2016 Aralık Anneleri

Çocuk severse dinler öğretmeninin lafını. bu yüzden anlayışlı yaklaşmak gerekiyor öğrencilere.
Bir tek üniversitede yetişemeyiz ama o saatten sonra da sorun olmaz zaten :KK66:
Kesinlikle canım hepsinin aslinda çok masum sebepleri var.
Temelden verirsek aynen sorun olmaz canım. Elbet biraz delilik yapacak kuzular da :KK70:

İnsanlar artık karşısındakinin mutluluğuyla mutsuz oluyor me yazıkki. Mutlu birilerini görmeye tahammülleri kalmamış. Hemen çomak sokmaya mutluluk bozmaya çalışıyorlar.
Siz de uğraş vermişsiniz canım baya. Aşk her zaman kazanır:KK66:
Çatlasın tahammülsüzler :KK70: evlendikten Sonra eşimin arkadaşları mutluluğumuzu bozmaya çalıştı dediğin gibi çekemiyorlar mutlu insanları. Ben de eşimi çok iyi tanıyorum çok şükür ki. Hemen görüşmeyi kestik o insanlarla.
Oyy oy anlatsam roman olur dediklerinden bizimkisi de canım eşimle ilk aşık olduğumuz yıldan beri savaşıyoruz. 2005 yılında ilk aşkımızı itiraf etmiştik. 9 yıl cebelleştik ailelerle. En son evlendik kurtulduk :KK70:

Boşver canım sen al inek sütünü öyle yaptır:KK66: keçi süt ağır gelebilir:KK66:
Keçi sütü daha iyiymiş canım bebişler için :KK66: ama keçi sütü çok titizlik ister o yüzden almıyorum ben. Memlekette olsam tanıdıklar var keçi yoğurdu yapardım kesinlikle. Bildiğin temiz yapan yerler varsa dene mutlaka canım.

Valla yılan hikayesine dönmüş canım. Şu zamanda kimsenin kimseye faydası Yok ki isterse anne baba olsun. Herkes kendi derdinde canım. Kendi emeğinizle çabanızla yaparsanız kafanız da rahat olur kimsenin çenesini de çekmezsiniz.
Aynen cnm vermedigine sevindim zaten ...yattı ev işi firma evleri büyük yapmış rüşvetle mesken almış ilerde sorun çıkar dediler tamam dedim kısmet değilmiş demekki ...hoş burda düzgün iş yapanı da az bulunurda:)

Bence de vermeliyiz az az canım annem de sürekli yemek suyundan ver diyor tatsın diyor. Baharatlı yapıyorum o yüzden vermiyorum. Yoksa vereceğim :KK66: kabağın dibi haşlanmış kabak gibidir canım çok tatlıdır o :)
Bugün çorba yaptım yağ ve salça kullandım gayet sevdi :KK66: abartı yedirmedim çorbada doyurucuydu zaten :KK66:
Yazık kuzulara da ya kıyamıyorum. Bende veriyorum bazen bugün kundakladım ben kızımı uyurken hala uyur gece uyanır gibime geliyo bide biberon almıyordu hiç uykuda onu bile içti bakalım sabahı nasil edicez...kollarını sarın kızlarrr uzun uyumuyosa bebişleriniz :KK66:

Evet canım inek sütünden olan yoğurtla mayalayacağız mecbur :KK66: yesinler mis gibi yoğurdu en sağlıklısı :)
o da kötü canımm yakın olsak ben yapardım bebişler yerdi :KK66:
Annem yap deyip duruyor :KK70: ben de denemeyi düşünüyorum bi bakalım. Kasapta her gün olmuyor kemik gününü tutturmam lazım canım.
Ben yavaş yavaş gözümü kocama da çevirmeye başladım :KK70: ikisine de ilgi gösteriyorum şimdilik :KK66:
Ayy keşke canım yakın olsaydık da birbirimize yardımcı olsaydık:KK66: dene bakalım canım sevecek mi minik beyefendi:)
Kelebeğimden kimseye sıra gelmiyor. Eşim isyanda artık sürekli benimle ilgilenmiyorsun diyor. Kardeşim geldi onunla bile ilgilenemedim ki sağolsun çok yardımcı oldu. Kelebeğim kimsede durmuyor hala. İlla benim kucağımda olacak duşa bile 5 dk içinde girip çıkıyorum evde biri varken.

