- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
kelebeğimin püresini hazırlıyordum ağladı kardeşim de bana getirdi tam verirken elini çat diye tencereye koyduYaaa kıyamammmm nasıl oldu canım tencereyi nerde buldu kuzucuk? Uff bir de su toplamış kuzum ya erken başladı kazalara kelebek :)
Neyse ki canımm dayanıklı olacak kelebek inşalalh
2,5 3 ay ağlayınca normal herhalde böyle olması canım
Vay çok iyi paraymış canımbilmiyordum 4000 i klavye hatası sanmıştım
Tamam canım sağol. Araştırayim bi krem i. Aynı krem i birisi daha söylemiş ti çünküVücudunda yok sadece ara sıra yüzünde çıkıyor tekrar geri geliyor filan 4,5 aylık coresatin bi araştırın
Prensese de annesine de maaşallah ve çok geçmiş olsun canım.Mevlüdümüzden bi maşallahınızı alırız teyzeleri
Çok geçmiş olsun canım. Dikkat etmek gerekiyor umarım değerlerin düşer en kısa zamanda.Selam kızlar herkes iyidir inşallah tıkalı burunlar ve yapılmayan kakalar var benim kızda 4 gün oldu kaka yok ortada kızım para verelim alalım şu kakaları diyorum gülüyor
Gecen gun tıroıtler konuşulmuştu saglık ocağında kan verdim üst sınır 4 olması gerekirken benimki 74 çıktı kadın doğum Dr U 40 çıkınca yaptıgı muayeneden sonra ilacı bıraktırmıştı bırakamam gerekşyırmyş kaç gündür hastanelerde geziyorum şu anda sonuç gösterme için sırada bekliyotum kaç gündür giremedim umarım herkes ve tüm bebişler iyidir
taze sağılmış inek sütüyle yapıyorumKizlar yoğurdu anne sutuyle mi, formul sut ile mi yapiyorsunuz?
taze sağılmış inek sütüyle yapıyorum
Muhallebi anne sütü ya da formülle yapılıyor
Hangi d vitaminin içinde paraben var decavit-3 ün mü hangi d vitaminini kullanıyor sunızAynen bende öyle sağlık ocağının bedava verdiğinden hayır gelir mi bilemedim. D vitamini verdiklerinide kullanmadım doktor onun içinde paraben var dedi başka d vitamini verdi. Bende dpktora sormadan kullanmayacam bakalım
Aa çok garip.. bana muhallebi için süt kullanma dedi doktorum ama yoğurt ev yapımı olursa yiyebilir dedi. Tutar mı anne sütü??Anladim canim, sagol :) 1 yasina kadar inek sutu onerilmiyor ya ondan sordum canim. Dr anne sutuyle veya formul ile yapabilirsin dedi. Simdi formulu mayaladim bakalim ne olacak.
Bende ilaç yanlısı değilim iyi mi yapıyorum kötü mü bilmiyorum ama kullanmıyorum arada bir vermişimdir...Aynen bende öyle sağlık ocağının bedava verdiğinden hayır gelir mi bilemedim. D vitamini verdiklerinide kullanmadım doktor onun içinde paraben var dedi başka d vitamini verdi. Bende dpktora sormadan kullanmayacam bakalım
Vah kuzum ya ne acımıştır onla geçmiş olsunEvet canım tamamen doğal ve taze tüketiyoruzdün pazara çıkamadım o yüzden balkabağı bulamadım bir türlü hala bakınıyorum. Bulsam vericem kelebeğime.
Önlerine geçilmiyor canım. Bugün tencereye elini yapıştırdı kelebeğimkocaman su topladı elinin üstü Allahtan acı eşiği yüksek bir süre ağladı şimdi merhem sürüyoruz sürekli gıkını çıkarmıyor
Oğluşun gırtlak sağlam annesi iyi bir eğitimle güzel iyi gelir
Ben de hiç bakamıyorum haberlere üzülmek kafamı takmak istemiyorum...Ben de haber işlememeye çalışıyorum bir şey görüyorum günlerce onu düşünüyorumülkenin hali nolacak diyorum savaş olsa ne ederiz minicik yavrularımızla nereye gideriz.. eskiden hep derdim bu kötü dünyaya evlat getirmek istemiyorum diye ama insan istiyor olsun diyor. İyi ki de olmuş diyorum tabi de çok fazla korkuyorum geleceği için.
Onların yüzüne her gülerek bakışımız bir şükür oluyor
Abinde alemmiş valla:))))
Ben de duymadım ortasınıolsa iyi olurmuş:)))
Evet canım ben bu kızla aynı ortamda bulunmam çok gıcık demiş.
Çok seviliyormuşsun ne güzel canım. Bilakis benim abim düğünden önce eşime iyi düşün bak henüz geç kalmış değilsin burtonaddict biraz cazgırdır bıktırır demiş
Geçmiş olsun canım en kısa zamanda düzelir inşallah...Selam kızlar herkes iyidir inşallah tıkalı burunlar ve yapılmayan kakalar var benim kızda 4 gün oldu kaka yok ortada kızım para verelim alalım şu kakaları diyorum gülüyor
Gecen gun tıroıtler konuşulmuştu saglık ocağında kan verdim üst sınır 4 olması gerekirken benimki 74 çıktı kadın doğum Dr U 40 çıkınca yaptıgı muayeneden sonra ilacı bıraktırmıştı bırakamam gerekşyırmyş kaç gündür hastanelerde geziyorum şu anda sonuç gösterme için sırada bekliyotum kaç gündür giremedim umarım herkes ve tüm bebişler iyidir
Ooo maşallah annesi rabbim daha da güzel günlerini görmeyi nasip etsin inşallah ....Mevlüdümüzden bi maşallahınızı alırız teyzeleri
Aa çok garip.. bana muhallebi için süt kullanma dedi doktorum ama yoğurt ev yapımı olursa yiyebilir dedi. Tutar mı anne sütü??
Aynen canım dışarıdan hazır aldığımız her şeyde mutlaka insan vücudunu etkileyen bir şeyler var. Ki daha bebeklerimiz çok küçük.Bende hamileyken de kullanmadım doğum sonrasıda kullanmadım ne kadar bitkisel deselerde ilaç işte.çocuğuma da içiresim gelmiyor o yüzden
Aynen ya beni de korkuttu durduk yereYok canım daha neler:))) anne sütü yetersiz gelince her bebek 4.ayda başlıyor ek gıdaya. Bebeklerimizin vücudu henüz anne sütü ve mamadan başka bir şey tanımıyor, farklı bir besin geldiğinde doğal olarak tepki veriyor. Bağırsaklar yavaş yavaş alışacak bu durumabiz bile farklı bir besin denediğimizde midemiz ve bağırsaklarımızda bir huzursuzluk yaşıyoruz
Evet napalım yeterki kuzucuklarımız rahatlasın
Amin canım.. çok zor güzel bir gelecek sunmamız böyle kötü bir dünyada.Evet canım haklısın Allah sonumuzu hayır etsin. Bebeklerimize güzel bir gelecek bırakabiliriz inşallah. Her türlü durumda seçenekler oluşturdum bile kafamda.
Ben de ortaokuldayım canım ve sadece 5,6,7 lere girdim 5 lerden başlıyor bu saydıklarımHaklısın canım yazık ailelerini seçemiyor yavrular. Ben ilkokulda olduğum için hala biraz daha masum oluyorlar. Özellikle büyük şehirlerde Liseler çok kötü durumda gençlik iyi yerlerde değil. Aileler çocuklarına gereken ilgiyi göstermiyor, okullarda kural, disiplin kalmadı.