2016 Aralık Anneleri

Yaaa kıyamammmm nasıl oldu canım tencereyi nerde buldu kuzucuk? Uff bir de su toplamış kuzum ya erken başladı kazalara kelebek :)
Neyse ki canımm dayanıklı olacak kelebek inşalalh :KK66:
2,5 3 ay ağlayınca normal herhalde böyle olması canım :KK70:
kelebeğimin püresini hazırlıyordum ağladı kardeşim de bana getirdi tam verirken elini çat diye tencereye koydu:KK43: evet başladık kazalara Allah daha büyüklerinden korusun.
Diş sancısı ve açlık acıdan ağır basıyor herhalde benim miniğimde :))

Vay çok iyi paraymış canım :KK66: bilmiyordum 4000 i klavye hatası sanmıştım :KK70:

4 bin yazinca goze cok geliyor ama cok degil canim :) isveren masimizi kestigi icin devlet veriyor. Memurlarda maas kesilmedigi icin almaya devam ediyor. Ben isyerimle gorustum tek sefer degil de maas gibi her ay yatsin dedim. Raporumu bu sekilde girdiler ve her ay maasimdan bir miktar az aldim. Bundan sonra ucretsize talim :))

Selam kızlar herkes iyidir inşallah tıkalı burunlar ve yapılmayan kakalar var benim kızda 4 gün oldu kaka yok ortada kızım para verelim alalım şu kakaları diyorum gülüyor
Gecen gun tıroıtler konuşulmuştu saglık ocağında kan verdim üst sınır 4 olması gerekirken benimki 74 çıktı kadın doğum Dr U 40 çıkınca yaptıgı muayeneden sonra ilacı bıraktırmıştı bırakamam gerekşyırmyş kaç gündür hastanelerde geziyorum şu anda sonuç gösterme için sırada bekliyotum kaç gündür giremedim umarım herkes ve tüm bebişler iyidir

Mevlüdümüzden bi maşallahınızı alırız teyzeleri

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    40,7 KB · Görüntüleme: 42
Selam kızlar herkes iyidir inşallah tıkalı burunlar ve yapılmayan kakalar var benim kızda 4 gün oldu kaka yok ortada kızım para verelim alalım şu kakaları diyorum gülüyor
Gecen gun tıroıtler konuşulmuştu saglık ocağında kan verdim üst sınır 4 olması gerekirken benimki 74 çıktı kadın doğum Dr U 40 çıkınca yaptıgı muayeneden sonra ilacı bıraktırmıştı bırakamam gerekşyırmyş kaç gündür hastanelerde geziyorum şu anda sonuç gösterme için sırada bekliyotum kaç gündür giremedim umarım herkes ve tüm bebişler iyidir
Çok geçmiş olsun canım. Dikkat etmek gerekiyor umarım değerlerin düşer en kısa zamanda.

Aynen bende öyle sağlık ocağının bedava verdiğinden hayır gelir mi bilemedim. D vitamini verdiklerinide kullanmadım doktor onun içinde paraben var dedi başka d vitamini verdi. Bende dpktora sormadan kullanmayacam bakalım
Hangi d vitaminin içinde paraben var decavit-3 ün mü hangi d vitaminini kullanıyor sunız

Anladim canim, sagol :) 1 yasina kadar inek sutu onerilmiyor ya ondan sordum canim. Dr anne sutuyle veya formul ile yapabilirsin dedi. Simdi formulu mayaladim bakalim ne olacak.
Aa çok garip.. bana muhallebi için süt kullanma dedi doktorum ama yoğurt ev yapımı olursa yiyebilir dedi. Tutar mı anne sütü??

Slm kızlar nasılsınız giremedim epeydir ...bu aralar sık sık kb ve kayın geldiği için yoğundum taşınma işi olabilir diye de stresliyim her işe karışıyolar ya güya iyiliğimizi istiyolar ama sinir oldum artık ya benim bir işim olacaksa geçerim başına bitiririm bunlar anca ha şimdi ha yarın diyo hangi eve baksak sorun çıkarıyolar ucuza baktık küçük dedi buyuge baktık pahalı dedi arabamız onlarda parasını odemiyo biz kredi çekmiş ken fazla çekicez o da 10 sene boyunca bize ödeyecekmiş bişi de diyemedim

