2016 Aralık Anneleri

selam
çok uzun zamandır giremiyorum oğlum küçük bir canavara dönüştü
kilo durmları nasl sizlerde ben de 8 gitti 8 kaldı,gerçi vermek için çaban yok
adet olmayan varmı ben henüz olmadım

selam
çok uzun zamandır giremiyorum oğlum küçük bir canavara dönüştü
kilo durmları nasl sizlerde ben de 8 gitti 8 kaldı,gerçi vermek için çaban yok
adet olmayan varmı ben henüz olmadım

Masallah oglusuna. Bizde bu aralar mizmizlgimiz hat safhada. Uyanik oldugu zamanlar agliyor. Uyku zamanlarında da hep sallatiyor Geniz akintimiz da var. Ben de henuz adet olmadim 1 hafta sonra 4. Ayimizi dolduracagiz. 15 kg verdim 3 kiloda takildim ama ozel bir spor veya diyet uygulamiyorum. 3 kiloyu da sanirim adetle birlikte veririm.

Verdi canım unutmadigim surece kullaniyorum ben.

Merhaba arkadaslar

uzun zamandir yazamiyorum :) Bebegim suan 17 haftalik ve sebze puresi meyve puresi, bebek yogurtlari var 4 aylik icin onlardan yemeye basladik :) Ben Avent 4-1 pure yapici makinesini aldim cooook memnunum :) Buharla pisiriyor vitaminleri icinde kaliyor ve pistikten sonra hooop mikserliyorum cok memnunum :)

çok güzel kilo vermişşin
geniz akıntısı bizdede var ağlayınca dahada artıyor

Ek gıdadan olabilir mi acaba canım? Ben bıraktım valla süt olursa ek gıda vermiyorum canım. Kabak da vermedim daha. Sanki biraz da ek gıda huzursuz etti oğluşu. Şimdi daha rahatız.
Ne zorluklarla doğurduk bebişlerimizi. Hepimizin ayrı ayrı hikayeleri var.

Evet canım Allah ıslah etsin o tipleri. Bebeklerin hepsi meleklerden bile masumdur. Dünyanın en güzel mucizeleri onlar:)
Bebeklerimiz de biz de çok şanslıyız:)
Evet en güzel mucize kuzularımız düşününce ağlamamak elde değilll aman bir duygusallık var bende de. En ufak bir şeyde ağlıyorum
Kesinlikle çok şanslıyız bu duyguları tattığımız için :)

Ahahaaa alışığız neyse ki bu durumlara ben de bir kere derste cami çizdim çocuklar öğretmenim orada cami mi var kilise çizin demişti

Yok yok canım sahiplenmeyeni daha iyi sahiplenen bunaltıyor insanı :) bizimki aşırıydı bir de amaaaan be çektirdi bana
En büyük aşklar nefretle başlar bizimkisi de ilk görüşte aşktı aslında ama kalbime gömerim aşkımı deyip susmuştum o sırada da abimle kardeş gibi oldular sürekli göre göre aşkım tavan yapmıştı meğer karşılıklıymış duygularımız
Evet canım normal şartlarda bir abi mutlu olur. Benimki anormal işte

Öyle olsa hiç uğraşmam canım mis gibi toprak kokuyordur da kaynanamdan bir tarif aldım tatlı tarzı sanırım kabağı kendim yapıp yiyeceğim
Valla öyle bir yerden Sonra bıkıp pes eder insan yesin demek rahatsız olmuyor lezzetli de geliyor demek
Çok yaramaz bebişler gördüm ama bizimki nasıl olacak bilmiyorum geri kalmaz da onları geçerse işimiz yaş çenesi de çok kuvvetli bağırdı mı eşimle birbirimizi duyamıyoruz

Bizim de aynı şeyler oldu yine aşı döneminde canım. Ben de bıktım İnan. Dediğin gibi günler öncesinden stres oluyor insan. Bize de verdiler ama ben kullanmıyorum canım. Doktorumuza gittiğimizde soracağım. 6. Ayda kan tahlili yaparız ona göre kansızlık varsa başlarsın demişti bizim doktor. Sağlık ocağının verdiği ürünlere de pek güvenmiyorum açıkçası o yüzden vermek isteniyorum da.

Malesef ya 5 yaşına kadar çeker mis. Var kaşıntı için damla var, egzama için kremi falan ama çok fayda etmiyor. Yani geçiyorsun sonradan yine tekrarlıyor. Evet çok kasınıyor yaa o yüzden çok huysuz. Allahım kimseye göstermesin inşallah

Kızlar yaa yavaş yavaş ek gidaya geçiyoruz. Daha once yazmıştım oğlum hasta bu aralar.Acaba sebzeleri kaynatirken bi diş sarımsak atsam suyuna fayda eder mi? Tadi çok mu kötü olur? Sarımsak antibiyotiktir derler ya ondan.

Karışım bi merhem veriyor adını bilmiyorum kaç aylık senin bebek tum vücutta var mi

Canım illaki yaşanacak ek gıdaya alışma döneminde sıkıntılar. Bizde Diş sıkıntısı daha da arttı. Emerken sürekli ısırıyor.
Evet zordu gerçekten ayy kimisi hiç sıkıntısız hamileliğinin farkında bile olmadan geçiriyor hamileliğini. Okulda hamile olan diğer arkadaşlar rahat rahat geçirdi hamileliğini çok gıpta etmiştim onlara

O duygusallık bende hep var. Dün kelebeğim uyudu tv izleyim dedim aman Allahım neler neler var... yarım saatlik tv izlemem gece 3 saat uykumdan etti beni. Ya savaş çıkarsa ya koruyamazsam kızıma bir şey olursa vs vs..
Her gece dua ediyorum şükrediyorum :)

Ahahaaa alışığız neyse ki bu durumlara ben de bir kere derste cami çizdim çocuklar öğretmenim orada cami mi var kilise çizin demişti
Benim öğrencilerim de benim Türk olduğumu kabullenemedi henüz
Oyy çok saf ve masum birçoğu. Büyüyecekler ve büyü bozulacak, umarım çoğu saflığını kaybetmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…