- 19 Nisan 2016
- 1.466
- 1.269
Tatlış yaaaSorma canım benim babam deliriyor resmen ama yüzüne bile bakmıyor adamcağızın...ama nörolojik açıdan gelişimleri çok iyi demekmiş bu aylarda yabancılama :) onu öğrenince mutlu oldum...napalım biraz daha büyüyünce mıncıklayacak onlar da...
Ya öyle miymiş canım benim de başka şansım YOk artık iki üç gün verip sütçünün geleceği günü bekleriz. Yoğurdu 4 gün yedi. 5. Gün istemedi canım. Ama hiç rahatsız olmuyor artık yoğurttan. İlk denemelerde rahatsız olmuştu yiyince ağlamıştı vermemiştim. Bu üçüncü denememiz. Yiyordu gayet iyiydi hatta üstüne bir de uyku çekiyorduYa ben bu işe bi baktım yoğurdu günlük mayalayın diyorlar yoğurt bekledikçe içindeki laktik asit artıyormuş o da böbreklerine zararlıymış onu mu anladı sizin minik
Oh süper öyleymiş ama buzluğa nasıl koyacağım karton bardakta bissürü süt onu düşünüyorumYa öyle miymiş canım benim de başka şansım YOk artık iki üç gün verip sütçünün geleceği günü bekleriz. Yoğurdu 4 gün yedi. 5. Gün istemedi canım. Ama hiç rahatsız olmuyor artık yoğurttan. İlk denemelerde rahatsız olmuştu yiyince ağlamıştı vermemiştim. Bu üçüncü denememiz. Yiyordu gayet iyiydi hatta üstüne bir de uyku çekiyordu
Canım sütü parça parça buzluga koyup cikarip oda isisinda beklet taze taze yap yogurdunu.Ben yoğurt ekşi olunca pekmezle veriyorum.Ya öyle miymiş canım benim de başka şansım YOk artık iki üç gün verip sütçünün geleceği günü bekleriz. Yoğurdu 4 gün yedi. 5. Gün istemedi canım. Ama hiç rahatsız olmuyor artık yoğurttan. İlk denemelerde rahatsız olmuştu yiyince ağlamıştı vermemiştim. Bu üçüncü denememiz. Yiyordu gayet iyiydi hatta üstüne bir de uyku çekiyordu
Bilemedim şimdiOh süper öyleymiş ama buzluğa nasıl koyacağım karton bardakta bissürü süt onu düşünüyorum
Pekmezle yoğurt vermeyin diyorlar canım ya o yüzden vermiyorum. Doktor tanıdığımız var o söylemişti. Pekmez be yoğurt bir araya gelince birbirinin vitaminini YOk ediyormuş. pekmezi muhallebiyle veriyorum ben deCanım sütü parça parça buzluga koyup cikarip oda isisinda beklet taze taze yap yogurdunu.Ben yoğurt ekşi olunca pekmezle veriyorum.
Canım ben de doktora sordum pekmezde zannedildigi gibi demir yok kalsiyum orani daha fazla tipki yogurt gibi dedi.O yuzden gonul rahatlığıyla yedir dedi.arastirdim gerçekten de oyleymisPekmezle yoğurt vermeyin diyorlar canım ya o yüzden vermiyorum. Doktor tanıdığımız var o söylemişti. Pekmez be yoğurt bir araya gelince birbirinin vitaminini YOk ediyormuş. pekmezi muhallebiyle veriyorum ben defikir için teşekkürler canım sanırım başka çare YOk. Süt için küçük kavanozlar almak lazım
Yok canım hala diş. Ben ümidi kestim artık bu huysuzluk bitmeyecek sanırım. Dün rota virüsü aşısı oldu kelebeğim uyuduğumuzda sabah4 tü. Doğduğundan beri bu kadar uyanık kalmamıştıNasıl oldunuz canım hala YOk mu diş? Babasıyla anlaştık biz tv telefon bilgisayar şimdilik yasak canım. Büyüyünce engel olamayız tabi engelleyebildiğimiz kadar engelleyeceğiz bakalım
Haklısın canım bazen insan çok zorlanıyor. Bizim de başladı huzursuzluk sanırım. Geceleri bir gün iyiyse üç gün huzursuz. Saat başı kalkıyoruz.
Özlenmez mi ya can bunlar bal bunlarrrne sevmeye ne koklamaya ne öpmeye doyuluyor.......
annesiz duramama bizde de var. Babayla apartmanı inletiyor ben gelip kucağıma alınca saatlerce çığlık çığlığa ağlayan bebek kendisi değilmiş gibi gülücükler saçıyor. Oğluş da anneci deseneDün biz de bağırdık bayağı canımuykusu var uyuyacak ama bişi görüyor gözünü açıp dikkatlice ona bakıyor bu kez uyumuyor. En son ağlamaktan bir hal oldu. Yatağına götürüp yatırayım loş ışıkta uyur dedim bıraktım geldim. Kontrol etmeye gittiğimde bir baktım eli havada uyumuş artık daha çok farkındalar etrafında olan bitenin canım ondan olduğunu söylüyor tecrübeliler. Artık yalnız da kalmak istemiyor hatta yalnız değil bensiz kalmak istemiyor. Babasıyla bırakıp gidiyorum yemek yapayım diye başlıyor ağlamaya. Pişerim taşıdım mutfağa durmayınca alıp götürüyorum mecbur.
