- 19 Nisan 2016
- 1.466
- 1.269
Aynen canım özleniyor vallaBazen uzaklık iyi olurhaklısın bence her ne kadar tartışma olsa da insan uzaklaşınca özlüyor eşini ne güzel ana oğul geçiyor günleriniz, yarın okula başladığımızda bu kadar birlikte olma şansımız olmayacak.
Gitmiyor canım bırakıp gitmem diyor. Aslında gitse gerçekten lafını etmem bilakis sevinirim beni muhattap etmediği için
Geçen gün memlekete gittik ailelere de gittik. Kv diyor ki ben yaşlıyım dikkat etmeden konuşuyorum, kırılma üzülme. Ben de dedim söylemeden önce düşün öyle konuş benimle. Yaşlılık bahanesi de güzel hani ben de lafları sokuşturup ben gencim kanım deli akıyor ondan dikkat etmemişim derim bundan sonra
Ayy kıyamam yaAhh bir de bana sor canım kafasını kaldırmadığı için kaşıktakiler de etrafa dökülüyor çoğu zaman
Ayy canım ya taşınma işini oldum olası sevmem Allah kolaylık versin
Çok dikkat etmek lazım miniklere. Ablamın kızı balkondan düşmüştü. Kapı kilitliymiş. Ama bizim kız kilidi çevirmeyi öğrenmiş yumuşaktı kilidi de canım.evde yalnızlardı. Ablam lavaboya gidiyor. Sen koş kilidi aç balkona çık Demir'e tırman aşağı düş ikinci kattan. Allah korudu da hiç bir şey olmamıştı. Bu çocuklara hiç güven YOk.Aynen canım fileyle daha kontrollü oluyor. Allah korusun bir anlık mesele sıkıntıya dönüşüyor miniklerimizde. Benim de eve girmeyesim var canım kaç gündür:))
Bu bebişler bizden başkasını yabancı görüyor kesin canım. Bizimki de tanımadığı bir yüz görsün ağlıyor hemen. İnşallah ileride atlatırız bunu da.Ayy abim de öyle çok seviyor kızımı ama kelebeğim dayısını gördüğü anda bağıra bağıra ağlıyor. Yazık dayısı da çok üzülüyor.
Aynı taktiği ben de uyguluyorum :) yazık onlar çıldırıyor bunlar ağlıyorDikkat ediyorum da erkeklere daha şiddetli tepki veriyor diye düşünüyorum...çünkü bütün gün benimle babayı akşam görüyor birkaç saat e gece uyandığında da yine anne oluyor yanında..evet çok üzülüyorlar gerçekten bazen görüntülü konuşuyorlar babamla ben telefonun karşısına geçiyorum onu güldürüyorum o da kendine gülüyor sanıyor :) tek mutlu olsun diyorum..
