- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
Bana biraz dayısına nazlanıyormuş, şımarıyormuş gibi geliyorA aaa neden dayısına acaba Canım
Ben de onu düşünüyorum tatile gidersek ek gıdayı nasıl halledeceğiz acaba
Ayy anılarım canlandıben de ablamın karnını açar saatlerce yeğenimin hareketini izlerdim hiç de bıkmazdım. Sesimi duyunca başlardı zaten tekmeye kuzum benim. Çok güzel bir duygu canımm inşallah en hayırlı şekilde en hayırlı zamanda sen da tadarsın bu duyguyu.
Maşallah ne kadar şanslı kuZucukne kadar çok seveni var Allah azaltmasın inşallah
Canım ablamın iki çocuğu var. İkincide bebeği ilk ben kucakladım hemşireler bana teslim etmişti. Doğumhaneden getirdiler verdiler kucağıma. Yüzümde inanılmaz bir mutluluk gülümseme olmasına rağmen gözlerimden yaşlar akıyordu. Ona baktıkça kokusunu içime çektikçe gülüyordum ama gözlerim durmuyordu. Oğlum doğduğunda ilk yanıma getirdiklerinde hissettiğim şey aynıydı. O zaman anladım teyzelik anne yarısı demekmiş gerçekten.
En iyisini yapıyorsun canım hem tanıması lazım akrabalarını. Biz uzağız Doğumda gördü eşimin tarafı. Sonra evimize geldik. Sürekli görüntülü arıyorlar seviyorlar. Artık sesleri tanıyor sanırım. Gülüyor ara ara, sürekli heyecanlanıyorama kendilerini görse yabancılayacak onları. Şimdiden hazırlıyorum üzülmesinler diye. Alışınca da bağlanacak hepsine nasılsa
Şu ayrılık kaygısı ne zaman geçecek acaba çok merak ediyorum canım zor bir süreç..
pembe yalandan bir şey olmaz bence hem tamamen Saf temiz duygularla söylüyoruz pembiş yalanları
Ağladığında eşim müzik sesini son ses açıyor kızım susuyordurdurma arabayı devam et canım. Biz kızımla başbaşa giderken ağlarsa da gideceğim yere kadar durmuyorum ağlıyor ama sonra uzun bir süre ağlamıyor
Hiç öyle düşünme gidin tatile en kötü benim gibi slingle ya da kanguruyla gezersin otelin içinde
Biz de haftaya Antepe gitme kararı aldık bakalım 1100 km nasıl geçecek kelebeğimle
Dene canım hem şarkı söylemeyi hem de müzik sesi açmayıBu ara Ali Baba'nın çiftliğine takmış durumdayız :) onu bağıra bağıra söyleyeyim bari ağlarsa gerçekten artık yaz geldi ve evde durmak istemiyorum bende kızım da eve bağlansın istemiyorum...müziğin sesini açmak çok iyi fikir deneyeyim bakalım...evet arabayla değil ama uçakla gidilebilir diye düşünüyorum arabada zor olur çünkü mama hazırla benzinlikte mola ver altını aç..en güzeli uçakla seyahat..ama ek gıda meselesi düşündürüyor..sen ne yaptın canım tatilde ya da Antep'te ne yapacaksın? Harika maşallah takdir ediyorum işte böyle kendini kısıtlamayan anneleri..eşimle tartışmalarımızın bu ara yoğunluğunu da buna bağlıyorum aslında gezmeyi çok severdik hiç hafta sonları evde durmazdık ne yazık ki doğumdan sonra sinemaya bile gidemedik birlikteAntep'i de hiç görmedim ama çok merak ettiğim iller arasında...bende cesarete geldim şimdi :) acaba biz nereye gitsek diye
tamam canım elbet hellederiz bir şekilde hazır gitmek lazımCanım yanına cam rende ve pirinç unu alsan yeterli benceodada kettle oluyor, otellerde de diyet bölümü oluyor; tuzsuz peynir, haşlanmış sebze bulbilirsin sadece yoğurt yediremezsin.
Diş diyeli kaç ay oldu hala bekliyoruzHepsi ayrı acı çekiyor canım şu dişler baş belası
Haha dayısı diyor zaten zekasını benden alsın diyr
Aaa süper aferin oğluşababa da der yakın zamanda
Tv konusunda kesinlikle katılıyorum sana
Bence bebeklerimizin bu şekilde davranması çok normal canım. Bugüne kadar hep biz vardık yanlarında. Bütün ihtiyaçlarını karşılıyoruz ve bütün gün sevip oynuyoruz. Babalar geliyor seviyor ama kısa süreli hep. Böyle olunca da bize daha bağlı oluyorlar.Aynı durum bizde de var canım. Eşim kızımın kendisinde durmadan ağlama durumunu emmesine bağlıyorsadece emdiği için düşkünmüş bana. Duyan da kızım sadece emiyor sanacak ben de bozmuyorum
Çok zaman alıyor telefonu boşaltmak ben de erteleyip duruyorum ama en kısa zamanda yapmam gerekiyor.
Tavuk çok zararlı diyorlar ya canım ben tavukla tanıştırmayı hiç düşünmüyorum. Bu işi yapan kuzenim var o da diyor hormonla büyüyor tavuklar bir kilo tavuk parasına et alın az yiyin tatlı sağlıklı yiyin diyor canım. Gerçi sen köy tavuğu bulabilirsinEvet sanırım elma her bebekte farklı bir şeye neden oluyor
Oekmezim yok canım kısa zamanda alıcam vermek istiyorum ben de.
