- 19 Nisan 2016
- 1.466
- 1.269
Kesinlikle canım hepsinin aslinda çok masum sebepleri var.Çocuk severse dinler öğretmeninin lafını. bu yüzden anlayışlı yaklaşmak gerekiyor öğrencilere.
Bir tek üniversitede yetişemeyiz ama o saatten sonra da sorun olmaz zaten
Çatlasın tahammülsüzlerİnsanlar artık karşısındakinin mutluluğuyla mutsuz oluyor me yazıkki. Mutlu birilerini görmeye tahammülleri kalmamış. Hemen çomak sokmaya mutluluk bozmaya çalışıyorlar.
Siz de uğraş vermişsiniz canım baya. Aşk her zaman kazanır
Keçi sütü daha iyiymiş canım bebişler içinBoşver canım sen al inek sütünü öyle yaptırkeçi süt ağır gelebilir
Öyle canım valla sürekli sıkıntı çıkmayacaklarsa miniklerimizi rahat bıraksınlar bariUnutması ne güzel canımmm sevindim acı hissetmiyor demek
Çıkmasın orada dursunlar :) bıktırdı bizi resmen
Aynen cnm vermedigine sevindim zaten ...yattı ev işi firma evleri büyük yapmış rüşvetle mesken almış ilerde sorun çıkar dediler tamam dedim kısmet değilmiş demekki ...hoş burda düzgün iş yapanı da az bulunurda:)Valla yılan hikayesine dönmüş canım. Şu zamanda kimsenin kimseye faydası Yok ki isterse anne baba olsun. Herkes kendi derdinde canım. Kendi emeğinizle çabanızla yaparsanız kafanız da rahat olur kimsenin çenesini de çekmezsiniz.
Yazık kuzulara da ya kıyamıyorum. Bende veriyorum bazen bugün kundakladım ben kızımı uyurken hala uyur gece uyanır gibime geliyo bide biberon almıyordu hiç uykuda onu bile içti bakalım sabahı nasil edicez...kollarını sarın kızlarrr uzun uyumuyosa bebişlerinizBence de vermeliyiz az az canım annem de sürekli yemek suyundan ver diyor tatsın diyor. Baharatlı yapıyorum o yüzden vermiyorum. Yoksa vereceğimkabağın dibi haşlanmış kabak gibidir canım çok tatlıdır o :)
Bugün çorba yaptım yağ ve salça kullandım gayet sevdiabartı yedirmedim çorbada doyurucuydu zaten
Ayy keşke canım yakın olsaydık da birbirimize yardımcı olsaydıkEvet canım inek sütünden olan yoğurtla mayalayacağız mecburyesinler mis gibi yoğurdu en sağlıklısı :)
o da kötü canımm yakın olsak ben yapardım bebişler yerdi
Annem yap deyip duruyorben de denemeyi düşünüyorum bi bakalım. Kasapta her gün olmuyor kemik gününü tutturmam lazım canım.
Ben yavaş yavaş gözümü kocama da çevirmeye başladımikisine de ilgi gösteriyorum şimdilik
Ayy ne güzel hep doğal beslenmişsin canım sen :)Çok güzel canımm annem kışın hep yapardı bizi. Hamuru da en doğalından. Köy unu, su ve tuzdan yapılmış hamur :)
Yazın gittiğimde yapmıştık oğluşa da kısmet oldu
Ben de bakıyorum tadınagüzel olmayanı vermiyorum oğluşa hepsi de çok tatlı biz de mamaya başlayacağız bu gidişle
Aynen canımm mamayı bayağı azaltmış olursun
Ben hiç yemedim balkabağıilk kez tadacam oğluşla
Terapiye gidiyordum ama bırakmak zorunda kaldım baya ilerleme kaydetmiştik fakat hamileliğimle beraber tekrar yükselişe geçti. Fazlasıyla zor canım. Kardeşim destek olmaya çalışıyor ama tabiki iş etiği gereği hastası gibi yaklaşamıyor.Tedavisi Yok mu canım bunun? Senin için çok zor olmalı.
Çocuklar ilgisizlikten de yaramaz oluyor. Ailelerinin dikkatini çekmek için binbir türlü şey yapıyorlar iyi ya da kötü. Bir çocuk yaramazsa ailesi ilgisizdir bence ve çocuk dayağı bile ilgi olarak gördüğü için sürekli yaramazlık yapma eğilimindedir.Kesinlikle canım hepsinin aslinda çok masum sebepleri var.
Temelden verirsek aynen sorun olmaz canım. Elbet biraz delilik yapacak kuzular da
Çok ayıp valla bir de aileyi yıkmaya çalışmakÇatlasın tahammülsüzlerevlendikten Sonra eşimin arkadaşları mutluluğumuzu bozmaya çalıştı dediğin gibi çekemiyorlar mutlu insanları. Ben de eşimi çok iyi tanıyorum çok şükür ki. Hemen görüşmeyi kestik o insanlarla.
Oyy oy anlatsam roman olur dediklerinden bizimkisi de canım eşimle ilk aşık olduğumuz yıldan beri savaşıyoruz. 2005 yılında ilk aşkımızı itiraf etmiştik. 9 yıl cebelleştik ailelerle. En son evlendik kurtulduk
Her gün Evimin önünde otlayan ve yeni yavrulamış bir keçi var kıstırıp sağayım mademKeçi sütü daha iyiymiş canım bebişler içinama keçi sütü çok titizlik ister o yüzden almıyorum ben. Memlekette olsam tanıdıklar var keçi yoğurdu yapardım kesinlikle. Bildiğin temiz yapan yerler varsa dene mutlaka canım.