Ne güzelmiş maşallah :) bizimkiler de kaçacak yer arıyorBenim kız da aksine biri baksada sırıtsam derdinde:) evde bize huysuz başkalarının yanında civelek
Bugün biz de annemle pekmez konuştuk yazın kendimiz yapalım dedik bakalım becerebilirsekBenim kv sagolsun stoklmisti :) Kendisi yapiyor
Sağlıksız olacak olsak biz ailecek sağlıksız olurduk canım. Babam sürekli yapar yedirirdi bize. Küçükken hasta olup da doktora gitmişliğimiz de yoktur hiç. Ben ilk doktora lise de gittim.Ben anlamiyorum bu doktorları. Farkli mi okuyorlar. Bir tane dogru vardir sonucta. Bizim de bugun doktora gitmemiz gerekti. Gitmisken de yogurt ve pekmezi sordum. Verilebilir elbette ama pekmez ve yogurt bir araya gelince kimyalari degisiyor. Ne kalsiyum nede demir almis olur dedi. Sadece yararsiz bir kilo alimi olusurmus. Yani ozetle kilolu ama sagliksiz bir bebek olurmus. Ne yapmali simdiBenimki yogurdu sade yemiyor
Öyle deneyeceğim artık canım. Sütçümüz gelmedi yalnız bu hafta. Haftaya kaldık.canım 2 kepçe sütü ısıtıp her gün mayalasana ben öyle yapmayı düşünüyodum ama bizde alarji çıktı
Kızım 30 günlükten beri geziyoruz canımminiğine uyma orta nokta bulun birlikte
Çok sıkıldığımda kızımı koltuğuna güzelce bağlayıp arabayla yakın ilçeye gezmeye bile gidiyorum. Kendini kısıtlama canım illaki alışıyorlar
Teyze başka bir deeeyeğenlerimle aramda hep farklı bir bağ oldu canım teyzelik çok güzellll çok farklı gerçekten de anneliğe en yakın duyguymuş
Yaa ne güzel şarkı seçmiş dedesi maşallahne seviniyordur kuzucuk
Aynı taktiği ben de uyguluyorum :) yazık onlar çıldırıyor bunlar ağlıyorben de mutlu olsunlar diye güldürüyorum nasıl seviniyorlar bize gülüyor diye. Bir kez sordular sen mi güldürüyorsun diye de YOk dedim mecbur
Dün gece de yaptı canım aynısını. 1.30-2 gibi çığlık atarak acıyla ağlamaya başlıyor. Hiç böyle görmemiştim kelebeğimiHer dişte böyle mi olacak kiAllah sabır versin canım inşallah atlatır çabucak.. aşı da etkilemiştir canım. Huzursuzluk verir ister istemez. İkinci dozda biz yolculuk yapmıştık gece ağlamıştı ertesi gün de huysuzdu. Belki aşıdandı belki yabancıladı canım bilemiyorum ki.
Emzik almıyordu kelebek dimi canım. Ben de uyanıp ağlayınca saate bakıyorum acıkma saatiyse emziriyorum değilse emzik veriyorum çok sürmeden uyuyor şimdilik. Emzik olmasa bizimki de susmaz canım Ona aldanıyor bakalım.
Bir de sabah uyandı yine ağlayarak. Elektrikli süpürge sesi açtım onun sayesinde bir 3 saat uyumuştur. Ben de uyumuşum insan uyumayınca dinlenemiyor ki canım
Aslınd çok görmemek lazım canım bebek Tvye bakıyor susuyor diye tv önünde büyüten var. Hatta bugün 7 8 aylık bir bebeğin niloya izlerken fotoğrafını atmış annesi. Çok şaşırdım. Böyle örnek çok fazla artık. Bebeklerde tv izlemek ciddi sorunlara yol açıyormuş halbuki. Zaten daha onun aklı ne ki bir şey anlasın tvden.
Çok insan gördükler için mi diyeceğim ama sonuçta dönüp dolaşıp bize geliyorlar:)Biz Ankara'ya gidip gelince oldu bu canım ya ondan önce babasıyla ne güzel bırakıyordum ağlamıyordu. Ayrılık korkusu yaşıyor sanırım nasıl atlatacağız bilmiyorum da.
Bana verdiği tepkileri herkese vermiyor canım oğluş. Babası bile niye bana böyle tepki vermiyor diyorama ilk kahkahasını da babasına atmıştı oğluş kıskanmıştım
Kelebek babayı hiç sevmiyor herhalde :) halbuki ilk aşık olacağı erkek babası
Çektim hemen canımm zaten telefon yetmiyor artık hafıza doldu diyip duruyor
Etkilensinler bakalım bu da geçer elbet
Ben de onu düşünüyorum tatile gidersek ek gıdayı nasıl halledeceğiz acabaCanım bir kere kızımı pusete koyup yola çıkma gafletinde bulundum beni görmesin diye de ters bağladım koltuğa telefon çaldı sesimi duydu duyar duymaz kıyamet koptu kucağına al beni diyekenara çektim arabayı kucakta gezdirdim biraz sonra tekrar yola devam ettim o gün bugündür yanımıza bir hostes alıyoruz dışarıya çıkarken..çok bunaldım aslında tatil de ayarlayamadık bu yıl kızıma güvenemedim açıkcası gideriz 500-600 km burnumuzdan gelir diye..ama kısa mesafe yerlere gidesim var..şu ek gıda meselesini tamamen çözelim de..