Annelik ne garip bir şeybir o kadar da paha biçilemez bir şey. Allah isteyen Hakeden herkese nasip etsin...
Tatlış yaaayabancılasınlar napalım olması gereken buysa artık onlarda katlanacak biz bir hafta birlikte kaldık iki günde alışmıştı. Alıştıktan sonra sürekli gülücük saçıyordu :)
Çok sevindim normale dönmesine canım oğluş keyiflenmiştir. ben elmayı genellikle muhallebinin içine karıştırıyorum canım. Suyla yapıyorum içine mama yerine elma püresi koyuyorum. Rahatsız edici bir gıdaysa benim kelebeğim de etkilenir ben de çok sık vermiyimAğlayarak yapıyor kakasını canım çok korktum poposuna zeytinyağı sıktım en son. Elmadan oluyormuş elmayı da bıraktım şimdi düzene girdi şükür. Az yapıyor ama zorlanmıyor.
Vardır canım bulursunuz :) mayalı çörek var ya ondan yapsak nasıl olur acaba diye düşünüyorum.
Oyy o suratını sevsinler onun ne tatlıdırteşekkürler canım yine bıraktı yoğurdu. Taze yoğurt istiyor sanırım. Onda da buraya haftada bir geliyor sütçü mecbur toplu yapıyorum. Kavanozlara bölüyorum taze açıp yedireyim diye oğluş iki kavanozdan yedi üçüncüyü beğenmedi
Aynı düşünceler bende de var canım. Sürekli yanındayım sürekli konuşuyorum açıklıyorum ama durum hep aynı hatta bu aralar aynı odada olmak yetmiyor kucak istiyor sürekliYanlış yaptığımız bir şeyler mi var acaba canım anlamıyorum ki... biz de Ankara'ya gidip geldikten sonra böyle olduk. İlk başta kalabalığa alıştı ondan dedim ama babası yanındayken de ben odadan çıkınca ağlıyor. Napacamı şaştım. Güvensiz bağlanma yaşanmasından korkuyorum.
Bazen uzaklık iyi olurBizim arada bir iş için şehir dışı oluyor sürekli yanımda olsun isterdim tabi de sen böyle deyince iyi oluyor herhalde diyorum gidince birbirimizi özlüyoruz hiç yoktanhem oğluşla da özel vakit geçiriyoruz bunu söyleyince gitmem mi diyor canım ne güzel gitsin annesinin yemeklerini yesin annesiyle vakit geçirsin ertesi gün gelsin
Ahh bir de bana sor canım kafasını kaldırmadığı için kaşıktakiler de etrafa dökülüyor çoğu zamanNe güzel demek ki israf etmeyecek eteğindeki toplaması çok güzel bir şeybizimki de ağzına girene bakıyor sadece bizim önlükler küçük eski tiplerden canım. Hiç bir şey alasım gelmiyor taşınacağız diye mendillerle idare ediyoruz şimdilik
Aynen canım fileyle daha kontrollü oluyor. Allah korusun bir anlık mesele sıkıntıya dönüşüyor miniklerimizde. Benim de eve girmeyesim var canım kaç gündür:))Bir ara elma dilimini ısırıyordu canım az az tabi ne kadar süre de koparır bilmiyorum korkumdan vermiyorum hiç. En mantıklısı file. Korkmadan ver yesinyarasın kelebeğeeee maşallah ona :)
ay bu ara hiç dışarı çıkasım gelmiyor oğluşla hep evdeyiztatili de erteledik yine bazı sebeplerden
Evet canım internet bilgi çöplüğü resmen, durduk yere tedirgin ediyor. İnşallah geçer.Allah korusun canımm internete baktıkça hep bir korku kaplıyor içimizi. Amin canımmm meraklanma dişi çıksın hepsi geçecek inşallah annesi
Ayy abim de öyle çok seviyor kızımı ama kelebeğim dayısını gördüğü anda bağıra bağıra ağlıyor. Yazık dayısı da çok üzülüyor.Sorma canım benim babam deliriyor resmen ama yüzüne bile bakmıyor adamcağızın...ama nörolojik açıdan gelişimleri çok iyi demekmiş bu aylarda yabancılama :) onu öğrenince mutlu oldum...napalım biraz daha büyüyünce mıncıklayacak onlar da...
Ben de bunu soracaktım sana canım. Benim oglum kalmadi.6 aylık kontrolünde göz doktoruna da gidelim.Dün doktorumuza sordum göz muayenesini. Bebek küvözde kaldıysa 2.ayında kalmadıysa 6.ayında yapılır dedi. Benim kızım 13-14 saat kaldı ama kimse bana söylememişti. En kısa zamanda iyi bir göz doktoruna götürücem.
Doğum Tarihi kac sizin acaba