Çok güzel canımm annem kışın hep yapardı bizi. Hamuru da en doğalından. Köy unu, su ve tuzdan yapılmış hamur :)
Yazın gittiğimde yapmıştık oğluşa da kısmet oldu :KK66:
Ben de bakıyorum tadına :KK70: güzel olmayanı vermiyorum oğluşa hepsi de çok tatlı biz de mamaya başlayacağız bu gidişle :KK70:
Aynen canımm mamayı bayağı azaltmış olursun :KK66:
Ben hiç yemedim balkabağı :KK70: ilk kez tadacam oğluşla :KK66:
Ayy ne güzel hep doğal beslenmişsin canım sen :)
Bizim beğenmediğimizi yemesinler tabi annesi:KK66:
Başla canım mamaya yeterki oğluş doysun :KK66: olmazsa mamayla muhallebi yap hem çok vermemiş olursun :KK66: benim kuzucuk kaka çıkarmak istediğinde ısrarla mama istiyor yoksa hayatından gayet memnun :))
Ben de küçükken yemezdim, sevmezdim. son birkaç yıldır yiyorum. yemeği, tatlısı, böreği, pastası her şeyi güzel oluyor:super:

Tedavisi Yok mu canım bunun? Senin için çok zor olmalı.
Terapiye gidiyordum ama bırakmak zorunda kaldım baya ilerleme kaydetmiştik fakat hamileliğimle beraber tekrar yükselişe geçti. Fazlasıyla zor canım. Kardeşim destek olmaya çalışıyor ama tabiki iş etiği gereği hastası gibi yaklaşamıyor.

Kesinlikle canım hepsinin aslinda çok masum sebepleri var.
Temelden verirsek aynen sorun olmaz canım. Elbet biraz delilik yapacak kuzular da :KK70:
Çocuklar ilgisizlikten de yaramaz oluyor. Ailelerinin dikkatini çekmek için binbir türlü şey yapıyorlar iyi ya da kötü. Bir çocuk yaramazsa ailesi ilgisizdir bence ve çocuk dayağı bile ilgi olarak gördüğü için sürekli yaramazlık yapma eğilimindedir.
Yapsınlar tabiki delilik biz de yaptık zamanında ama sonuçlarına katlanabilecekleri delilikler yapsınlar:KK66:

Çatlasın tahammülsüzler :KK70: evlendikten Sonra eşimin arkadaşları mutluluğumuzu bozmaya çalıştı dediğin gibi çekemiyorlar mutlu insanları. Ben de eşimi çok iyi tanıyorum çok şükür ki. Hemen görüşmeyi kestik o insanlarla.
Oyy oy anlatsam roman olur dediklerinden bizimkisi de canım eşimle ilk aşık olduğumuz yıldan beri savaşıyoruz. 2005 yılında ilk aşkımızı itiraf etmiştik. 9 yıl cebelleştik ailelerle. En son evlendik kurtulduk :KK70:
Çok ayıp valla bir de aileyi yıkmaya çalışmak:sinirli:
Ben de eşim de arkadaşlarımıza sınır koyduk. Kv ve görümceme kalsa ben eşimi arkadaşlarından uzaklaştırmışım:KK70: o eşimin çok sevdikleri arkadaşları bana ve kardeşime gelip eşimi ve ailesini küçümsemişler, arkalarından etmedikleri laf bırakmamışlardı. İsteyen istediği gibi düşünsün umursamadım umursamam da :işsiz:
Ovv siz baya baya direnmişsiniz ailelere. Sonunda kavuşmuşsunuz işte gerçek aşk budur:KK200: maşallah size nice güzel yıllarınız olsun:KK66:

Keçi sütü daha iyiymiş canım bebişler için :KK66: ama keçi sütü çok titizlik ister o yüzden almıyorum ben. Memlekette olsam tanıdıklar var keçi yoğurdu yapardım kesinlikle. Bildiğin temiz yapan yerler varsa dene mutlaka canım.
Her gün Evimin önünde otlayan ve yeni yavrulamış bir keçi var kıstırıp sağayım madem :KK70: canım onu neyle mayalayacağız ki? Titizlik ister derken ne kastettin tatlım?