Aynen bende öyle sağlık ocağının bedava verdiğinden hayır gelir mi bilemedim. D vitamini verdiklerinide kullanmadım doktor onun içinde paraben var dedi başka d vitamini verdi. Bende dpktora sormadan kullanmayacam bakalım
Bende ilaç yanlısı değilim iyi mi yapıyorum kötü mü bilmiyorum ama kullanmıyorum arada bir vermişimdir...
Evet canım tamamen doğal ve taze tüketiyoruz:KK66: dün pazara çıkamadım o yüzden balkabağı bulamadım bir türlü hala bakınıyorum. Bulsam vericem kelebeğime.
Önlerine geçilmiyor canım. Bugün tencereye elini yapıştırdı kelebeğim:KK43: kocaman su topladı elinin üstü:kızgın: Allahtan acı eşiği yüksek bir süre ağladı şimdi merhem sürüyoruz sürekli gıkını çıkarmıyor:dua:
Oğluşun gırtlak sağlam annesi iyi bir eğitimle güzel iyi gelir :KK66:
Vah kuzum ya ne acımıştır onla geçmiş olsun

Ben de haber işlememeye çalışıyorum bir şey görüyorum günlerce onu düşünüyorum :KK43: ülkenin hali nolacak diyorum :KK43: savaş olsa ne ederiz minicik yavrularımızla nereye gideriz.. eskiden hep derdim bu kötü dünyaya evlat getirmek istemiyorum diye ama insan istiyor olsun diyor. İyi ki de olmuş diyorum tabi de çok fazla korkuyorum geleceği için.
Onların yüzüne her gülerek bakışımız bir şükür oluyor :KK66:
Ben de hiç bakamıyorum haberlere üzülmek kafamı takmak istemiyorum...

:KK70:
Ben de duymadım ortasını :KK66: olsa iyi olurmuş:)))
Evet canım ben bu kızla aynı ortamda bulunmam çok gıcık demiş. :KK70:
Çok seviliyormuşsun ne güzel canım. Bilakis benim abim düğünden önce eşime iyi düşün bak henüz geç kalmış değilsin burtonaddict biraz cazgırdır bıktırır demiş:KK70:
Abinde alemmiş valla:))))
Geçmiş olsun canım en kısa zamanda düzelir inşallah...
Mevlüdümüzden bi maşallahınızı alırız teyzeleri
Ooo maşallah annesi rabbim daha da güzel günlerini görmeyi nasip etsin inşallah ....

Yok canım daha neler:))) anne sütü yetersiz gelince her bebek 4.ayda başlıyor ek gıdaya. Bebeklerimizin vücudu henüz anne sütü ve mamadan başka bir şey tanımıyor, farklı bir besin geldiğinde doğal olarak tepki veriyor. Bağırsaklar yavaş yavaş alışacak bu duruma:KK66: biz bile farklı bir besin denediğimizde midemiz ve bağırsaklarımızda bir huzursuzluk yaşıyoruz:KK66:
Evet napalım yeterki kuzucuklarımız rahatlasın:KK66:
Aynen ya beni de korkuttu durduk yere :KK43: artık sütün yetmemesi de normal canım mideleri büyüdü. Nerdeyse saat başı meme istiyor oğlum. Veriyorum her istediğinde ama doymuyor ki istiyor diyorum. Bugün yine kendi kendime bir tarif yaptım canım. Ev yapımı erişteyle çorba yaptım. Biraz su koydum zeytinyağı ve rengini hafif pembeleştirsin diye nohut salça koydum pişirdim blenderdan geçirdim. Bayıla bayıla yedi oğluş :KK70: bakalım rahatsız edecek mi?

Evet canım haklısın Allah sonumuzu hayır etsin. Bebeklerimize güzel bir gelecek bırakabiliriz inşallah. Her türlü durumda seçenekler oluşturdum bile kafamda.:KK14:
Amin canım.. çok zor güzel bir gelecek sunmamız böyle kötü bir dünyada. :KK43: ama inşallah onları bu kötü dünyada tertemiz yetiştirmeyi başarabiliriz canım. Ya ben hiç düşünemiyorum seçenek falan :KK43:

Haklısın canım yazık ailelerini seçemiyor yavrular. Ben ilkokulda olduğum için hala biraz daha masum oluyorlar. Özellikle büyük şehirlerde Liseler çok kötü durumda gençlik iyi yerlerde değil. Aileler çocuklarına gereken ilgiyi göstermiyor, okullarda kural, disiplin kalmadı.
Ben de ortaokuldayım canım ve sadece 5,6,7 lere girdim 5 lerden başlıyor bu saydıklarım :KK43: şu an doğudayım ya canım sözde disiplin var ama okulda disiplinin adı dayak olmuş. Sorun çıkarana küfür edene iki tokat atıyorlar geçiyorlar. Kimse anlatmıyor neden bu davranışların uygunsuz olduğunu. Aileler sorunlu okul da sorunlu.
Geçen yıl İstanbul'da endüstri meslekte çalıştım ortam berbattı dediğin gibi canım. Silahlı kavgalar oluyordu ve uyuşturucu yuvasıydı okul. Çok yazık :KK43:

X