- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
Evet beni de mahvetmişti bulantılar. Kafamı kaldıramıyordum bir de kızımı hareketleri hissetmediğim için kendimi hasta olarak görüyordum. Bulantım aşırı olduğu vakitler karnımı okşaya okşaya kızımla konuşuyordum. O konuşmalar çok iyi geliyordu banaayy çok zordu o bulantı kısmıben de geçen yıl bugün hamile halimle ankaradan gelmiştim okuldan izin almıştım direk eve gelip yatmıştım bulantılarım Yen'i Yen'i başlıyordu
Yaa evet ben düşecek mi acaba diyordum daha kalp atışını duymamıştım Yaşar mı ki diyordum :)
Hahaa bizsiz ne işleri var dimi
Anaaam adet olaydık birfena korkuyorum ben de ya olursa da Rabbim bir hediye daha göndermiş derim canım napalım evlat evlattır
Arkadaş grubum içinde en son evlenecek hatta hiç evlenmeyecek gözüyle bakılan bendim. Benden 1 hafta önce bir tanesi evlendi gerisi hala bekarAaa niye acaba canımBenim bütün evlilik hayallerim eşimleydi zengin koca kısmı şakaydı hep
Ay ay sevsinler onu yarasın ona annesiii maşallah onasebze de yesin kelebek çok sağlıklı belki hazır değildir annesi henüz.
Ayy bugün bayıldı yoğurda bir yemek kaşığı verdim hala istiyordu da yeter dedim
Tarif güzelmiş canım ben de deneyeyim bir ara :) kabak da verebilirsin canım ishal değilse tabi kabak da sindirimi kolay olanlardan. İlk verilebilen sebzelerdenmiş.
Viks yok evde ama aldırayım eşime canım. Bende bademcik de yok direkt lenf bezlerime vuruyor ya da farenjite çeviriyorEvet canım çok iyi bakmamız gerek kendimize. Oy çok geçmiş olsun canım çabuk atlatırsın inşallah. Viks sürebilirsin canım boğazına o da iyi gelir.
Sağol canım inşallah sizler de iyi insanlarla karşılaşırsınız. Oğluşu kendi oğlu gibi sevip kabullenecek bir bakıcı bulursunuzÇok sevindim canım sizin adınıza çok güzel bir fırsat sizin içinhem kelebek de yabancılık çekmez :)
Bugün ıslanmadık yerimiz kalmadı salyadan. Bir de çok fazla salya olunca daha sık su vermem gerekiyor. Benim kelebeğim de henüz suyu sevemedi büyük uğraşlardan sonra zorla veriyorumSalya da zor canım bizim henüz abartı bir salyamız yok bazılarının üstü balı kalmaz salyadan. Belki ilerleyen zamanlarda olur o kadar canım olursa alınacak mecbur
Renkli renkli yakışır kelebeğeee
Onla geçmiş olsun cnm ...Biz hastalık yüzünden haftasonu evimizdeydik yine. İlk kez bir haftasonu dışarı çıkmadıkinsan evde dört duvar arasında çok sıkılıyor. Kızımı alıp avmye falan gitsem yol 30dk sürüyor. Bazen mütemadiyen ağlıyor 30 dk boyunca yol sapa olduğu için arabayı kenara çekip kelebeğimi sakinleştiremiyorum da.
İnşallah canım yaa yıpratmaz şu dişler meleklerimizi. Ben bugün de çorba verip yarın püre deniyim diyorum.
Benim kızda tokur kafa olmadı hiç şapka bende senin gibi gece bile ağız bezletınden koyuyorum evde bende ıhlamur bulundarayım önlem almak lazımEvet canım kızıma veriyorum ıhlamuru ama 2-3 çay kaşığı kadar. Aynı durum bizde de var sürekli çarşaf değiştiriyorum kafa ve ense sırf ter kalkıyor benim kelebeğim de. Ben uyanır uyanmaz ya yün yelek giydiriyorum ya da sırtına ter bezi sokuyorum. Şapka taktırmaz kesinlikle zaten iki üç tel saçı kaldı döküldü hep saçları
Canım balkabagı ver mutlaka çok faydalı hem yumuşacıkArkadaş grubum içinde en son evlenecek hatta hiç evlenmeyecek gözüyle bakılan bendim. Benden 1 hafta önce bir tanesi evlendi gerisi hala bekar
Çok az kabul ediyor ben de zorlamıyorum canım. Aman nefret etmesin sonrası çok zor olurkatı gıdaya henüz pek hazır değil onu fark ettim bugün. Hepsi yavaş yavaş olacak artık.
