- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
Katı alınca çıkarıyor canım ufacık bir parça da olsa yutmuyor. Ezmeyi nasıl yapacaksın canım?Çiğnemeyi bilmiyorlar henüz canımben de dün yoğurdu yediremedim biraz fazla ısınmıştı
Aslında ilk ezmeyle başlamak gerekiyormuş canım tek sebze ezip dene istersen bir ben de öyle yapmayı düşünüyorum ilk. Oyy tatile gideceksiniz dimiii biz de mayısta gideceğiz inşallah
Evet 6. Ay aşısın varmış sonra da 1 yaş var sanırım başka var mı bilmiyorum ama aynı düşüncedeyim bıktım aşıdanİnşallah canımm aşılardan tiksindim artık ya ne zaman bitecek acaba. Haziranda yine varmış.
Merhaba annelerrr bugün oğlum annesini şok etti. Tam dönmeyi başardı kaç kez döndü başarınca Sevincimden koştum evin içinde heyecanladarısı tüm aralık bebeklerineee
Olur tabi iki dili olur oğluşun ne güzelEvet canım kaydediyorlar hemen. Benimki direk Zazaca konuşabilirolduğum yerde hiç Türk Yok
Ben hep ılıtıp da verdim yoğurdu ama çok ılırsa da pek güzel olmuyor öyle sanırım.Kıyamam annesi kandırıyor musun kelebeğiarada ben de yapıyorum canım napalım su içmeleri gerek
Biz de beyazız ama benim tarafta esmerlik var canımhatta amcalarım ilk gördüğünde hiç bize benzememiş bembeyaz bu çocuk dediler
Ben de dün iyice ısınsın diye bekledim yemedi oğluş canım :) soğuk soğuk güzel gidiyormuş demek
şimdiye kadar kullanmadım slingi hatta keşke almasaydım dedim ama şimdi kurtarıcım oldu valla. O olmasa ne kol kalacak ne bel çünkü illa kucak istiyor hanımefendi.Oh ne güzel canım çaresi olduktan Sonra sıkıntı Yokhuzursuzluklar niye bitmiyor acaba ya. Yoğurt da gaz yaparmış ama bilmiyorum ki ondan mı bu huzursuzluk. Aşı huzursuzluğumuz da vardı tabi.
Ya duş almak çok zor artık ben gece uyuduğu anı bekliyorım genelde canım. 4 saat falan uyuyor ancak o zaman rahat rahat duş alabiliyorum.
Bu ara bizde de var o ilgi isteme. Sürekli seveyim yanında olayım istiyor.
Ayyy ne güzeeel maşallah oğluşaMerhaba annelerrr bugün oğlum annesini şok etti. Tam dönmeyi başardı kaç kez döndü başarınca Sevincimden koştum evin içinde heyecanladarısı tüm aralık bebeklerineee
Ben de az önce gördüm o oyuncagi internette eşim gelince gidip bakcaz.Oyunca guzel mi boyutlari fln nasil.Ona göre gezer ararim bulamazsam :)Kızlar a101 e yoğurt yapma kabı bebek gereçleri falan gelmiş çekiçli bi oyuncak aldım ben bi bakın isterseniz
Biz de yüzüstüyken dönmedik canım zaten çok fazla sevmiyor yüzüstü durmayı. teşekkürler canımm bakalım devam edecek mi belki bir süre dönmeyecekHadi gözün aydın :) Bizimki de yüz ustuyken döndü de sırt üstü çabaları var ama beceremedi henüz :)
Canım senin kanguru sırta takılıyor mu acaba?Sitesinde goremedim. Biz de kanguru araştırmasına girdik çift yönlü bişey olsun istiyorum. Geçen asidan sobra huysuzlaninca esim evde olduğu surece kucakta taşıdı ve gecesine bence biz kanguru alalim dediYaz tatili için zaten alacaktık ama erkene çektik biraz.
Biz de bir gidip gelelim o zaman A101 eKızlar a101 e yoğurt yapma kabı bebek gereçleri falan gelmiş çekiçli bi oyuncak aldım ben bi bakın isterseniz
İnşallah canımmm ben hep elinden tutuyordum dönsün diye hadi oğlum dön diyordum bugün oyun halısına yatırmıştım baktım ayakları havaya dikip dikip dönüyorAyyy ne güzeeel maşallah oğluşadarısı başımıza
Aynen canım ya kucak istiyorlar bu ara sürekli. Neden acaba diyorum. Eskiden yoktu böylesine kucak isteğimiz. Şimdi resmen kollarını kaldırıyor beni al anne diyeşimdiye kadar kullanmadım slingi hatta keşke almasaydım dedim ama şimdi kurtarıcım oldu valla. O olmasa ne kol kalacak ne bel çünkü illa kucak istiyor hanımefendi.
