- 19 Nisan 2016
- 1.466
- 1.269
Hahhaa sonra bir ömür geçirmek için söz vermiş
Ben de duymadım ortasınıolsa iyi olurmuş:)))
Evet canım ben bu kızla aynı ortamda bulunmam çok gıcık demiş.
Çok seviliyormuşsun ne güzel canım. Bilakis benim abim düğünden önce eşime iyi düşün bak henüz geç kalmış değilsin burtonaddict biraz cazgırdır bıktırır demiş
Amin canım amin Rabbim korusun kuzularımızı şimdi nasıl oldu kelebeğin eli inşallah biraz dinmiştir acısıkelebeğimin püresini hazırlıyordum ağladı kardeşim de bana getirdi tam verirken elini çat diye tencereye koyduevet başladık kazalara Allah daha büyüklerinden korusun.
Diş sancısı ve açlık acıdan ağır basıyor herhalde benim miniğimde :))
Haklısın canım çok gibi görünüyor sadece. Maaş almadığın için zaten gelen gidiyordur. Daha iyi her ay yatması :) hiç yoktan düzenli gelir düzenli harcarsın canım4 bin yazinca goze cok geliyor ama cok degil canim :) isveren masimizi kestigi icin devlet veriyor. Memurlarda maas kesilmedigi icin almaya devam ediyor. Ben isyerimle gorustum tek sefer degil de maas gibi her ay yatsin dedim. Raporumu bu sekilde girdiler ve her ay maasimdan bir miktar az aldim. Bundan sonra ucretsize talim :))
Canım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin sana. miniğine de bir çay kaşığı zeytinyağı verebilirsin canım genelde işe yarıyor.Selam kızlar herkes iyidir inşallah tıkalı burunlar ve yapılmayan kakalar var benim kızda 4 gün oldu kaka yok ortada kızım para verelim alalım şu kakaları diyorum gülüyor
Gecen gun tıroıtler konuşulmuştu saglık ocağında kan verdim üst sınır 4 olması gerekirken benimki 74 çıktı kadın doğum Dr U 40 çıkınca yaptıgı muayeneden sonra ilacı bıraktırmıştı bırakamam gerekşyırmyş kaç gündür hastanelerde geziyorum şu anda sonuç gösterme için sırada bekliyotum kaç gündür giremedim umarım herkes ve tüm bebişler iyidir
Oyy maşallah size anne kız ne güzelsiniz :)Mevlüdümüzden bi maşallahınızı alırız teyzeleri
Anne sütü olsa kesin anne sütüyle yapacağım canım ama ancak oğluşa yetiyor sütüm. Sütçü geliyor ben ondan alıp yapıyorum canım. İnek sütüyle yani.Kizlar yoğurdu anne sutuyle mi, formul sut ile mi yapiyorsunuz?
Anne sütü tutuyormuş canım bol olsa da yapsak keşkeAa çok garip.. bana muhallebi için süt kullanma dedi doktorum ama yoğurt ev yapımı olursa yiyebilir dedi. Tutar mı anne sütü??
Kendi çeksin siz niye çekecekmişsiniz canım. Ne karışıyorlar ki hem sizin işinize. Evde oturacak olan sizsinizSlm kızlar nasılsınız giremedim epeydir ...bu aralar sık sık kb ve kayın geldiği için yoğundum taşınma işi olabilir diye de stresliyim her işe karışıyolar ya güya iyiliğimizi istiyolar ama sinir oldum artık ya benim bir işim olacaksa geçerim başına bitiririm bunlar anca ha şimdi ha yarın diyo hangi eve baksak sorun çıkarıyolar ucuza baktık küçük dedi buyuge baktık pahalı dedi arabamız onlarda parasını odemiyo biz kredi çekmiş ken fazla çekicez o da 10 sene boyunca bize ödeyecekmiş bişi de diyemedim
Anne sütü olsa kesin anne sütüyle yapacağım canım ama ancak oğluşa yetiyor sütüm. Sütçü geliyor ben ondan alıp yapıyorum canım. İnek sütüyle yani.
Ben mamalara da pek güvenmiyorum canım o yüzden zorda kalmadıkça kullanmayı düşünmüyorum. Doğal olsun istiyorum her şey. Kendimde de öyleyim hazır yiyecekleri fazla sevmemBenim de anca yetiyor cnm. Kizima yapardim ama ogluma anca yetiyor. Bu yuzden formul deniyorum.