Maşallah oğluşa:) ben istediği kadar veriyorum. Yeterki yesin de mamayı aZaltalım
Henüz mevsimi olmadığı için kabak vermedim canım. Mevsim sebzelerini tercih ediyorum öncelikli olarak
Benımkı direkt yumruğunu sokuyor ağzınaŞu an biz de iyiyiz aşırı bir rahatsızlık Yok canım artarsa belki denerizanaaam bebişler hep erkenci sanırım ellerini yiyişleri çok tatlı
Evet ilaçtansa az da olsa bitkisel çözüm daha iyidir bence deBenim kızda tokur kafa olmadı hiç şapka bende senin gibi gece bile ağız bezletınden koyuyorum evde bende ıhlamur bulundarayım önlem almak lazım
Geç cevap verdım girmemedim kac gündür bebişin nasıl
Ateş var mı canım gözlerde çökmeKızlaarr benim kız 10 gündür ishal, kokuyo da. Siz ne yapıosnz ishal olunca....
Aa vereyim öyleyse hem tam vaktiCanım balkabagı ver mutlaka çok faydalı hem yumuşacık
Oy yerim onu bize büyük gibi geliyorlar ama 9 ay içerde kaldılar hala tenimizin kokusunu istiyorlar benım kız emerken yakamı tutar anne beni bırakma der gibiEvet ilaçtansa az da olsa bitkisel çözüm daha iyidir bence de
İyileşme arifesindeyiz ikimiz de inşallah cumaya iyileşiriz.
Az önce kelebeğimi slingle bağladım evi süpürdüm uyuyakaldı ve sese hareket rağmen noluyor diye gözünü bile açmadıkeramet slingi atletle takmakmış kelebeğim direkt ten teması istiyormuş
Haklısın valla canım. Büyüdü diyoruz ama hala süt kuzusu miniklerimizOy yerim onu bize büyük gibi geliyorlar ama 9 ay içerde kaldılar hala tenimizin kokusunu istiyorlar benım kız emerken yakamı tutar anne beni bırakma der gibi
Bebeğin yatağına soğan kesip koymayı denedin mi hiç işe yarıyor diye okudum bi yerde
Ayy bizim ev kuzey ya biz hala uşuyoruz atletle diyincw bile uşudugumu hissettim:))))Evet ilaçtansa az da olsa bitkisel çözüm daha iyidir bence de
İyileşme arifesindeyiz ikimiz de inşallah cumaya iyileşiriz.
Az önce kelebeğimi slingle bağladım evi süpürdüm uyuyakaldı ve sese hareket rağmen noluyor diye gözünü bile açmadıkeramet slingi atletle takmakmış kelebeğim direkt ten teması istiyormuş
Nerede yaşıyorsun canım sen? Burası bugün çok güzel hatta 23 derece hasta olmasak atıcam kendimi dışarıAyy bizim ev kuzey ya biz hala uşuyoruz atletle diyincw bile uşudugumu hissettim:))))
Kayseri'deyim canım ben dışarı da pek çıkmıyorum hala soğuk geliyo bana inşallah bir ev bulduk kredi çekicez olursa hem bahçesi var hem güney kuzularıma da iyi olacak ikisini alıp alıp inerim aşağıyaNerede yaşıyorsun canım sen? Burası bugün çok güzel hatta 23 derece hasta olmasak atıcam kendimi dışarı
Hayırlısı olsun canım hakkınızda inşallah olur içine sindiyseKayseri'deyim canım ben dışarı da pek çıkmıyorum hala soğuk geliyo bana inşallah bir ev bulduk kredi çekicez olursa hem bahçesi var hem güney kuzularıma da iyi olacak ikisini alıp alıp inerim aşağıya
Canım biz 4.ayı tamamladık ama sağlık ocağı 10 nisana gün vermiş aşı için. Sanırım grupta ilk 4 ay aşısını siz oldunuz.Kızlar ya biz dün 4 aylık asilarimizi olduk oğlumda aşırı huysuzluk yaptı. Bundan oncekilerde olmamisti. Kaç günde geçer bu aşı huysuzlugu.