- 9 Nisan 2016
- 3.948
- 3.612
Kelebeğim bu ara kucaktan inmediği için dönme gibi bir çabası yokİnşallah canımmm ben hep elinden tutuyordum dönsün diye hadi oğlum dön diyordum bugün oyun halısına yatırmıştım baktım ayakları havaya dikip dikip dönüyorkelebek de döner yakında bence annesi :)
Kanguruda bacakları bir garip duruyor, sanırım biraz daha uzaması lazım kuzucuğumun. Bu kucak sevdası bitene kadar ütü yapamıcam sanırım. Bir yere bırakınca Gözümün içine baka baka ağlıyorAynen canım ya kucak istiyorlar bu ara sürekli. Neden acaba diyorum. Eskiden yoktu böylesine kucak isteğimiz. Şimdi resmen kollarını kaldırıyor beni al anne diyekıyamıyorum biraz alıyorum ama kollarım dayanmıyor. Ne güzel canım :) iyi ki almışsın o zaman faydasını geç görsen de kanguruyu kullanmaya başladınız mı canım
Bence hiç rahat dönemleri olmayacak canım :)
Maşallah siz de 3 kardeş farklı olmuşsunuz:) oğluş da beyaz olur muhtemelen.Evet canım ben dün oğluş yemeyince tadına baktım çok kötüydü
Benim annemle babam da aynı canım esmerler :) ablam sarışın ben beyazım abim esmer sadece
Yavaştan kulak aşinalığı olsun istiyorum canım. Öyle kafa karıştırıcı olmayacak şekilde başlamak istiyorum. Basit Kelimelerle başlarız, önemli olan sürekli tekrarlamakEvet canım iki dilli olur artıkİngilizce de öğrensin hiç bir şey yapamasak dediğin gibi çizgi filmler buluruz canım daha erken değil mi eğitim için canım? Ben 9. Ay başlamayı düşünüyorum.
Ben de bakayım bir canım :)
Ben 5.ayında başlıyım diyorum belki o zamana hazır olur kelebeğim. Sulu olmayan hiçbir şeyi almıyor şimdilik. Püre yapıcı hiç görmedim canım. Ben çorbayı süzgeçten geçiriyorum çok minik parçalar oluyor içinde onları yemeye başlarsa püreye geçeyim diyorum. Pürenin de içine az miktarda katı koyarım onları yemeye başlayınca da katıya geçerim diyorum. Kademeli olarak farkında olmadan geçiş yapmaya çalışıcam bakalım işe yarayacak mı :)Blenderdan geçireyim diyorum canım ne kader doğru bilmiyorum. Püre yapıcılar var aslında onlardan mı alsak ya da biraz da olsa katı mı versek bilemedim.
Suyun ısısına bakarsın canımm soğuksa üşür zaten kelebek aman Allah korusun hasta olmayın yine. Deniz aynen mümkün değil şimdi. Biz de Deniz istiyorduk oğluş için erken olur diye vazgeçtik. Termal bakıyoruz ya da oğluş havuza girmeyecek.
Bebişlere bol keyifli günlerimiz olsun inşallah canım
Anca çekebildim resmi 10 ay sonrası için diyor bence çok faydalı olacak yoğurt yapma kabı ve cam sette hoşuma gittiBen de az önce gördüm o oyuncagi internette eşim gelince gidip bakcaz.Oyunca guzel mi boyutlari fln nasil.Ona göre gezer ararim bulamazsam :)
Benimki de öyle bu çoçuk hiç kucaktan inmiyor nasıl oyun oynıcaz diyorumKelebeğim bu ara kucaktan inmediği için dönme gibi bir çabası yokilerleyen zamanda kendisini kucaktan indirmeyi başarırsam inşallah döner
Darısı bize olsun ben ne olur ne olmaz yastık koyuyorum döner falan kıpır kıpırMerhaba annelerrr bugün oğlum annesini şok etti. Tam dönmeyi başardı kaç kez döndü başarınca Sevincimden koştum evin içinde heyecanladarısı tüm aralık bebeklerineee
Bilgilendirme için teşekkürler canım ben de eşime söyledim alacak. Yoğurt için kavanoz arıyordum çok iyi denk geldiAnca çekebildim resmi 10 ay sonrası için diyor bence çok faydalı olacak yoğurt yapma kabı ve cam sette hoşuma gitti