Ben et ya da tavuk sulu tarhana çorbası vermek istiyorum 6.ay biter bitmez. Besleyiciliğine inanıyorum
Olabilir canım belki sütten kesilmiştir ya da yeni doğum falan yapmıştır.
Olsun canım bir şey olmaz nasılsa henüz alışma evresindeler miniklerimiz. Hatta belki farklı tatlar da dener oğluştamam canım elbet hellederiz bir şekilde hazır gitmek lazımaynen yoğurt işi kalır bir hafta yemesin artık napalım :)
Ayy değişebilsek çok iyi olur valla çekmesin kızım halalarına. İkisinin de hayata karşı bir duruşu yok ve düşüncesizlik had safhada.Diş diyeli kaç ay oldu hala bekliyoruz
Almıştır belki gerçi kız halaya oğlan dayıya derlerbiz senle değişelim ben abime benzesin istemiyorum sen de halasına istemezsin sanırım bizimkiler değişik olsun
Bababa sürekli diyordu zaten canım doğduğundan beri bilinçsiz söylüyordu bababa... diye şimdi daha net ve bilinçli söylüyor. Ağız hareketlerini inceliyorum doğru şekilde telafuz ediyorilk defa dedede dedi. Şimdi de uyandı bağırıyor dedede bababaaa ben de güzel sesini dinliyorum oğluşun
Aynen canım devam ederse bulacağız artık.Araştırmak lazım canım iyi bir pedagog bulmak lazım
Genç teyze olmuşsun ne güzel arkadaş gibisinizdir
Haklısın canım sürekli bizimle oldukları için belki de fazla güvenden oluyorBence bebeklerimizin bu şekilde davranması çok normal canım. Bugüne kadar hep biz vardık yanlarında. Bütün ihtiyaçlarını karşılıyoruz ve bütün gün sevip oynuyoruz. Babalar geliyor seviyor ama kısa süreli hep. Böyle olunca da bize daha bağlı oluyorlar.
Bozmamak en iyisiben de eşim sevinsin diye bababa deyince bak bak baba diyor diyorum ilk baba diyecek diyorum
Benim de yapmam gerek canım tatile gitmeden özellikle bu işi halletmeliyim
Aynen canım o da alıştı severken ikimizi birlikt seviyorBen sürekli unutuyorum eşim hala istiyor :)) iyi düşünmüşsün canım kendi fotonu da gönderip hatırlatıyorsun kendini
Evet canım eşim eskiden her haftasonu arkadaşlarıyla oturmak isterdi şimdi dizimizin dibinden ayrılmıyor
Olabilir canım özlem olunca bir de yorgunluk yüzünden iletişim sekteye uğrayınca insan yalnız hissediyor kendini.
Evet canım tavuk zararlı ama köy tavuğu bulursak iyi olur. Üst kat komşumun piliçleri var karşımızdaki boş yeşillik arazide olmazsa ondan rica ederimTavuk çok zararlı diyorlar ya canım ben tavukla tanıştırmayı hiç düşünmüyorum. Bu işi yapan kuzenim var o da diyor hormonla büyüyor tavuklar bir kilo tavuk parasına et alın az yiyin tatlı sağlıklı yiyin diyor canım. Gerçi sen köy tavuğu bulabilirsin
Bayağı büyük bir çiftlikleri var canım. Arada oluyor böyle süt kalmıyor. Sütleri çok güzel ve işlerini iyi yapıyorlar. Kapışılıyor süt nerdeyse
Oyy maşallah canım Allah esirgesin kelebeği hızlı gidiyor maşallahKelebeğim desteksiz oturmaya başladı canımyatırdığım anda kafayı kaldırıyor mızmızlanıyor, parmaklarımı uzatıyorum parmaklarıma tutunarak ıkırdaya ıkırdaya kendisini kaldırıyor, oturuyor
En önemlisi de komşu bence de canım Gurbette yar oluyorlar insana
Annen haklı canım ama yine de şanslıyız bebeklerimiz 8 ayı doldurup da ayrılacak bizden. Bir de rapor bulamayıp işe başlamak zorunda kalan arkadaşlar var.Aynen canım devam ederse bulacağız artık.ama annem yarın bakıcıya verince de aynı şeyler olacak diyor
Evet canımm içimde bir çocuk var zaten benim. Onlarla çocuk gibi oynar gezerdimbüyük yeğenimin elinden tutar ormana doğru yürüyüşe giderdik hoplaya zıplaya çiçek toplaya toplaya gelirdik eve Uğur böcekleri olurdu her yerde yakalar uçururduk uç uç böcek diye. Hatta Uğur böceklerinde bir tespitim olmuştu. Ne zaman elime alsam en tepe noktaya varmadan asla uçmazlardı
İnşallah canımOlsun canım nasılsa daha da güzel havalar geliyorgezersiniz oğluşla bol bol
bak sen kelebeğe ya şimdiden oyunlar mı öğrenmiş maşallahBana biraz dayısına nazlanıyormuş, şımarıyormuş gibi geliyorçünkü çoğu zaman yalancıktan ağlıyor.
Bir hafta yoğurtsuz geçecek mecbur canım. Ben de meyveyle idare etmeyi düşünüyorum canım otelin yemeğini yedirmem asla. Hijyen çok önemli sonuçta kalabalık ortamlarda hijyen ne kadar uğraşsalar da sağlanamıyor. Bir de rica etmeyi düşünüyorum muhallebi için zaten 5 dakika yapması.Canım otele gitsek nasıl yapacağım çorbasını yoğurdunueve gitsek evde de zor olacak İnan ki muamma...