2016 Aralık Anneleri

Katı alınca çıkarıyor canım ufacık bir parça da olsa yutmuyor. Ezmeyi nasıl yapacaksın canım?
Eveet yarın gidicez inşallah. Tereddütteyim aslında kelebeğimi havuza sokup sokmamak açısından. Zaten içerideki havuza gireriz deniz suyu henüz ısınmamıştır iyice hasta oluruz ama içerideki havuz da hasta eder mi acaba diyorum.
Oo ne güzel siz de oğluşla keyif yapın

Evet canım kaydediyorlar hemen. Benimki direk Zazaca konuşabilir olduğum yerde hiç Türk Yok
Olur tabi iki dili olur oğluşun ne güzel
Ben hala ingilizce eğitime başlayamadım bu arada. Netflixte çok gÜzel bir çizgi film buldum hareketler falan yok denecek kadar az ve konuşmalar çok duru tane tane kelebeğimin tırnaklarını keserken falan onu açıyorum. En azından az da olsa kulak aşinalığı olur herhalde.

Ben hep ılıtıp da verdim yoğurdu ama çok ılırsa da pek güzel olmuyor öyle sanırım.
Aynen canım su içmeleri lazım kandırarak da olsa içsin biraz
Genetik özellikler çok eskilerden bile alınabiliyor. Eşimin bir arkadaşı var kendisi baya esmer eşi de esmer bebekleri sarışın ve renkli gözlü. Kızı hamileyken görmesem onların evladı değil bu çocuk derim

şimdiye kadar kullanmadım slingi hatta keşke almasaydım dedim ama şimdi kurtarıcım oldu valla. O olmasa ne kol kalacak ne bel çünkü illa kucak istiyor hanımefendi.
Canım katı gıdaya geçiş evresindeler mide bir yandan bağırsaklar bir yandan yeni gelen gıdayı öğütmeye çalışıyor huzursuzlukları normal sanırım en fazla 1 ay daha çekeriz sonra keyiflenir miniklerimiz

Kızlar a101 e yoğurt yapma kabı bebek gereçleri falan gelmiş çekiçli bi oyuncak aldım ben bi bakın isterseniz
Ben de az önce gördüm o oyuncagi internette eşim gelince gidip bakcaz.Oyunca guzel mi boyutlari fln nasil.Ona göre gezer ararim bulamazsam :)

Biz de yüzüstüyken dönmedik canım zaten çok fazla sevmiyor yüzüstü durmayı. teşekkürler canımm bakalım devam edecek mi belki bir süre dönmeyecek takılıyor canım kullanma kılavuzunda yazıyordu. Önde yanda ve sırtta taşınabiliyor canım fakat bunlar için ay sınırlaması var. Yanda 6. Aydan itibaren, sırtta 9. Aydan itibaren taşınabiliyor.
Kesinlikle alın canım ağırlık vermiyor insana kollarda taşımak çok zor. Ben kanguruyla saatlerce geziyorum bazen. Böyle kısa işler için de çok iyi oluyor hemen gidip geliyoruz. Tek sıkıntı terleyebiliyoruz.

Aynen canım ya kucak istiyorlar bu ara sürekli. Neden acaba diyorum. Eskiden yoktu böylesine kucak isteğimiz. Şimdi resmen kollarını kaldırıyor beni al anne diye kıyamıyorum biraz alıyorum ama kollarım dayanmıyor. Ne güzel canım :) iyi ki almışsın o zaman faydasını geç görsen de kanguruyu kullanmaya başladınız mı canım
Bence hiç rahat dönemleri olmayacak canım :)

Çok sağol canım. Bi de solomom galiba sadece internette satılıyor. Eşim pek internetten alma taraftari değil deneyip bakmak istiyor da.Normalde her seyi internetten alırız evimizin bazi esyalarini bile internetten almistik tv yi bile :) Ama bunda diretti deneyip alcam diye :)

Evet canım ben dün oğluş yemeyince tadına baktım çok kötüydü
Benim annemle babam da aynı canım esmerler :) ablam sarışın ben beyazım abim esmer sadece

Evet canım solomom. Ankara'da mağazası varmış sanırım canım başka yerde Yok zaten :) momfort da öyle. Bu özellikteki kangurulardan mağazada görmedim ben canım da araştırın belki başka markalar vardır. Bir de internette bir site buldum tutumluanne.com diye. Orada sıfıra yakın ikinci el ürünleri uygun fiyattan satıyorlar canım. Bak istersen. Yıkanabilen şeyler rahatlıkla alınabilir bence :)

Evet canım iki dilli olur artık İngilizce de öğrensin hiç bir şey yapamasak dediğin gibi çizgi filmler buluruz canım daha erken değil mi eğitim için canım? Ben 9. Ay başlamayı düşünüyorum.
Ben de bakayım bir canım :)

Blenderdan geçireyim diyorum canım ne kader doğru bilmiyorum. Püre yapıcılar var aslında onlardan mı alsak ya da biraz da olsa katı mı versek bilemedim.
Suyun ısısına bakarsın canımm soğuksa üşür zaten kelebek aman Allah korusun hasta olmayın yine. Deniz aynen mümkün değil şimdi. Biz de Deniz istiyorduk oğluş için erken olur diye vazgeçtik. Termal bakıyoruz ya da oğluş havuza girmeyecek.
Bebişlere bol keyifli günlerimiz olsun inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…