Aynen cnm vermedigine sevindim zaten ...yattı ev işi firma evleri büyük yapmış rüşvetle mesken almış ilerde sorun çıkar dediler tamam dedim kısmet değilmiş demekki ...hoş burda düzgün iş yapanı da az bulunurda:)

Yazık kuzulara da ya kıyamıyorum. Bende veriyorum bazen bugün kundakladım ben kızımı uyurken hala uyur gece uyanır gibime geliyo bide biberon almıyordu hiç uykuda onu bile içti bakalım sabahı nasil edicez...kollarını sarın kızlarrr uzun uyumuyosa bebişleriniz :KK66:
Canım 3 kuruş yardım edecekler kv ben aldım onlara evi diyip dolaşacak. Hiç gerek yok karıştırmayın. Önce küçük bir ev alın, onun kredisi bitince evi satar üstüne biraz daha kredi çeker daha büyüğünü alırsınız. Zamanla, kendinizi çok sıkmadan istediğiniz gibi bir eviniz olur:KK66:

Canım 3 kuruş yardım edecekler kv ben aldım onlara evi diyip dolaşacak. Hiç gerek yok karıştırmayın. Önce küçük bir ev alın, onun kredisi bitince evi satar üstüne biraz daha kredi çeker daha büyüğünü alırsınız. Zamanla, kendinizi çok sıkmadan istediğiniz gibi bir eviniz olur:KK66:
Aynen cnn istemiyorum parasını falan da çeneleri de durmuyo kaynım eksper ya her şeyi biliyor güya buldugumuz her ev pahalı ona göre değmez etmez....bu sonuncusunuda biz istemiştik artık olsun diye problem çıktı demekki şimdi almamız hayırlı değilmiş napalım hem ben işe başladıktan sonra alınması daha iyi olur ...aslında benim derdim babaanne lerinin arsası var oraya bişey olmadan almak istiyorum ordan olursa kv falan aynı binaya goçmeyelim diye :KK66:

Aynen cnn istemiyorum parasını falan da çeneleri de durmuyo kaynım eksper ya her şeyi biliyor güya buldugumuz her ev pahalı ona göre değmez etmez....bu sonuncusunuda biz istemiştik artık olsun diye problem çıktı demekki şimdi almamız hayırlı değilmiş napalım hem ben işe başladıktan sonra alınması daha iyi olur ...aslında benim derdim babaanne lerinin arsası var oraya bişey olmadan almak istiyorum ordan olursa kv falan aynı binaya goçmeyelim diye :KK66:
Ayy çok bilir herkes boşver kendi gönlünüze göre olsun gerisi kimseyi ilgilendirmez:KK66: hakkınızda hayırlısı olsun kimseye laf edecek kozu vermeyin. Kvler zaten belli yaralı parmağa işemezler ama lafa gelince onlardan iyisi yoktur.
Ayy ben aynı şehirde değilken bile kvden bu kadar tiksindiysem aynı apartmanda olduğumuzu hiiiiç düşünemiyorum. Bence de elini çabuk tut canım aman haaa kv gelin aynı apartman çok ağır kaçar :rolleyes:

Günaydın annişler.biz demir damlasına başladık günde 7 damla ver dedi hemşire.dr muayenemizde güzel geçti ben yoğurt falan tattırmaya başlamıştım aslında ama Dr 6 aya kadar tattırma dahi yapma dedi.göz muayenemiz de oldu. bide Dr 4 saatte bir besle dedi bizim bi düzenimiz yok istedikçe emziriyırum verme dedi sık sık.sizin bi beslenme düzeniniz var mı?

