2016 Aralık Anneleri

Aynen canım çok zordu valla ilaçla duruyordum ben de. İlaç kullanmazsam safraya kadar her şeyi çıkartıyordum. Su olmazsa olmazımdır ama içemiyordum midemi kaldırıyordu. Lıkır lıkır su içemn biri gördüğümde kıskanıyordum resmen
Allaha şükür düşük yaşamadım hiç muhtemelen psikolojim çok bozulurdu yaşasaydım. Sen de güçlüymüşsün annesi, oğluşla birbirinizi çok sevmişsiniz demekki
Ayy ne güzel inşallah ben de olurum

Senin de çok çok zor geçmiş canımm çıkarmak berbat bişi ya ben hiç çıkarmadım ama hep bulantıyla yaşadım. İnsan susuz yaşayamaz derler ama hamileyken yaşanıyormuş ben de sen gibiydim su konusunda canım normalde su hastasıyım susuz bir an bile duramam. Bulantım geçene kadar içemedim.
Hehee ben de rüyamda kendimi su içerken götürdüm lıkır lıkır içerdim hem de
Ben ilk başta çok üzüldüm de canım bütün doktorlar Ümit Yok dedi kalp atışı yoktu ölü fetüstü. Alalım dediler izin vermedim. En son beni zehirleyecekmiş hemen aldılar. Düşündüm doğsa zaten anormal bir bebek olacaktı böylesi hayırlıymış dedim. Sağlıklı bebekler düşmezmiş canım oğluşta da aşırı kanamalarım oldu düştü diye doktora giderdim kalp atışı 150 160 olurdu oynuyor olurdu
İnşallah canımm rahatlarım valla

Ben ablamıza kavanoz maması çok verdim ama pazardan da alsam bence evde yapılanlar daha sağlıklı sonuçta bozulmasın diye katkı maddesi dalan koyuyorlar nasıl yapılıyo bilmiyoruz ama evdeki taze taze oluyo hem yaz geliyo pazarlarda da bence güvenilir ürünler buluruz bu kızıma evde yapmak istiyorum bu yer umarım ablamız yemedi hiç bişey hevesimi kaçırmıştı

Kızlar ben bugün hastalandım ama öyle böyle değil çok çıkıyo sabahtan beri sinir oldum resmen önceleri de çok olurdum 13 ay geçince unutmuşum neler yaşadığımı yarında dışarı çıkacaktım azalsa bari ...doktora da gidesim yok bi çaresi var mıdır acaba

Evet öyle gibi olmuş cidden
Kelebeğim de katıyı ittiriyor diliyle nasıl yiyeceğini henüz keşfedemedihiç düşünmedim patatesi direkt verdim ama haklısın canım. Ben de tatil dönüşü yeni sebze deniyim diyorum balkabağını alırım o zaman ben süzgeçten geçirip de verdim yine istemedi. Ezmeyi hiç kabul etmez diye denemedim. Biraz bekliyim diyorum.

İnşallah canımm bir tanıdık var öyle hatta aynı yaştayız o bakarım derse direk onu düşünüyorum ben de bakalım hayırlısı canım.
İnşallah içine sinen iyi biri olur canım. Çok önemli bakıcının tutumu ve hayat tarzı bizim minikler direkt kaydediyor

Bizim su da biberonda ama ben zorla ağzına sıkıyorum memesinden:) bazen de mama yapmadan önce mamaymış gibi veriyorum biraz emiyor anlayınca sinirleniyor ama yine de içmiş oluyor
Ben beyazım babası beyaz bizim kelebek pek de kararmaz gibi geliyor bana.
Ben 12 gibi çıkartıyorum bu saatlerde veriyorum zaten hasta iyice ılısın diye bekliyorum canım ama hastalığı atlatalım biraz soğuk vericem
Afiyet şeker olsun tatlı oğluşa

Evet sallanmayı seviyorlar canım. Ben artık evde baş edemeyince taktım yine slingi uyudu uzunca yoksa huysuz dün akşamdan beri.
Dün uyuyor diye duşa girdim uyanıp babasını yormuş baya. Baktım evi inletiyor apartopar çıktım duştan aldım kucağıma sustu tam dalana kadar tüm gece inmedi kucağımdan. Bu aralar her dakika her saniye illa benim ilgimi istiyor.

Kavanozda satılan pürelere güvenemiyorum ben nedense. Sen al kendin yap canım bence.

Canım ishal derken bugn de hiç kaka yapmadı, dün akşam ishal şeklinde 1 kez yapmştı. Dengesi bozuldu kuzumun. Her bezi kakalınolan kuzuma 2 gündür noldu anlamadım. Rota yaptırmadm dr.m önermedi ama kuzum çok ağladığı için muaynede öbür geldiğinde açıklarım dedi. Zeytinyağı içirdm poposunu uyarım ama bol gaz çıkarıyo karnı gur gur sürekli ama kaka yok....

Rota yi ben de yaptirmadim. Kizima da yaptirmamistim. Yaptığım arastirmalar ve dr un onerisi bu yondeydi. Bebeginin ishline gelince, eger anne sutu aliyorsa sadece ishal diyemeyiz. Bebeklerde arasira olabilen bir durum. Kaka yapmamasi da normal. Cok fazla uzerine dusme. Kendini yipratirsin sadece :)

Çiğnemeyi bilmiyorlar henüz canım ben de dün yoğurdu yediremedim biraz fazla ısınmıştı
Aslında ilk ezmeyle başlamak gerekiyormuş canım tek sebze ezip dene istersen bir ben de öyle yapmayı düşünüyorum ilk. Oyy tatile gideceksiniz dimiii biz de mayısta gideceğiz inşallah

Kıyamam annesi kandırıyor musun kelebeği arada ben de yapıyorum canım napalım su içmeleri gerek
Biz de beyazız ama benim tarafta esmerlik var canım hatta amcalarım ilk gördüğünde hiç bize benzememiş bembeyaz bu çocuk dediler
Ben de dün iyice ısınsın diye bekledim yemedi oğluş canım :) soğuk soğuk güzel gidiyormuş demek

Oh ne güzel canım çaresi olduktan Sonra sıkıntı Yok huzursuzluklar niye bitmiyor acaba ya. Yoğurt da gaz yaparmış ama bilmiyorum ki ondan mı bu huzursuzluk. Aşı huzursuzluğumuz da vardı tabi.
Ya duş almak çok zor artık ben gece uyuduğu anı bekliyorım genelde canım. 4 saat falan uyuyor ancak o zaman rahat rahat duş alabiliyorum.
Bu ara bizde de var o ilgi isteme. Sürekli seveyim yanında olayım istiyor.

Merhaba annelerrr bugün oğlum annesini şok etti. Tam dönmeyi başardı kaç kez döndü başarınca Sevincimden koştum evin içinde heyecanla darısı tüm aralık bebeklerineee
Hadi gözün aydın :) Bizimki de yüz ustuyken döndü de sırt üstü çabaları var ama beceremedi henüz :)

Canım senin kanguru sırta takılıyor mu acaba?Sitesinde goremedim. Biz de kanguru araştırmasına girdik çift yönlü bişey olsun istiyorum. Geçen asidan sobra huysuzlaninca esim evde olduğu surece kucakta taşıdı ve gecesine bence biz kanguru alalim dedi Yaz tatili için zaten alacaktık ama erkene çektik biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…