2016 Aralık Anneleri

Aynen canım özleniyor valla :KK66: alışkanlık var hiç bir şey olmasa :)
Bırakıp gitmemesi çok güzel aslında.. dün eşim de işten dolayı eve gelemedi. Eğitimleri var bu ara. Gelemedi diye suçluluk duygusu yaşıyor :KK70: rahatlattım artık :KK66: kaç kez sordu sen nasılsın oğlumuz nasıl diye :KK70: böyle hissetmeleri güzel sorumluluklarını biliyorlar demek :)
Aynen hem senin için hem eşin için iyi olur aslında gitmesi. Ama alışkanlık da yapabilir dikkatli olmak lazım canım :KK66:
Bu tarz özelliklerin yaşlılıkla alakası mı varmış:) ne güzel sana da bir bahane çıktı söyle söyle gencim işte de :KK70:
Eşim işteyken bile aklı evde kızımızı özledim fotoğraf at diyor günde 3 kere :KK70: gerçi kızımız yokken de eşime teklif ederdim sen git kal ben gelmek istemiyorun diye ama bensiz gitmezdi. Şimdi ekstrem bir şey olmazsa asla gitmez herhalde:işsiz:i
Allah kolaylık versin canım inşallah eğitimler en kısa zamanda biter de babanız evde yanıbaşınızda olur:KK66:
Aynen canım brnim bahanem de hazır artık :KK66:

Çok insan gördükler için mi diyeceğim ama sonuçta dönüp dolaşıp bize geliyorlar:)
Babasını gördüğünde sevgi gösterisinde bulunuyor çok mutlu oluyor canım ama ben olduğum sürece :KK66: ben yoksam gözü görmüyor babasını.
Ben de harici bellek aldım oraya atıcam telefonumun hafızası doldu taşıyor :KK70:
Biz genelde yalnızız ki :KK70: evde iki kişi yaşıyoruz sayılır babası akşamdan akşama geliyor eve :KK66:
Eşim de bu ara sürekli diyor neden bende durmuyor sen odadan çıkınca bağırıyor diyor. Sağlıklı bir şekilde atlatırız inşallah bu süreci de.
Ben uğraşmak istemiyorum hiç o işle ama artık başka çare kalmadı ben de telefonun hafızasını boşaltmalıyım :KK70:

Ayy kıyamam ya :KK70: büyüyünce öğrenecek annesi :KK66:
Amin canım çok teşekkür ederim ben de sevmem çok zor oluyor Yeniden düzen kurmak yeni bir eve alışmak. Bakalım hayırlı bir ev olsun da alışırız yine.
Oyuncakları kaldırdık artık kafası kalkmaya başladı miniğimin:KK66: önlükle de ilgilenmez oldu şükür:))
Öncelikle hayırlı bir ev, hayırlı iyi komşular dilerim canım. Zamanla olur her şey. Bir bakmışsın yıllar geçmiş alışmışsın:KK66:

Çok dikkat etmek lazım miniklere. Ablamın kızı balkondan düşmüştü. Kapı kilitliymiş. Ama bizim kız kilidi çevirmeyi öğrenmiş yumuşaktı kilidi de canım.evde yalnızlardı. Ablam lavaboya gidiyor. Sen koş kilidi aç balkona çık Demir'e tırman aşağı düş ikinci kattan. Allah korudu da hiç bir şey olmamıştı. Bu çocuklara hiç güven YOk.
Yaa ne güzel canımm gezin bol bol oh :KK66: ben de anlamadım bana ne oldu halsizlik var sürekli. Gerçi yağmur da vardı burada hava da biraz serin canım. Cezbetmiyor hiç beni :KK70:
Allah korumuş gerçekten de çok geçmiş olsun. Haklısın canım çok dikkat etmek gerekiyor. Gözümüzü dört değil sekiz açmamız falan gerekiyor.
Burada da hava inadına güzel, dışarı davet ediyor :KK66:

