- 3 Ocak 2016
- 8.208
- 32.562
- 36
Canım ağrısı vardır belki. Calpol vermeyi dene istersen.Şimdi baktım aşı kartına 2.ay asilarinin aynısı verem dışında. Niye böyle oldu anlamadım.
Şimdiye kadar hiç ilaç vermedim ben canım. Elimde de yok o yüzden. Doktorumuz pek ilaç yanlısı değil. Yarın kontrolumuz var sorarım ona da.Mama yerken uyudu.Ama uykuda bile inliyo yavrum.Canım ağrısı vardır belki. Calpol vermeyi dene istersen.
Muhtemelen ağrısı var canım olmazsa aşı yerlerine alkollu pamuk koy; annem bize öyle yaparmış. Çok geçmiş olsunŞimdiye kadar hiç ilaç vermedim ben canım. Elimde de yok o yüzden. Doktorumuz pek ilaç yanlısı değil. Yarın kontrolumuz var sorarım ona da.Mama yerken uyudu.Ama uykuda bile inliyo yavrum.
ne güzel canımm evladından güç almışsınEvet beni de mahvetmişti bulantılar. Kafamı kaldıramıyordum bir de kızımı hareketleri hissetmediğim için kendimi hasta olarak görüyordum. Bulantım aşırı olduğu vakitler karnımı okşaya okşaya kızımla konuşuyordum. O konuşmalar çok iyi geliyordu bana
Ben de çol endişeliydim. zarar vericem zararlı bir şey yiyip içicem diye aklım çıkıyordu.
Ay valla ben de bekliyorum adet olmayı ama hala tık yoktabiki olursa Allahtan sonuçta hayırlısı böyleymiş derim ama hamilelikti yeni doğumdu yeni bebekti derken kızımın büyüdüğünü göremem diye korkuyorum.
Hahayt sen sağ gösterip sol vurmuşsun canımmArkadaş grubum içinde en son evlenecek hatta hiç evlenmeyecek gözüyle bakılan bendim. Benden 1 hafta önce bir tanesi evlendi gerisi hala bekar
Çok az kabul ediyor ben de zorlamıyorum canım. Aman nefret etmesin sonrası çok zor olurkatı gıdaya henüz pek hazır değil onu fark ettim bugün. Hepsi yavaş yavaş olacak artık.
Maşallah oğluşa:) ben istediği kadar veriyorum. Yeterki yesin de mamayı aZaltalım
Henüz mevsimi olmadığı için kabak vermedim canım. Mevsim sebzelerini tercih ediyorum öncelikli olarak
O zaman limon gibi asitli şeyler sana hiç yaramaz canım. Şimdi nasılsın kelebek nasıl oldu?Viks yok evde ama aldırayım eşime canım. Bende bademcik de yok direkt lenf bezlerime vuruyor ya da farenjite çeviriyorsağol canım
İnşallah canımm bir tanıdık var öyle hatta aynı yaştayız o bakarım derse direk onu düşünüyorum ben de bakalım hayırlısı canım.Sağol canım inşallah sizler de iyi insanlarla karşılaşırsınız. Oğluşu kendi oğlu gibi sevip kabullenecek bir bakıcı bulursunuz
Bizimki de aynı canım suyu sevmiyor zorla veriyorum ben de. Neyle veriyorsun canım suyu. Bizimki biberonla pek sevmiyor ağzına damla gibi damlatıyorum ben deBugün ıslanmadık yerimiz kalmadı salyadan. Bir de çok fazla salya olunca daha sık su vermem gerekiyor. Benim kelebeğim de henüz suyu sevemedi büyük uğraşlardan sonra zorla veriyorum
Evet kelebeğim lor peyniri kıvamında kolye direkt belli eder kendinianasına çekmiş ben de yazın sahile indiğimde arkadaşlar az kay parlıyorsun gözümü alıyor beyazlığın derdi
Ne tatlıdır o hali yaa maşallah canımBenımkı direkt yumruğunu sokuyor ağzına
Oyy maşallah ona ya kıyamam alışıklar karnımızdan canım. Ben de kanguruyla çıkıyorum yürürken sallanıyor ona rağmen uyanmıyor. anne karnında da anne yürürken salıncak gibi hisseder uyurmuş bebeklerEvet ilaçtansa az da olsa bitkisel çözüm daha iyidir bence de
İyileşme arifesindeyiz ikimiz de inşallah cumaya iyileşiriz.
Az önce kelebeğimi slingle bağladım evi süpürdüm uyuyakaldı ve sese hareket rağmen noluyor diye gözünü bile açmadıkeramet slingi atletle takmakmış kelebeğim direkt ten teması istiyormuş
Oyy kıyamam ya Benim oğluş da emerken yakama yapışıyor direk ya da elimi tutuyor bırakmıyor hiç ne tatlı oluyorlar yavrularımız bize muhtaç kuzularımız.. çok duygusalllllOy yerim onu bize büyük gibi geliyorlar ama 9 ay içerde kaldılar hala tenimizin kokusunu istiyorlar benım kız emerken yakamı tutar anne beni bırakma der gibi
Bebeğin yatağına soğan kesip koymayı denedin mi hiç işe yarıyor diye okudum bi yerde
Aynı şey bizde de var canım. Bugün daha iyi görünüyor bakalımKızlar ya biz dün 4 aylık asilarimizi olduk oğlumda aşırı huysuzluk yaptı. Bundan oncekilerde olmamisti. Kaç günde geçer bu aşı huysuzlugu.
Biz de huzursuzluk yaptı canım. İlk gece kalktı ağladı bile. Muhtemelen canı yandı oğlumun ilaç da vermedim. İnşallah siz de yapmaz.Biz de yeni. Aşı olduk inşallah huzursuzluk olmaz zaten bu aralar gece huysuz hep yenemiyorum calpol veriyorum anca sakinliyo bu defa da bağışıklık yapacak diye korkuyorum hoş ablamız daha beterdi ona da çoğu kez fitil vermiştim
İnşallah canım ya ilaçsız iyi duruyordunuz ben korkudan annemlere giderken bile yanımda taşıyorum ...Biz de huzursuzluk yaptı canım. İlk gece kalktı ağladı bile. Muhtemelen canı yandı oğlumun ilaç da vermedim. İnşallah siz de yapmaz.
Evde ilaç var da ne kadar az verirsem o kadar iyi diyorum canım alışmasın vücudu. Aşı ağrı yapıyor muhtemelen o da iki üç günde geçermiş napalım katlanıyoruz bir şekilde canımİnşallah canım ya ilaçsız iyi duruyordunuz ben korkudan annemlere giderken bile yanımda taşıyorum ...
Peki kavanozda satılan püreleri yaparken kullandıkları sebze ve meyveyi organik kullandıklarını nerden bileceğiz? O kavanozlara koyarken ömrü uzasın diye mecbur katkı maddesi de koyuyorlar canım. Düşünsene evde yapıyoruz sadece bir öğünlük yapıyoruz. Ayrıca meyve püresi hemen tüketilmezse rengi değişiyor. O kavanozlardakiler nasıl bozulmadan kalıyor onca zaman?Kızlar biz de ek gidaya baslicaz.Günlük süt bulabilirsem yoğurt mayalicam ama hiç görmedim etrafta.Bir de doktorumuz sebze meyve purelerini kendin yapacaksan organik pazardan al dedi.Diğerlerinde ne kadar tarim ilaci var ne kadar doğal bilemezsin dedi.Normal pazardan alip yapmaktansa kavanozda satilan pureleri öneririm dedi kafami karıştırdı.