2016 Aralık Anneleri

Kızlar selamlarrr nasılsınız ıyısınız ıns bılenler varmı blmıyorum ama bısey danısmak ıstıyorum aliexpressten gıyım esyası alıorum tr de satısını yapıyorum yenı basladım yanlız gumruk hakkında bılgısı olan varmı takılır mı ? Bır kaç parca bır kaç parca halınde alıorum ? Ne olursa gumruge takılır kac gun arayla ve max kaç dolarlk almalıyım bılgısı olan aydınlatan lutfen

Heheee tabi aşık olunca seve seve demiştir eşin
İnsanlar kötülükten ne anlıyor bir türlü çözemiyorum destek olacaklarına köstek oluyorlar. Neyse ki kazanan aşkınız olmuş canım bizi de ayırmak için çok şey yaptı aileler ama bizde de aşk kazandı

Amin canım amin Rabbim korusun kuzularımızı şimdi nasıl oldu kelebeğin eli inşallah biraz dinmiştir acısı
Dişler çıkmayacağım diye inat etti resmen
Merhem sürüyorum sürekli. O unuttu bile elinin yarasını :)
Ayyy evet canım yaaa çıkamadı şu dişler her geçen gün huysuzluğu ve kaşıntısı artıyor kelebeğimin

Keşke ama yine de mayasında yoğurt var yine:))
Maşallah sana valla tek sıkıntım kırmızı et elleyememek ben bir tek onu yapamam herhalde. Annemden ya da komşumdan falan rica ederim
Çok besleyici olurmuş kemik, ilik çorbası ama şimdilerde ağır gelir diye girişmedim o işe. Ben sürekli araştırıyorum kim neler yapmış neler yapılması gerekiyor vs vs kızımdan başka hiçbir şey görmüyor gözüm

Aa hiç denemedim o çorbayı eminim güzeldir:) salçayı sevmiştir oğluş ben de kızıma yaptığım püreden tattım hatta yedim biraz zeytinyağı tamamen doğal olunca onu bile güzel yapmış kelebeğim de bayıla bayıla yiyor püreyi
Muhallebiyi de çok sevdi miniğim mamayı azaltmak için bir öğünü de muhallebi yapayım diyorum hatta
Beğenirler muhtemelen ben de çok severim balkabağını

Al
Kendi çeksin siz niye çekecekmişsiniz canım. Ne karışıyorlar ki hem sizin işinize. Evde oturacak olan sizsiniz Ev mi alacaksınız
Almayı düşünüyoruz da cnm yılan hikayesine döndü bir ev bulduk küçük dediler buna pahalı dediler istiyoruz dedik şimdi de eksper projeyle olçum arasında fark bulmuş ama kredi falan çıkıyo mesken alınmış kaynım da eksper ama başka şehirde biri şikayet ederse sorun olur almayın diyo şimdi de arabamızı ödünç verdik 6 aydır onda alıcısı çıktı o fiyat ucuz olur satmayın dedi kv göre bizim için uğraşıyor arabayı da vermedi bize ayda ayda verecekmiş 120 ay konut kredisi ucuz siz çekin ben size gonderirirm dedi deli oldum dun ev işi için geleceklerdi gelmediler şu saat oldu hala bekliyoruz kv desen para veririm dedi iş ciddiye binince köyden arsa almaya kalkıştı oda bizim içinmiş sonuçta vermeyecek aman vermesin rabbim herkesin kendine nasip etsin verecekti sonradan da başımızı yerdi verdim diye

Bence de canım başarırız yeter ki yavrularımız iyi olsun n güzelmiş canım her şeye bir plan olması süper
Yorucu hatta gece uykusuz kaldığım çok oluyor düşünmekten ama kendimi alamıyorum. Sürekli kuruyorum kafamda. zaten düşünerek uyuyorsam gece kabustan doğru düzgün uyuyamıyorum. Garip bir huy ama aşamadım

Benimkilerde ver diyo hatta arada bişeylerden veriyorum bayılıyo kabak dolması yapmıştım kabagın dibinden verdim nasıl sevdi ...
Kesinlikle canim. Yaptim kivami guzel oldu ama tadi tam bir felaket Gunluk keci veya inek sutu aldirip onunla yapacagim.
Eki Görüntüle 1982064
Benimde yapmam lazım artık doymuyo kuzucum ve biberon ve mamayı bıraktı((

Evet canım dayak arsızı hepsi. Ama konuşa konuşa zamanla düzeltebiliyoruz canım keşke bütün öğretmenler böyle özverili davransa...
evet çok şanslıyız bu konuda
Çocuk severse dinler öğretmeninin lafını. bu yüzden anlayışlı yaklaşmak gerekiyor öğrencilere.
Bir tek üniversitede yetişemeyiz ama o saatten sonra da sorun olmaz zaten

İnsanlar artık karşısındakinin mutluluğuyla mutsuz oluyor me yazıkki. Mutlu birilerini görmeye tahammülleri kalmamış. Hemen çomak sokmaya mutluluk bozmaya çalışıyorlar.
Siz de uğraş vermişsiniz canım baya. Aşk her zaman kazanır

Evet canım inek sütünden olan yoğurtla mayalayacağız mecbur yesinler mis gibi yoğurdu en sağlıklısı :)
o da kötü canımm yakın olsak ben yapardım bebişler yerdi
Annem yap deyip duruyor ben de denemeyi düşünüyorum bi bakalım. Kasapta her gün olmuyor kemik gününü tutturmam lazım canım.
Ben yavaş yavaş gözümü kocama da çevirmeye başladım ikisine de ilgi gösteriyorum şimdilik

Çok güzel canımm annem kışın hep yapardı bizi. Hamuru da en doğalından. Köy unu, su ve tuzdan yapılmış hamur :)
Yazın gittiğimde yapmıştık oğluşa da kısmet oldu
Ben de bakıyorum tadına güzel olmayanı vermiyorum oğluşa hepsi de çok tatlı biz de mamaya başlayacağız bu gidişle
Aynen canımm mamayı bayağı azaltmış olursun
Ben hiç yemedim balkabağı ilk kez tadacam oğluşla

Valla yılan hikayesine dönmüş canım. Şu zamanda kimsenin kimseye faydası Yok ki isterse anne baba olsun. Herkes kendi derdinde canım. Kendi emeğinizle çabanızla yaparsanız kafanız da rahat olur kimsenin çenesini de çekmezsiniz.

Benimkilerde ver diyo hatta arada bişeylerden veriyorum bayılıyo kabak dolması yapmıştım kabagın dibinden verdim nasıl sevdi ...

Benimde yapmam lazım artık doymuyo kuzucum ve biberon ve mamayı bıraktı((
Bence de vermeliyiz az az canım annem de sürekli yemek suyundan ver diyor tatsın diyor. Baharatlı yapıyorum o yüzden vermiyorum. Yoksa vereceğim kabağın dibi haşlanmış kabak gibidir canım çok tatlıdır o :)
Bugün çorba yaptım yağ ve salça kullandım gayet sevdi abartı yedirmedim çorbada doyurucuydu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…