Ayy anılarım canlandıCanım hamileyken ben ellerini göbeğimden çekmezlerdi hiçkızıma öyle bir gardrop yaptı ki teyzeler benim ol dar kıyafetim takım toplam ayakkabılarım Yok...ben en büyük ablayım inşallah bende tadarım teyzeliği...oyyy o kadar kıymetli ki ailemizde çokoprenses diye seviliyor :)
En iyisini yapıyorsun canım hem tanıması lazım akrabalarını. Biz uzağız Doğumda gördü eşimin tarafı. Sonra evimize geldik. Sürekli görüntülü arıyorlar seviyorlar. Artık sesleri tanıyor sanırım. Gülüyor ara ara, sürekli heyecanlanıyorOkuyunca çok güldüm canımbizde de aynısı oluyor çünkü...mecburen pembe yalan söylüyorum...sizi görünce çok mutlu oluyor diye...alışacaklar zamanla bilecekler kim kıymet veriyor kim gerçekten seviyor...şu an anneden ayrı kalma kaygısı yaşıyorlar işte..bir de ben onlar gelince veriyorum hemen kucaklarına çünkü bütün gün kucağımda gezmiş oluyor..kollarım, sırtım ve belim kopuyor resmen :) yakalıyorum onları hafta sonu bırakmıyorum...
Bizdeki koyu yeşil kakanın suçlusu elmaymışBen de bayağıdır elma vermiyorum bugün vereyim diyorum canım :) bizi bu şekilde etkiledi elma. Bir kez muhallebiye elma püresi koydum beğenmemişti canım ama tek başına bayılıyordu elmaya
Yarasın kelebeğe de :) rahatsız olmazsa ver annesi yesin mis gibi
Beni maya işi düşündürüyor canım maya sağlıklı değil diyorlar.
Bugün kemik suyuna çorba yapayım dedim. Kemiği haşladım. Bir bardak kemik suyu ve bir bardak suyla bir yemek kaşığı pirinç karıştırıp pişirdim. Oğluş beğenmedi. Alışır mı dedim midesi bulandı çıkaracaktı nerdeyse. Tadına baktım bayağı ağır bir tat bana göre de canım. 6. Ayda verilebilir diye biliyordum ama sevmeyecek sanırım bizimki.
Olabilir canım bu hafta sütçü de gelmedi yoğurtsuz kaldıkartık muhallebiyr devam :)
Benim etrafımda da yok illaki İzmir'e girmek lazım pedagog için.Haklısın canım geçmezse danışmakta fayda var. Bu dönemde oluşuyor bebekte güven duygusu. Çok korkutuyor bu beni.
Hiç oynamayacaklar canım yeğenlerimden öyle gördüm ben
Oyy ya kıyamam Rabbim şifa versin inşallah kelebeğe.Dün gece de yaptı canım aynısını. 1.30-2 gibi çığlık atarak acıyla ağlamaya başlıyor. Hiç böyle görmemiştim kelebeğimidiş etlerine jel sürdüm uyudu. Neyle ilgili olduğunu tam olarak çözemedim ama diş olma ihtimali yüksek. İnşallah hepsinde aynı olmaz yoksa gece uykusu kalmayacak bizde.
Yok canım emzik tutmuyor kelebeğim. Zaten benim sütüm tadımlık :) beni kullanıyor emzik olarak:) Çok zor oluyor canım uykusuz kalınca. Neden uyumadı ki oğluş acaba?
Görüntüler hızlı geçtiği için zararlı diyorlar ama abim de susam sokağı sayesinde 5 yaşındayken okuma yazmayı öğrenmiş. Programlara dikkat ederek ve kısa sürelerle izletilebilir belki