Ayy çok bilir herkes boşver kendi gönlünüze göre olsun gerisi kimseyi ilgilendirmez:KK66: hakkınızda hayırlısı olsun kimseye laf edecek kozu vermeyin. Kvler zaten belli yaralı parmağa işemezler ama lafa gelince onlardan iyisi yoktur.
Ayy ben aynı şehirde değilken bile kvden bu kadar tiksindiysem aynı apartmanda olduğumuzu hiiiiç düşünemiyorum. Bence de elini çabuk tut canım aman haaa kv gelin aynı apartman çok ağır kaçar :rolleyes:
İntihar sebebi canım :))))

Günaydın annişler.biz demir damlasına başladık günde 7 damla ver dedi hemşire.dr muayenemizde güzel geçti ben yoğurt falan tattırmaya başlamıştım aslında ama Dr 6 aya kadar tattırma dahi yapma dedi.göz muayenemiz de oldu. bide Dr 4 saatte bir besle dedi bizim bi düzenimiz yok istedikçe emziriyırum verme dedi sık sık.sizin bi beslenme düzeniniz var mı?
Tam bir duzenimiz yok bizim ne zaman vızırdarsa veriyorum ben ..

Kızlar süt içmek bebeği rahatsız eder mi?ben evde durdukca sikintidan biseyler yiyip duruyorum.yemeklerim de duzenli degil.12 kilo gitmisti dogumdan sonra yarisini geri aldim.kendime dur demem lazim abur cuburu kesmek istiyorum.süt tok tutar bari bi yerden baslayayim.Bu arada yogurt sevmiyorum o yüzden tercihim süt.

Öyle canım valla sürekli sıkıntı çıkmayacaklarsa miniklerimizi rahat bıraksınlar bari:KK70:
Bizim minikler mi tembel acaba :KK70:
Ayy keşke canım yakın olsaydık da birbirimize yardımcı olsaydık:KK66: dene bakalım canım sevecek mi minik beyefendi:)
Kelebeğimden kimseye sıra gelmiyor. Eşim isyanda artık sürekli benimle ilgilenmiyorsun diyor. Kardeşim geldi onunla bile ilgilenemedim ki sağolsun çok yardımcı oldu. Kelebeğim kimsede durmuyor hala. İlla benim kucağımda olacak duşa bile 5 dk içinde girip çıkıyorum evde biri varken.
Bugün bal kabağını denedik şükür :KK70: sevdi bayıla bayıla yedi hatta içinde iri taneler de var onları da verdim denemek için gayet yedi canım. Ek gıdaya hazırmış benim oğlancık haberim Yok :KK66:
oğluşun uyku zamanlarını değerlendiriyorum ben canım. Gece oğluş uyuyunca hemen yatmıyorum eşime film izleyelim yemek yapıp yiyelim falan diyorum öyle kendimize aktivite çıkarıyorum birlikte vakit geçiriyoruz bu şekilde kendimi daha iyi hissetmeye başladım. Meğer ben de özlemişim eşimle vakit geçirmeyi :KK66: hamilelik lohusalık derken kanka gibiydik adamla hep :KK70: yakında da ayrılacağız zaman azalıyor her anı değerlendirmeye başladım. Tavsiye ederim canım :KK66: bir ara oğluş da sürekli kucak istiyordu ben biraz alıp geri yatırdım yattığı yerde oyaladım hep canım ağlıyordu uzun uzun ama şükür kucağa alışmadan atlattık o dönemi. Çok zor öyle olması kol dayanmaz. Sen dayanamazsın. İnşallah atlatırsınız canım

Vakti var demek ki canım :KK66: belki kısmetinizde daha iyi daha güzel bir ev var :KK66:
Bizim de gündüz uykumuz çok az ama şükür o sıçramalar geçti sıçrarken ben de sarıyordum canım ara sıra :KK66: ara sıra verelim ki yavaş yavaş alışsın kuzucuklar :)

X