Canım katı gıdaya geçiş evresindeler mide bir yandan bağırsaklar bir yandan yeni gelen gıdayı öğütmeye çalışıyor huzursuzlukları normal sanırımen fazla 1 ay daha çekeriz sonra keyiflenir miniklerimiz
Çok sağol canım. Bi de solomom galiba sadece internette satılıyor. Eşim pek internetten alma taraftari değil deneyip bakmak istiyor da.Normalde her seyi internetten alırız evimizin bazi esyalarini bile internetten almistik tv yi bile :) Ama bunda diretti deneyip alcam diye :)Biz de yüzüstüyken dönmedik canım zaten çok fazla sevmiyor yüzüstü durmayı. teşekkürler canımm bakalım devam edecek mi belki bir süre dönmeyecektakılıyor canım kullanma kılavuzunda yazıyordu. Önde yanda ve sırtta taşınabiliyor canım fakat bunlar için ay sınırlaması var. Yanda 6. Aydan itibaren, sırtta 9. Aydan itibaren taşınabiliyor.
Kesinlikle alın canım ağırlık vermiyor insana kollarda taşımak çok zor. Ben kanguruyla saatlerce geziyorum bazen. Böyle kısa işler için de çok iyi oluyor hemen gidip geliyoruz. Tek sıkıntı terleyebiliyoruz.
Evet canım ben dün oğluş yemeyince tadına baktım çok kötüydüBen hep ılıtıp da verdim yoğurdu ama çok ılırsa da pek güzel olmuyor öyle sanırım.
Aynen canım su içmeleri lazım kandırarak da olsa içsin biraz
Genetik özellikler çok eskilerden bile alınabiliyor. Eşimin bir arkadaşı var kendisi baya esmer eşi de esmer bebekleri sarışın ve renkli gözlü. Kızı hamileyken görmesem onların evladı değil bu çocuk derim
Evet canım solomom. Ankara'da mağazası varmış sanırım canım başka yerde Yok zaten :) momfort da öyle. Bu özellikteki kangurulardan mağazada görmedim ben canım da araştırın belki başka markalar vardır. Bir de internette bir site buldum tutumluanne.com diye. Orada sıfıra yakın ikinci el ürünleri uygun fiyattan satıyorlar canım. Bak istersen. Yıkanabilen şeyler rahatlıkla alınabilir bence :)Çok sağol canım. Bi de solomom galiba sadece internette satılıyor. Eşim pek internetten alma taraftari değil deneyip bakmak istiyor da.Normalde her seyi internetten alırız evimizin bazi esyalarini bile internetten almistik tv yi bile :) Ama bunda diretti deneyip alcam diye :)
Evet canım iki dilli olur artıkOlur tabi iki dili olur oğluşun ne güzel
Ben hala ingilizce eğitime başlayamadım bu arada. Netflixte çok gÜzel bir çizgi film buldum hareketler falan yok denecek kadar az ve konuşmalar çok duru tane tane kelebeğimin tırnaklarını keserken falan onu açıyorum. En azından az da olsa kulak aşinalığı olur herhalde.
Teşekkürler canımmmCok sevindim :) Aferin oglusunaDarisi basimiza insallah.
Olmasın artık yeter vallaEvet 6. Ay aşısın varmış sonra da 1 yaş var sanırım başka var mı bilmiyorum ama aynı düşüncedeyim bıktım aşıdan
Blenderdan geçireyim diyorum canım ne kader doğru bilmiyorum. Püre yapıcılar var aslında onlardan mı alsak ya da biraz da olsa katı mı versek bilemedim.Katı alınca çıkarıyor canım ufacık bir parça da olsa yutmuyor. Ezmeyi nasıl yapacaksın canım?
Eveet yarın gidicez inşallah. Tereddütteyim aslında kelebeğimi havuza sokup sokmamak açısından. Zaten içerideki havuza gireriz deniz suyu henüz ısınmamıştır iyice hasta oluruz ama içerideki havuz da hasta eder mi acaba diyorum.
Oo ne güzel siz de oğluşla keyif yapın