2016 Aralık Anneleri

Evet beni de mahvetmişti bulantılar. Kafamı kaldıramıyordum bir de kızımı hareketleri hissetmediğim için kendimi hasta olarak görüyordum. Bulantım aşırı olduğu vakitler karnımı okşaya okşaya kızımla konuşuyordum. O konuşmalar çok iyi geliyordu bana
Ben de çol endişeliydim. zarar vericem zararlı bir şey yiyip içicem diye aklım çıkıyordu.
Ay valla ben de bekliyorum adet olmayı ama hala tık yok tabiki olursa Allahtan sonuçta hayırlısı böyleymiş derim ama hamilelikti yeni doğumdu yeni bebekti derken kızımın büyüdüğünü göremem diye korkuyorum.

Arkadaş grubum içinde en son evlenecek hatta hiç evlenmeyecek gözüyle bakılan bendim. Benden 1 hafta önce bir tanesi evlendi gerisi hala bekar
Çok az kabul ediyor ben de zorlamıyorum canım. Aman nefret etmesin sonrası çok zor olur katı gıdaya henüz pek hazır değil onu fark ettim bugün. Hepsi yavaş yavaş olacak artık.
Maşallah oğluşa:) ben istediği kadar veriyorum. Yeterki yesin de mamayı aZaltalım
Henüz mevsimi olmadığı için kabak vermedim canım. Mevsim sebzelerini tercih ediyorum öncelikli olarak

Evet canım çok iyi bakmamız gerek kendimize. Oy çok geçmiş olsun canım çabuk atlatırsın inşallah. Viks sürebilirsin canım boğazına o da iyi gelir.
Viks yok evde ama aldırayım eşime canım. Bende bademcik de yok direkt lenf bezlerime vuruyor ya da farenjite çeviriyor sağol canım

Salya da zor canım bizim henüz abartı bir salyamız yok bazılarının üstü balı kalmaz salyadan. Belki ilerleyen zamanlarda olur o kadar canım olursa alınacak mecbur
Renkli renkli yakışır kelebeğeee
Bugün ıslanmadık yerimiz kalmadı salyadan. Bir de çok fazla salya olunca daha sık su vermem gerekiyor. Benim kelebeğim de henüz suyu sevemedi büyük uğraşlardan sonra zorla veriyorum
Evet kelebeğim lor peyniri kıvamında kolye direkt belli eder kendini anasına çekmiş ben de yazın sahile indiğimde arkadaşlar az kay parlıyorsun gözümü alıyor beyazlığın derdi

Onla geçmiş olsun cnm ...
Ben patatesle havuç haşlayıp blender dan geçirdim sevmesi çıkardı nasıl yapıyorsunuz siz[/QUOTE]
Benim kelebek de zor kabul ediyor 6-7 çay kaşığından sonra püskürtmeye başlıyor ağlanıyor.

Benim kızda tokur kafa olmadı hiç şapka bende senin gibi gece bile ağız bezletınden koyuyorum evde bende ıhlamur bulundarayım önlem almak lazım
Geç cevap verdım girmemedim kac gündür bebişin nasıl

Canım balkabagı ver mutlaka çok faydalı hem yumuşacık

Benim kızda tokur kafa olmadı hiç şapka bende senin gibi gece bile ağız bezletınden koyuyorum evde bende ıhlamur bulundarayım önlem almak lazım
Geç cevap verdım girmemedim kac gündür bebişin nasıl
Evet ilaçtansa az da olsa bitkisel çözüm daha iyidir bence de
İyileşme arifesindeyiz ikimiz de inşallah cumaya iyileşiriz.
Az önce kelebeğimi slingle bağladım evi süpürdüm uyuyakaldı ve sese hareket rağmen noluyor diye gözünü bile açmadıkeramet slingi atletle takmakmış kelebeğim direkt ten teması istiyormuş

Kızlaarr benim kız 10 gündür ishal, kokuyo da. Siz ne yapıosnz ishal olunca....
Ateş var mı canım gözlerde çökme
Benımkı oldugunda Dr bezını istedi 20 dk içinde hastaneye götürdük test yapıldı gaitadan bişi çıkmafı çok şükür Dr sık emzir dedi su vermene gerek yok dedı ama ben verdım yakınlarda rota aşısı ysptırdım mı

Oy yerim onu bize büyük gibi geliyorlar ama 9 ay içerde kaldılar hala tenimizin kokusunu istiyorlar benım kız emerken yakamı tutar anne beni bırakma der gibi
Bebeğin yatağına soğan kesip koymayı denedin mi hiç işe yarıyor diye okudum bi yerde

Haklısın valla canım. Büyüdü diyoruz ama hala süt kuzusu miniklerimiz aynen benim miniğim de kolyemden tutuyor sıkı sıkı bir de okşayışı çok hoşuma gidiyor.
Denemedim ama deniyeyim babamızı diğer odaya atarız en kötü

Ayy bizim ev kuzey ya biz hala uşuyoruz atletle diyincw bile uşudugumu hissettim:))))

Nerede yaşıyorsun canım sen? Burası bugün çok güzel hatta 23 derece hasta olmasak atıcam kendimi dışarı
Kayseri'deyim canım ben dışarı da pek çıkmıyorum hala soğuk geliyo bana inşallah bir ev bulduk kredi çekicez olursa hem bahçesi var hem güney kuzularıma da iyi olacak ikisini alıp alıp inerim aşağıya

Hayırlısı olsun canım hakkınızda inşallah olur içine sindiyse Kayseri buraya göre soğuktur muhtemelen ama yazın rahat oluyorsunuz siz de, biz burada yanarken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…