bişey olmaz sanırım cnm afiyet olsunYaa Zaten bir bardak içiyodum bi sıkıntı olmaz heralde.
Amin canım amin. İnşallah yarın vereceğin güzel haberleri büyük bir merakla bekliyorum. Yaşasın pambıkların güzel haberleriCanım çok sevindim darısı benim gibi bekleyen herkesin başına olsun , Ayy ne mutlu ya inşallah yarın bende o güzel heyecanı yaşarım
Saol canim. Dun 5 falandi ilaci aldim tum gece etkisi surdu komple kesti bulantiyi ne kadar etkiliymis meger.. sabah tabi daha siddetli oldugu icin kustum gene dramamini aldim. Ama yok yani oburunun yerini tutmuo tabi. Dusun dun cigkofte falan yedim.:)Çok yaşarım onu ben çok zor zonklar resmen
Şuan ilaçda kullanamasın çok geçmiş olsun
Bugün nasılsın cnm
ekonomistgonul hayırlı uğurlu olsun, çok sevindim sizin adınıza. Allah cümlemize bebeklerimizi sağlıkla hayırlı Zamanlarda kucağımıza almayı nasip etsin:)
Bugün ben çok kötüyüm annem sağ olsun ben seviyorum diye patlıcan közlemiş ocakta, o kokuyu duyduğum anda çıkardım. Üstelik aç aç çıkarınca boğazım hala acıyor safradanpatlıcanda nikotin var diye biliyorum zaten sigara kokusuna da hiç dayanamıyorum, mahvoldum yani. Allah ım hepimize dayanma gücü versin
Ayy calisiyorum diosunjz ya cok uzuluyorum nasi dayaniolar ben ewde yata yata duramiorum diorum. Dun tansiyonum 8 4 mus nasi ayakta durduysam artikhayırlısı canım ağrılarım var benimde kasıkta ve grip oldum fena geçiyor çalışıyorum işyeri de yoğun inşallah haftaya izin alırsam az buçuk rahat edicem evde
Iste sabir diye diye gunler geciyo ne bliyim tamamen geccek insallah bi gun onuda gorcem yani. :* 2 haftadir giydigim tek sey geceliklerim ne sac bas yuz hic bise gormuyo gozum. Sabah kustum tabi gene ama safra .. dramamin aldim ama yok yani digerinin yerini tutmuo dun digeri tamamen kesmisti bi suru sey yemistim. 2 gunde 1 aliyim onu diodum ama bakiyim iyi olmazsam iccem digernden.biraz daha sabır cnm herşey düzelecek şimdi nasılsın
Aman geçmiş olsun da canım çiğ köfte (etsizde olsa) bize yasak. İçindeki bir madde çocuğu zarar verebilirmiş. Aklında olsun.Saol canim. Dun 5 falandi ilaci aldim tum gece etkisi surdu komple kesti bulantiyi ne kadar etkiliymis meger.. sabah tabi daha siddetli oldugu icin kustum gene dramamini aldim. Ama yok yani oburunun yerini tutmuo tabi. Dusun dun cigkofte falan yedim.:)
Ayy calisiyorum diosunjz ya cok uzuluyorum nasi dayaniolar ben ewde yata yata duramiorum diorum. Dun tansiyonum 8 4 mus nasi ayakta durduysam artikbenmde ogrendim agri basladi o gecti dedij bulanti basladi
Aman geçmiş olsun da canım çiğ köfte (etsizde olsa) bize yasak. İçindeki bir madde çocuğu zarar verebilirmiş. Aklında olsun.
Hatta içindeki şeyi de demişlerdi ama şimdi hatırlayamadım. Bende çok severim hatta eve giderken yol üstünde hep aldığım çiğ köfteciye kafamı çevirip geçerek yok sayıyorum kendimce. Dediğin gibi iki yıl isteyipte bulmuşken dikkat etmek lazım.ben bilmiyordum çiğköftenin zararlı olduğunu iyi ki yazmışsınız teşekkür ederim çünkü çok severim
canım geçmiş olsun. Ben de hamileliğimin başından beri lekelenme yaşıyorum. Son 1 haftadır da kırmızıya döndü lekeler Progestan kullanıyorum. Senin kanaman ne boyutta? yani ped dolduracak kadar mı?salı akşamı yine kanama oldu canım yine apar topar doktora gittik muayene oldum. Bebeğin kalp atışları var kese düzgün iğne vuralım evinde istirahat et dediler. şuan sadece kahverengi peçeteye gelen kahverengi hafif lekelenmeler oluyor. Progestan hap ve iğne kullanıyorum pazar günü kontrolüm var sonuç ne olcak bende bilmiyorum
Canım çok normal. Benim de birgün oluyor, bir gün olmuyor ağrı. Ama bir yerlere uzanmamaya, eğilip kalkarken daha yumuşak hareket etmeye vb. dikkat edersen bayağı hafifliyor canım.Kızlar dünden beri belim ağrıyo normalmi sizce olurmu bu dönemde?
öğleden sonra 14:30 da randevum canım gelince yazarım inşallahcanim ne yaptin gittinmi
Benim cuma gecesi ağrısız bir şekilde uykuda başladı Kocaman bir parça düştü ve 2 ped dolacak şekilde şakır şakır sulu kan aktı hemen acile gittik o gece hastanede yattım Bebek iyi kanamam kahverengi nolucak bilmiyorum progestan hap ve iğne kullanıyorumcanım geçmiş olsun. Ben de hamileliğimin başından beri lekelenme yaşıyorum. Son 1 haftadır da kırmızıya döndü lekeler Progestan kullanıyorum. Senin kanaman ne boyutta? yani ped dolduracak kadar mı?
Hatta içindeki şeyi de demişlerdi ama şimdi hatırlayamadım. Bende çok severim hatta eve giderken yol üstünde hep aldığım çiğ köfteciye kafamı çevirip geçerek yok sayıyorum kendimce. Dediğin gibi iki yıl isteyipte bulmuşken dikkat etmek lazım.
elimden geldiğince dikkat ediyorum ama çalışınca gerçekten çok zor canım oturduğum yerde çalışıyorum ama oturmak bile ağrıtıyo bide uykuda dönerken bile uyanıyorum psikolojik olarak bebeğin üstüne yatınca bişe olcak diye bi korku girdi içime gerinme ihtiyacı hissediyorum uykuda farkında olmadan bacaklarımı geriyorum sonra moralim bozuluyoCanım çok normal. Benim de birgün oluyor, bir gün olmuyor ağrı. Ama bir yerlere uzanmamaya, eğilip kalkarken daha yumuşak hareket etmeye vb. dikkat edersen bayağı hafifliyor canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?