Canım 3 kuruş yardım edecekler kv ben aldım onlara evi diyip dolaşacak. Hiç gerek yok karıştırmayın. Önce küçük bir ev alın, onun kredisi bitince evi satar üstüne biraz daha kredi çeker daha büyüğünü alırsınız. Zamanla, kendinizi çok sıkmadan istediğiniz gibi bir eviniz olurAynen cnm vermedigine sevindim zaten ...yattı ev işi firma evleri büyük yapmış rüşvetle mesken almış ilerde sorun çıkar dediler tamam dedim kısmet değilmiş demekki ...hoş burda düzgün iş yapanı da az bulunurda:)
Yazık kuzulara da ya kıyamıyorum. Bende veriyorum bazen bugün kundakladım ben kızımı uyurken hala uyur gece uyanır gibime geliyo bide biberon almıyordu hiç uykuda onu bile içti bakalım sabahı nasil edicez...kollarını sarın kızlarrr uzun uyumuyosa bebişleriniz
Aynen cnn istemiyorum parasını falan da çeneleri de durmuyo kaynım eksper ya her şeyi biliyor güya buldugumuz her ev pahalı ona göre değmez etmez....bu sonuncusunuda biz istemiştik artık olsun diye problem çıktı demekki şimdi almamız hayırlı değilmiş napalım hem ben işe başladıktan sonra alınması daha iyi olur ...aslında benim derdim babaanne lerinin arsası var oraya bişey olmadan almak istiyorum ordan olursa kv falan aynı binaya goçmeyelim diyeCanım 3 kuruş yardım edecekler kv ben aldım onlara evi diyip dolaşacak. Hiç gerek yok karıştırmayın. Önce küçük bir ev alın, onun kredisi bitince evi satar üstüne biraz daha kredi çeker daha büyüğünü alırsınız. Zamanla, kendinizi çok sıkmadan istediğiniz gibi bir eviniz olur
Ayy çok bilir herkes boşver kendi gönlünüze göre olsun gerisi kimseyi ilgilendirmezAynen cnn istemiyorum parasını falan da çeneleri de durmuyo kaynım eksper ya her şeyi biliyor güya buldugumuz her ev pahalı ona göre değmez etmez....bu sonuncusunuda biz istemiştik artık olsun diye problem çıktı demekki şimdi almamız hayırlı değilmiş napalım hem ben işe başladıktan sonra alınması daha iyi olur ...aslında benim derdim babaanne lerinin arsası var oraya bişey olmadan almak istiyorum ordan olursa kv falan aynı binaya goçmeyelim diye
İntihar sebebi canım :))))Ayy çok bilir herkes boşver kendi gönlünüze göre olsun gerisi kimseyi ilgilendirmezhakkınızda hayırlısı olsun kimseye laf edecek kozu vermeyin. Kvler zaten belli yaralı parmağa işemezler ama lafa gelince onlardan iyisi yoktur.
Ayy ben aynı şehirde değilken bile kvden bu kadar tiksindiysem aynı apartmanda olduğumuzu hiiiiç düşünemiyorum. Bence de elini çabuk tut canım aman haaa kv gelin aynı apartman çok ağır kaçar
Tam bir duzenimiz yok bizim ne zaman vızırdarsa veriyorum ben ..Günaydın annişler.biz demir damlasına başladık günde 7 damla ver dedi hemşire.dr muayenemizde güzel geçti ben yoğurt falan tattırmaya başlamıştım aslında ama Dr 6 aya kadar tattırma dahi yapma dedi.göz muayenemiz de oldu. bide Dr 4 saatte bir besle dedi bizim bi düzenimiz yok istedikçe emziriyırum verme dedi sık sık.sizin bi beslenme düzeniniz var mı?
Bizim minikler mi tembel acabaÖyle canım valla sürekli sıkıntı çıkmayacaklarsa miniklerimizi rahat bıraksınlar bari
Bugün bal kabağını denedik şükürAyy keşke canım yakın olsaydık da birbirimize yardımcı olsaydıkdene bakalım canım sevecek mi minik beyefendi:)
Kelebeğimden kimseye sıra gelmiyor. Eşim isyanda artık sürekli benimle ilgilenmiyorsun diyor. Kardeşim geldi onunla bile ilgilenemedim ki sağolsun çok yardımcı oldu. Kelebeğim kimsede durmuyor hala. İlla benim kucağımda olacak duşa bile 5 dk içinde girip çıkıyorum evde biri varken.
Vakti var demek ki canımAynen cnm vermedigine sevindim zaten ...yattı ev işi firma evleri büyük yapmış rüşvetle mesken almış ilerde sorun çıkar dediler tamam dedim kısmet değilmiş demekki ...hoş burda düzgün iş yapanı da az bulunurda:)
Yazık kuzulara da ya kıyamıyorum. Bende veriyorum bazen bugün kundakladım ben kızımı uyurken hala uyur gece uyanır gibime geliyo bide biberon almıyordu hiç uykuda onu bile içti bakalım sabahı nasil edicez...kollarını sarın kızlarrr uzun uyumuyosa bebişleriniz