Ben de az önce kızıma sordum ne zaman bensiz uzun süre oynamayı, kendini oyalamayı öğreneceksin diye. Eguu dedi, kibar kelebeğim agu değil de egu diyorBenimki de öyle bu çoçuk hiç kucaktan inmiyor nasıl oyun oynıcaz diyorum
Bugün biz de çok ağladık sebebi kucak mıydı yoksa başka sebebi var mıydı anlamadım. Kucağımdan indirince ağladı. Şimdi banyo yaptırdık yatıyor sessizce bakalım.Kelebeğim bu ara kucaktan inmediği için dönme gibi bir çabası yokilerleyen zamanda kendisini kucaktan indirmeyi başarırsam inşallah döner
M şeklinde dururmuş kanguruda canım sağlıklı olan şekil oymuş. tabi boyu kaç kelebeğin bilmiyorum. Biz 60 cm olduğundan beri kullanıyoruz. şu an 65 cmiz.Kanguruda bacakları bir garip duruyor, sanırım biraz daha uzaması lazım kuzucuğumun. Bu kucak sevdası bitene kadar ütü yapamıcam sanırım. Bir yere bırakınca Gözümün içine baka baka ağlıyorben de anlamıyorum valla sanırsın bırakıp gitmişim saatlerce titreye titreye ağlıyor. Kilolandı da minikler zorlaşmaya başladı her şey
Evet canım hepimiz farklı farklıyız = ) oğluş değişmez artık canım doğduğundan beri bembeyazMaşallah siz de 3 kardeş farklı olmuşsunuz:) oğluş da beyaz olur muhtemelen.
Bu arada komşum peynir yapıyormuş dedim yazın öğret bana yapalım birlikte temiz temiz yedireyim miniğime
Kesinlikle canım basit şeylerle başlamak lazım algılarının en açık olduğu dönemlerdelerYavaştan kulak aşinalığı olsun istiyorum canım. Öyle kafa karıştırıcı olmayacak şekilde başlamak istiyorum. Basit Kelimelerle başlarız, önemli olan sürekli tekrarlamak
Çok küçükler daha canımm çorbayı da bol sulu yapabilirsin hem su ihtiyacını da karşılamış olursun canım. Katı gıda için çok erken zaten. Aynen canım yavaş yavaş büyütmek lazım yediklerinin boyutunu :) normalde senin dediğin gibi yapılmalıymış katı gıdaya geçiş canımBen 5.ayında başlıyım diyorum belki o zamana hazır olur kelebeğim. Sulu olmayan hiçbir şeyi almıyor şimdilik. Püre yapıcı hiç görmedim canım. Ben çorbayı süzgeçten geçiriyorum çok minik parçalar oluyor içinde onları yemeye başlarsa püreye geçeyim diyorum. Pürenin de içine az miktarda katı koyarım onları yemeye başlayınca da katıya geçerim diyorum. Kademeli olarak farkında olmadan geçiş yapmaya çalışıcam bakalım işe yarayacak mı :)
Aynen canım ısıya bakıp karar veririm artık. İnşallah yerini yadırgamaz :)
Ne güzel termal sulara da girecekmiş küçük beyefendi:)) en sağlıklısı deniz ama yazın ortasında açabiliriz ancak deniz mevsimini
Amin canım inşallah bebeklerimizle sağlıklı mutlu huzurlu geçsin günlerimiz.
En iyisini yapıyorsun canım dikkat etmek lazım artık ben de çok korkmaya başladım. Yastık koyunca da engellemişim gibi hissediyorum canım. Yer en iyisi havalar iyice ısınsaydı rahat rahat yatarlardı yerdeDarısı bize olsun ben ne olur ne olmaz yastık koyuyorum döner falan kıpır kıpır
Benım hıc bakmak aklıma gelmedı bızde kabuk yok olsaydı ben annem kv farkederdi herslde seni deyince bu bakayım sabahKızlar bebişlerin verem aşısı ne durumda. Bizim kabuk bağlamıştı. Bugün banyo yaparken düşmüş. Çok korktum. Yarın sağlık ocağına gideyim bir diyorum
Canım bana saglik ocaginda asiyi yaparken hemsire zamanla kizaracak sivilce gibi olcak kabuk baglayacak dusecek ve bizdeki gibi iz olacak bu surec yaklasik 6 aylikken tamamlanacak demisti.Kızlar bebişlerin verem aşısı ne durumda. Bizim kabuk bağlamıştı. Bugün banyo yaparken düşmüş. Çok korktum. Yarın sağlık ocağına gideyim bir diyorum