Bu bebişler bizden başkasını yabancı görüyor kesin canım. Bizimki de tanımadığı bir yüz görsün ağlıyor hemen. İnşallah ileride atlatırız bunu da.
İşin garip yanı benim kuzucuk yabancıya yapmıyor sadece dayısına yapıyor canım:KK70:

Bizdeki koyu yeşil kakanın suçlusu elmaymış :KK70: dikkat ettim elma verdiğim günler oluyor. Muhallebinin mamayla hiç gideri yok o yüzden yaşasın elma püresi:KK70:
Canım sağlıklı ne kaldı ki artık her şeyde katkı maddesi var ne yazıkki. Mayasız da çok kuru olur sanki.
Canım bence bir süre verme kemik sulu bir şeyler. Sana bile ağır gelmiş oğluş kim bilir ne kadar rahatsız olmuştur. İstersen yavaş yavaş alıştır misal; önce yarı et suyu yarı suyla yapılmış çorba sonra sadece et sulu çorba sonra da kemik sulu verirsin:KK66:
Olsun canım şimdilik oldukça yiyorlar napalım:KK66: 6.aydan sonra düzenlemek şart.
Elma ne garip bir şeymiş öyle :KK70:
Pekmezle de dene canım çok güzel oluyor :)
Evet canım mayasız sert ve kuru olur.
Zaten ilk denemeyi öyle yapmıştım canım yarı kemik suyu yarı su koydum yine ağırdı. Yemedi zaten oğluş da bir iki pirinç tanesi yuttu çıkardı ağzından :KK70: et suyu sanırım daha mantıklı canım. Kemik suyu yağlı olmuştu. Yemez diyordum zaten hazırlarken yemedi de :KK66: az daha bekleyeyim bakalım nasılsa bir iki aya bir çok şeyi yiyecekler :)
Muhtemelen süt kalmadı ondan gelmediler canım. Yoksa gelirlerdi mutlaka.

Canım bir kere kızımı pusete koyup yola çıkma gafletinde bulundum beni görmesin diye de ters bağladım koltuğa telefon çaldı sesimi duydu duyar duymaz kıyamet koptu kucağına al beni diye :KK70:kenara çektim arabayı kucakta gezdirdim biraz sonra tekrar yola devam ettim o gün bugündür yanımıza bir hostes alıyoruz dışarıya çıkarken..çok bunaldım aslında tatil de ayarlayamadık bu yıl kızıma güvenemedim açıkcası gideriz 500-600 km burnumuzdan gelir diye..ama kısa mesafe yerlere gidesim var..şu ek gıda meselesini tamamen çözelim de..
Ağladığında eşim müzik sesini son ses açıyor kızım susuyor :KK70: durdurma arabayı devam et canım. Biz kızımla başbaşa giderken ağlarsa da gideceğim yere kadar durmuyorum ağlıyor ama sonra uzun bir süre ağlamıyor:KK66:
Hiç öyle düşünme gidin tatile en kötü benim gibi slingle ya da kanguruyla gezersin otelin içinde :KK70:
Biz de haftaya Antepe gitme kararı aldık bakalım 1100 km nasıl geçecek kelebeğimle :KK39:

Ben de onu düşünüyorum tatile gidersek ek gıdayı nasıl halledeceğiz acaba :KK64:
Canım yanına cam rende ve pirinç unu alsan yeterli bence:KK66: odada kettle oluyor, otellerde de diyet bölümü oluyor; tuzsuz peynir, haşlanmış sebze bulbilirsin:KK66: sadece yoğurt yediremezsin.