Yoğurt ve peynir artık süt olmaktan çıkıyor diyorlar. Mamanın tadı da çok kötü canım. Bence normal sütle yapsan sıkıntı olmazTutuyor ama biraz sulu oluyor canim :)
Sutu ici sicak su dolu kapta mayalanacak isiya getirip mayaliyorum :) Formulu ilk defa deniyorum.
Sağol canım sağdığım süte bi kaç gündür koyuyordum bugün sonuç verdi oley dedim kakalar geri geldiCanım çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin sana. miniğine de bir çay kaşığı zeytinyağı verebilirsin canım genelde işe yarıyor.
Oh afiyet olsun oğluşa canım. Nohut belki sıkıntı verebilir.Aynen ya beni de korkuttu durduk yereartık sütün yetmemesi de normal canım mideleri büyüdü. Nerdeyse saat başı meme istiyor oğlum. Veriyorum her istediğinde ama doymuyor ki istiyor diyorum. Bugün yine kendi kendime bir tarif yaptım canım. Ev yapımı erişteyle çorba yaptım. Biraz su koydum zeytinyağı ve rengini hafif pembeleştirsin diye nohut salça koydum pişirdim blenderdan geçirdim. Bayıla bayıla yedi oğluş bakalım rahatsız edecek mi?
Haklısın canım gün geçtikçe daha da kötüye gidiyor her şey ne yazıkki. İnşallah başarırız canım bir anne istedikten sonra her şeyi yapar yavrusu içinAmin canım.. çok zor güzel bir gelecek sunmamız böyle kötü bir dünyada.ama inşallah onları bu kötü dünyada tertemiz yetiştirmeyi başarabiliriz canım. Ya ben hiç düşünemiyorum seçenek falan
Canım çocuklar zaten dayak arsızı olmuş, ana babaları sürekli dövüyor. şimdiye kadar biri insan yerine koyup bir şeyler anlatmamış ki bizim anlattığımızdan anlasın çocuklar... Dediğin gibi çok yazık..Ben de ortaokuldayım canım ve sadece 5,6,7 lere girdim 5 lerden başlıyor bu saydıklarımşu an doğudayım ya canım sözde disiplin var ama okulda disiplinin adı dayak olmuş. Sorun çıkarana küfür edene iki tokat atıyorlar geçiyorlar. Kimse anlatmıyor neden bu davranışların uygunsuz olduğunu. Aileler sorunlu okul da sorunlu.
Geçen yıl İstanbul'da endüstri meslekte çalıştım ortam berbattı dediğin gibi canım. Silahlı kavgalar oluyordu ve uyuşturucu yuvasıydı okul. Çok yazık
Gözünaydın canımSağol canım sağdığım süte bi kaç gündür koyuyordum bugün sonuç verdi oley dedim kakalar geri geldi
Sağol canımm :) ya eksik yazmışım nohut kadar salça koydum canım gaz yapan yiyeceklerden korkuyorum yeşil mercimekli yaparım ben bu çorbayı oğluşa sade yaptım korkumdanOh afiyet olsun oğluşa canım. Nohut belki sıkıntı verebilir.
Ben de mamayla muhallebi yaptım kelebeğime bayıla bayıla yedi. Sonunda balkabağı buldum bir arkadaşta varmış parçaladı bizim içinyarın vericem balkabağını püre halinde bakalım beğenecek mi hanımefendi:))
Onu da demiş canım:))) al biraz da sen uğraş diyeHahhaa sonra bir ömür geçirmek için söz vermiş
Abin de komediymiş canım :) iyi başımıza kalmasın aş götür dememiş
Bence de canım başarırız yeter ki yavrularımız iyi olsunHaklısın canım gün geçtikçe daha da kötüye gidiyor her şey ne yazıkki. İnşallah başarırız canım bir anne istedikten sonra her şeyi yapar yavrusu içinbende yaygın anksiyete var canım her duruma karşı backup planım var
Evet canım dayak arsızı hepsi. Ama konuşa konuşa zamanla düzeltebiliyoruz canım keşke bütün öğretmenler böyle özverili davransa...Canım çocuklar zaten dayak arsızı olmuş, ana babaları sürekli dövüyor. şimdiye kadar biri insan yerine koyup bir şeyler anlatmamış ki bizim anlattığımızdan anlasın çocuklar... Dediğin gibi çok yazık..
Her zaman dua ediyorum ki öğretmenim kızımı yakından izleyebileceğim