- 30 Mart 2016
- 1.049
- 1.105
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kıyamam miniğe uyusun mışıl mışıl kuzucukBugün aşısı yapıldı miniğimin. Biraz mızırdandı uyudu az önce kelebeğim ateşini kontrol ediyorum şükür bir sıkıntı olmadı şimdiye kadar.
Yavrucuklar acıları geçene kadar böyle sanırım.
Anladım canım benim hamilelikte yaşadığımı sen her ay yaşıyorsun yani
Hahah bizim beyler birlikte otursa baya ortak nokta bulacaklar desene
Evet canım misafirin sevdiğin olması önemliSevdiğin insanlarsa yük olmuyor zaten
Kanguruyu sırtına bağlama zamanı gelince rahat edersin belki
Çok haklısın bizler de yıpranıyoruz napalım her şey miniklerimiz için
Aynen canım ben de nefret ederim öyle tiplerden. Bir kez nezaketen kabul ettim o kadar. Bana da diyorlardı neden gelmiyorsun hiç diye. Hatta bir öğretmen arkadaş daha var o da bir kez görüşmüş uzak durmuş lafımızı ediyorlarmış öğretmenler ya ondan bizimle görüşmüyorlar diyeAyyy öyle insanlar uzak dursun yaa. Valla ne giderim ne kabul ederim lafçı tipleri. Etrafımda barındırmam. Görüşmek zorundaysam da, eşimin hatrı için falan, sınırımı çizerim ona göre davranırım. Karşımdaki de fark eder çizgimi en fazla eşime senin eşin bizi beğenmiyor diyorlarmış ben de diyorum heee ben de zaten ingiliz kraliyet ailesi mensubuyum ondan beğenmem herkesi
Bayağı Erkek fatmaymışsın sen canım ben de abimle takılmak isterdim abim beni kovalardı özgür takılmak isterdi yapışır bırakmazdım abimmmm diyeAbimle aramda 18 ay var ve çocukluğumuzda ben daha çok onun grubuyla takılırdım zaten beni de kendilerinden görürlerdi. Benim kız olduğumu nadiren fark ederlerdi
Ya ne bilim bıçakları temiz mi elleri temiz mi diye düşünüp duruyorum canım. Daha vermedim balkabağı evde sirke Yok dışarı da çıkmadık bugün içime sinmedi o şekilde vermek de. Mikropla tanışsın da bu kadarı fazla mı neOyy oğluşa kıyamazlar:))
Boşver canım yaa çok dikkat etmemek lazım artık biraz mikropla tanışmaları gerekiyor. Ben de yarın pazardan alıcam balkabağı bakalım beğenecek mi kelebeğim:)
Canım evde hasta biri oldu mu minikleri korumak çok zor geçmiş olsun inşallah çabucak geçer oğluş iyileşir annesiKizlar dün misafirlerin vardi. Oglum zaten mizmizdi. Misafirler gittikten sonra daha da artti. Geniz akintisi var ablasindan gecti sanirim. Durmadan agliyor. Cok üzgünüm. Icim parcalaniyor
Çok geçmiş olsun canım. Geçme ihtimali Yok mu bu hastalığın. Egzama çok kaşınır ilaç verdiler mi canım? Benim elimde olur egzama Bulaşık deterjanı sabun yapıyor ama aşırı kullanırsam yapıyor. Bebeklerinki farklıdır herhalde canım. Kıyamam bütün vücudu kaşınıyorsa nasıl dayansın kuzucuk Rabbim şifa versin inşallah canımKızlar uzun süredir giremiyorum.umarım herkes ve bebeği iyidir. Benim kızım da doğdu doğali egzama var. Yüzü falan sürekli kızarık kabarık.vücudu desen yine öyle. sürekli kaşınıyor çok huysuz oluyor. o ağladıkça bende ağlıyorum.ne çekiyoruz bi bilsenız. bu egzama hakkında bi bilgisi olan varmı yada yaşayan?
Uyandı hanımefendi 2.5-3 saattir annesine çektiriyor. Meme veriyorum mızmız, mama veriyorum mızmız, kucağımda sallıyorum mızmız, altını üstünü değiştiriyorum mızmız; suratına bakıyorum gülüp agulamaya başlıyor. Yani ağrısı var desem gülmez, keyfi yerinde. Napıcağımı şaşırdımKıyamam miniğe uyusun mışıl mışıl kuzucuk
Şükür bu kez bizde de ateş olmadı canım :) ağrısı olunca da napsın yavrucaklar ister istemez ağlıyorlar.