Eşim işteyken bile aklı evde kızımızı özledim fotoğraf at diyor günde 3 kere :KK70: gerçi kızımız yokken de eşime teklif ederdim sen git kal ben gelmek istemiyorun diye ama bensiz gitmezdi. Şimdi ekstrem bir şey olmazsa asla gitmez herhalde:işsiz:i
Allah kolaylık versin canım inşallah eğitimler en kısa zamanda biter de babanız evde yanıbaşınızda olur:KK66:
Aynen canım brnim bahanem de hazır artık :KK66:
Hehee aynı durum bizde de var eşim de ilk başlarda işteyken sürekli foto istiyordu. Şimdi ben alıştım otomatiğe bağladım. Her gün iki üç beş kaç tane denk gelirse foto atıyorum eşime tabi kendimi de çekiyorum oğluşla beni de sevsin diye :KK70:
Bırakmazlar canım evlat olunca daha bir düşkün oldu eşler eve :KK66: eskiden de öyleydik ama şimdi daha yoğun hissettiriyor canım.
İnşallah canımm valla çok özledik ve sıkıldık artık. Sanırım bu yüzden dışarı çıkmak istemiyorum ben :KK66: kocamı istiyorum :KK70:

Oyuncakları kaldırdık artık kafası kalkmaya başladı miniğimin:KK66: önlükle de ilgilenmez oldu şükür:))
Öncelikle hayırlı bir ev, hayırlı iyi komşular dilerim canım. Zamanla olur her şey. Bir bakmışsın yıllar geçmiş alışmışsın:KK66:
Oy maşallah oturur artık canım başını kaldırıyorsa kendi kendine :KK66: bizim de öyleydi ben denemelere başladım yavaş yavaş oturtup yatırıyorum oyun gibi oluyor gülüyor oğluş :KK66:
Yemekle meşgul artık kelebek annesi :) böyle olunca kolay oluyor yemek yedirmesi canım.
Teşekkür ederim canımm inşallah hayırlı komşu çok önemli canım evden daha önemli aslında. Alışılıyor ama her şeye :KK66:

Allah korumuş gerçekten de çok geçmiş olsun. Haklısın canım çok dikkat etmek gerekiyor. Gözümüzü dört değil sekiz açmamız falan gerekiyor.
Burada da hava inadına güzel, dışarı davet ediyor :KK66:
Sağol canım şükür geçti 3 yıl oldu bu olay olalı. Aynen sekiz açmak lazım gözleriiii :)
Bugün burası da güzeldi canım ama ben yine çıkmak istemedim.

Oyy ya kıyamam Rabbim şifa versin inşallah kelebeğe. :KK43: inşallah olmaz canım valla çok zor bu diş süreci :KK43:
Bazen oğluş da memeyi boş boş çekiyor yorulana kadar devam ediyor yorulunca bırakıyor :) hoşuma gidiyor öyle emmesi de :KK66:
Bizim de dişten sanırım canım bilmiyorum ki normalde hiç ağlayarak uyanmazdı. Şimdilik kısa sürüyor ağlamaları bakalım. Bize de doktor demişti bir bir buçuk aya çıkar diye. 20 gün geçti üzerinden.
Maşallah canım kelebek de dayısına çekerse çabuk öğrenir o zaman :KK70:
Biz de bugün ilk defa de sesi çıkardık. De de de diyip durdu oğluş. Dede kelimesini yakalayıp ses kaydı yaptım dedelerine attım :KK66:
Ben şu an çok küçük diye istemiyorum canım benimle oynasın ileride tv bağımlısı olur zaten :KK70:
Hepsi ayrı acı çekiyor canım şu dişler baş belası:KK43:
Haha dayısı diyor zaten zekasını benden alsın diyr:KK70:
Aaa süper aferin oğluşa:KK9: baba da der yakın zamanda :KK66:
Tv konusunda kesinlikle katılıyorum sana:KK66:

Biz genelde yalnızız ki :KK70: evde iki kişi yaşıyoruz sayılır babası akşamdan akşama geliyor eve :KK66:
Eşim de bu ara sürekli diyor neden bende durmuyor sen odadan çıkınca bağırıyor diyor. Sağlıklı bir şekilde atlatırız inşallah bu süreci de.
Ben uğraşmak istemiyorum hiç o işle ama artık başka çare kalmadı ben de telefonun hafızasını boşaltmalıyım :KK70:
Aynı durum bizde de var canım. Eşim kızımın kendisinde durmadan ağlama durumunu emmesine bağlıyor:KK70:sadece emdiği için düşkünmüş bana. Duyan da kızım sadece emiyor sanacak:KK70: ben de bozmuyorum :KK66:
Çok zaman alıyor telefonu boşaltmak ben de erteleyip duruyorum ama en kısa zamanda yapmam gerekiyor.:işsiz:

Elma ne garip bir şeymiş öyle :KK70:
Pekmezle de dene canım çok güzel oluyor :)
Evet canım mayasız sert ve kuru olur.
Zaten ilk denemeyi öyle yapmıştım canım yarı kemik suyu yarı su koydum yine ağırdı. Yemedi zaten oğluş da bir iki pirinç tanesi yuttu çıkardı ağzından :KK70: et suyu sanırım daha mantıklı canım. Kemik suyu yağlı olmuştu. Yemez diyordum zaten hazırlarken yemedi de :KK66: az daha bekleyeyim bakalım nasılsa bir iki aya bir çok şeyi yiyecekler :)
Muhtemelen süt kalmadı ondan gelmediler canım. Yoksa gelirlerdi mutlaka.
Evet sanırım elma her bebekte farklı bir şeye neden oluyor:KK70:
Oekmezim yok canım kısa zamanda alıcam vermek istiyorum ben de.
Ben et ya da tavuk sulu tarhana çorbası vermek istiyorum 6.ay biter bitmez. Besleyiciliğine inanıyorum:KK66:
Olabilir canım belki sütten kesilmiştir ya da yeni doğum falan yapmıştır.

Hehee aynı durum bizde de var eşim de ilk başlarda işteyken sürekli foto istiyordu. Şimdi ben alıştım otomatiğe bağladım. Her gün iki üç beş kaç tane denk gelirse foto atıyorum eşime tabi kendimi de çekiyorum oğluşla beni de sevsin diye :KK70:
Bırakmazlar canım evlat olunca daha bir düşkün oldu eşler eve :KK66: eskiden de öyleydik ama şimdi daha yoğun hissettiriyor canım.
İnşallah canımm valla çok özledik ve sıkıldık artık. Sanırım bu yüzden dışarı çıkmak istemiyorum ben :KK66: kocamı istiyorum :KK70:
Ben sürekli unutuyorum eşim hala istiyor :)) iyi düşünmüşsün canım kendi fotonu da gönderip hatırlatıyorsun kendini :KK66:
Evet canım eşim eskiden her haftasonu arkadaşlarıyla oturmak isterdi şimdi dizimizin dibinden ayrılmıyor:KK66:
Olabilir canım özlem olunca bir de yorgunluk yüzünden iletişim sekteye uğrayınca insan yalnız hissediyor kendini.

Oy maşallah oturur artık canım başını kaldırıyorsa kendi kendine :KK66: bizim de öyleydi ben denemelere başladım yavaş yavaş oturtup yatırıyorum oyun gibi oluyor gülüyor oğluş :KK66:
Yemekle meşgul artık kelebek annesi :) böyle olunca kolay oluyor yemek yedirmesi canım.
Teşekkür ederim canımm inşallah hayırlı komşu çok önemli canım evden daha önemli aslında. Alışılıyor ama her şeye :KK66:
Kelebeğim desteksiz oturmaya başladı canım:KK66: yatırdığım anda kafayı kaldırıyor mızmızlanıyor, parmaklarımı uzatıyorum parmaklarıma tutunarak ıkırdaya ıkırdaya kendisini kaldırıyor, oturuyor :KK70:
En önemlisi de komşu bence de canım Gurbette yar oluyorlar insana:KK66:

X