerini tutmuo dun digeri tamamen kesmisti bi suru sey yemistim. 2 gunde 1 aliyim onu diodum ama bakiyim iyi olmazsam iccem digernden.

Aman geçmiş olsun da canım çiğ köfte (etsizde olsa) bize yasak. İçindeki bir madde çocuğu zarar verebilirmiş. Aklında olsun.

Ayy calisiyorum diosunjz ya cok uzuluyorum nasi dayaniolar ben ewde yata yata duramiorum diorum. Dun tansiyonum 8 4 mus nasi ayakta durduysam artik benmde ogrendim agri basladi o gecti dedij bulanti basladi

şuan sadece ağrım var canım belki o yüzden dayanıyorum ve işyerinde de kimseye söylemedim kalp atışlarını duymadım diye ama haftaya izin alıcam ve sonrasında da doktordan rapor isticem 15 gün 2 yıldır bu zamanı bekliyorduk çünkü

ben bilmiyordum çiğköftenin zararlı olduğunu iyi ki yazmışsınız teşekkür ederim çünkü çok severim
Hatta içindeki şeyi de demişlerdi ama şimdi hatırlayamadım. Bende çok severim hatta eve giderken yol üstünde hep aldığım çiğ köfteciye kafamı çevirip geçerek yok sayıyorum kendimce. Dediğin gibi iki yıl isteyipte bulmuşken dikkat etmek lazım.

Merhaba güzel anneler
Bursa'lı arkadaşlara ve tüm ülkemize geçmiş olsun. Rabbim sebep olanlara bir daha fırsat vermesin inş.
Dün kontrolüm vardı, çok şükür kesemiz büyümüş 8mm olmuş. Tabii ufaktan da olsa kanama devam ettiği için doktorum düşük tehdidi dedi ama beklemekten başka çare yok. Progestan ve istirahate devam. Doktorum kese gelişmeye devam ettiği sürece sıkıntı yok dedi.

canım geçmiş olsun. Ben de hamileliğimin başından beri lekelenme yaşıyorum. Son 1 haftadır da kırmızıya döndü lekeler Progestan kullanıyorum. Senin kanaman ne boyutta? yani ped dolduracak kadar mı?

canım geçmiş olsun. Ben de hamileliğimin başından beri lekelenme yaşıyorum. Son 1 haftadır da kırmızıya döndü lekeler Progestan kullanıyorum. Senin kanaman ne boyutta? yani ped dolduracak kadar mı?
Benim cuma gecesi ağrısız bir şekilde uykuda başladı Kocaman bir parça düştü ve 2 ped dolacak şekilde şakır şakır sulu kan aktı hemen acile gittik o gece hastanede yattım Bebek iyi kanamam kahverengi nolucak bilmiyorum progestan hap ve iğne kullanıyorum

teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için özellikle ilk 3 ay önemli ya bi de Rabbim bizlere bağışlasın onları

Canım çok normal. Benim de birgün oluyor, bir gün olmuyor ağrı. Ama bir yerlere uzanmamaya, eğilip kalkarken daha yumuşak hareket etmeye vb. dikkat edersen bayağı hafifliyor canım.
elimden geldiğince dikkat ediyorum ama çalışınca gerçekten çok zor canım oturduğum yerde çalışıyorum ama oturmak bile ağrıtıyo bide uykuda dönerken bile uyanıyorum psikolojik olarak bebeğin üstüne yatınca bişe olcak diye bi korku girdi içime gerinme ihtiyacı hissediyorum uykuda farkında olmadan bacaklarımı geriyorum sonra moralim bozuluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…