Hamilelikteki bulantıyla kıyaslamam mümkün değil canım o başka bir şeydi bambaşka
Kesin bulurlar canım
Valla tam tersi oluyor canım. Biz onların peşinde dolanıcaz muhtemelenEvet canım misafirin sevdiğin olması önemli
o zamana emeklerse dolansın peşimde canım
Annelik fedakarlıkmış gerçekten
Bir garip valla herkes kendince bir şeyler uydurup inanıyor. Evet aslında ingilizcecileri hep farklı görürler nedense anlamam ben de.Aynen canım ben de nefret ederim öyle tiplerden. Bir kez nezaketen kabul ettim o kadar. Bana da diyorlardı neden gelmiyorsun hiç diye. Hatta bir öğretmen arkadaş daha var o da bir kez görüşmüş uzak durmuş lafımızı ediyorlarmış öğretmenler ya ondan bizimle görüşmüyorlar diye
Hahhay dimi biz özel insanlarız iki dilliyiz tek dillilerle konuşmayız
Yok benim abim pek karışmazdı bana. Beni kimi konuda uyarırdı ama hayat senin, karar senin ben sadece fikrimi söylerim derdi nitekim hayatımda ilk kez bir arkadaşına yan gözle baktım onunla da evlendimBayağı Erkek fatmaymışsın sen canım ben de abimle takılmak isterdim abim beni kovalardı özgür takılmak isterdi yapışır bırakmazdım abimmmm diye
Yok canım yıkaman yeterli bence. Birkaç ay sonra kim bilir neler yiyecek oğluş tabi senin için nasıl rahat edecekse öyle yapman en doğrusu. Gerçi o kesilen yerleri bıçakla bir kat aldırsan olmaz mı?Ya ne bilim bıçakları temiz mi elleri temiz mi diye düşünüp duruyorum canım. Daha vermedim balkabağı evde sirke Yok dışarı da çıkmadık bugün içime sinmedi o şekilde vermek de. Mikropla tanışsın da bu kadarı fazla mı ne
Bazen bizde de ağlarken sevince agulama başlıyor bu çocuk sevgiye aç herhalde diyorum halbuki deli gibi seviyorum da anlamak zor bebişleri. biZ de uyandık ağladık emzirdim yattı bakalım. Yine de iğne yerleri ağrıyordur canım istersen calpol ver.Uyandı hanımefendi 2.5-3 saattir annesine çektiriyor. Meme veriyorum mızmız, mama veriyorum mızmız, kucağımda sallıyorum mızmız, altını üstünü değiştiriyorum mızmız; suratına bakıyorum gülüp agulamaya başlıyor. Yani ağrısı var desem gülmez, keyfi yerinde. Napıcağımı şaşırdım
O bulantı hayatımı karartmıştı benim de offf neydi yaaa geçen sene bugünler
Kesin canım benimkisi hayal işteValla tam tersi oluyor canım. Biz onların peşinde dolanıcaz muhtemelen
Haklısın canım annelik büyük fedakarlık tabi sadece 9 ay karnında taşıyıp kendini anne sananlar da var ne yazıkki küçücük yavrulara neler neler yapıyorlar
Bir çok insanın eksik noktası İngilizce canım belki de ondan ingilizcecileri bu denli farklı görmeleri. Ya da iki kültürü de öğreniyoruz ondan değişiğizBir garip valla herkes kendince bir şeyler uydurup inanıyor. Evet aslında ingilizcecileri hep farklı görürler nedense anlamam ben de.
Ne güzel abin varmış canım hep böyle bir abim olsun istedim ama bizimki hödük çıktıYok benim abim pek karışmazdı bana. Beni kimi konuda uyarırdı ama hayat senin, karar senin ben sadece fikrimi söylerim derdi nitekim hayatımda ilk kez bir arkadaşına yan gözle baktım onunla da evlendim
Belki bir kat daha soyarsam içim daha rahat eder canım. Pazarcıları görünce ister istemez onu oğluşa sadece yıkayıp vermek gelmiyor içimden hatta ben bile yiyemem o şekildeYok canım yıkaman yeterli bence. Birkaç ay sonra kim bilir neler yiyecek oğluş tabi senin için nasıl rahat edecekse öyle yapman en doğrusu. Gerçi o kesilen yerleri bıçakla bir kat aldırsan olmaz mı?
Canım her ayın 6 sıyla 14 u arası mıAyin 6 siyla 14 u arasi cekmen lazim canim. Cekmezsen emanete aliniyor.