- 19 Nisan 2016
- 1.466
- 1.269
- 133
Ne kadar sallıyor acaba canım. Senin sallama hızınla arasında fark olursa belki istemeyebilir onu. Bir tanıdığın bebeği aşırı sallanmaya alışmış bize geldiklerinde beşiğe yatıralım istersen uyut dedim bizimki çok sallanmıyor onunla uyumaz dedi.Hanımlar baby max nuno elektrikli beşik almayı düşünüyorum kullanan var mı yada bilginiz var mı nette pek yorum yapılmamış. Bnm kız sallanmaya alıştı ee salla salla bnm kollar kas yaptı alayım bari dedim sizce kullanışlı olur mu?
Boşlamaktan cok unuttum desem :)) enes uyuyunca ew ıs yemek derken bı turlu fırsat yok ole ole unuttum tabı :/Aynen dedigin gibiydin canim. Geliyordum gidiyordum sen catir catir yaziyordun. Dogumdan sonra koptun gittin :) Bit ara merak ettim etiketleyecektim seni ama dedim simdi coluk cocuga karisti vakti yoktur :) Artik boslamazsin bizi
ben bulantı ve kusma yüzünden evden dışarı çıkamadım doğru düzgün. Bir de karnım büyük olmamasına rağmen çok ağır hissediyordum. O yüzden de 2 adım atınca nefes nefese kalıyordum. Ama tabi benim kuzucuk kıpır kıpırdı içeride:) dar badi giydiğimde göbeğim sürekli yamuluyorduEvet bebişleri napsın karnımızda alıştı aksiyona. Hamileliğimin ilk 4 ayı yattım tehlike vardı canım bir ayaklandım ondan Sonra hiç oturmadım herkes hamilesin nasıl dayanıyorsun diyordu sabah çıkıp akşam geliyordum eveson 3 hafta da biraz dikkat ettim o kadar
Biz dışarı arkadaşlarla gidiyoruz genelde canım öyle olunca veriyorum arkadaşlara. Alışık olduğu insanlar zaten :)
Hehee bizimki de dudak büzüyor bazen çok şeker o halleri
Anladım canım geçmiş olsun ben çok korkuyorum dökülür de oğluş ağzına alır diye. Bu ara şampuanım bitti marketten aldım mecbur. gidemedim biraz uzak yeri. Bu kez saçlarım oluk oluk dökülmeye başladı.
Valla aldım artık kolum ağrıyordu çünkü. Çok şiddetli sallamaya gerek kalmaz inş hafif sallayıncada uyuyor. Bide 2 gündür uyurken çok irkiliyor bişeyden mi korktu acep diyorum. O kadar huzursuz ki daha yatağımı toplayamadımNe kadar sallıyor acaba canım. Senin sallama hızınla arasında fark olursa belki istemeyebilir onu. Bir tanıdığın bebeği aşırı sallanmaya alışmış bize geldiklerinde beşiğe yatıralım istersen uyut dedim bizimki çok sallanmıyor onunla uyumaz dedi.
Valla aldım artık kolum ağrıyordu çünkü. Çok şiddetli sallamaya gerek kalmaz inş hafif sallayıncada uyuyor. Bide 2 gündür uyurken çok irkiliyor bişeyden mi korktu acep diyorum. O kadar huzursuz ki daha yatağımı toplayamadım
Haklısın canım ki zaten şu an kızımı bırakıp bir yere gitme gibi bir seçeneğim yok. Sağolsun kardeşimle konuşuyorum ondan fikir alıyorum.İlaçsız tedaviye neden yönlenmiyorlar acaba canım. Sonuçta konuşarak tedavi edebilmeleri lazım. O ilaçlar çok tehlikeli zaten.
Ne güzel ilacın kardeşin olur canım
Belki unutmuşsundur canım aklımız gidiyor çocuklarla ilgilenmektenAyy ben hiç düşünmüyorum şimdi acaba ilkinde duşundum de unuttum mu:))))
Konuşması çok tatlı oluyo hele kızlar cilveli oluyorki sormayın çen çen çeneleri durmuyo wc de bile huzur yok:) anne napıyon beni goruyon mu duyuyon mu bak elim kapının altında yok açıyım mı son çare tuvaletim geldi oluyo :)))))
Ben almadım galiba ya bi ptt den almıştım
Öyle şeyler hiç ilgimi çekmedi benim canım :) soranlar oldu hatta ana kucağı yok mu diye de ne bilim alışmasın dedim. Hatta ne işe yarar onu bile bilmiyorumKizlar merhaba
Ev tipi ana kucagi kullaniyor musunuz
Tavsiyeye ihtiyacim var
Yardimci olur musunuz
Internetten baktigim kadariyla chicco balloon modeli hosuma gitti ama iyi midir kestiremiyorum
Tiny love cok anlatiliyor falan
Ben yalancı emzikle çözdüm bu sorunu canım. Oğlum da kucağımda uyuyordu yatırınca başlıyordu ağlamaya. Silikon emzik kabul etmedi. Kauçuk deneyim dedim Nil kauçuk emzik aldım onu daha rahat aldı. Uykusu gelince meme arıyor ve memede kalmak istiyor. Karnı tok altı temizse emziği veriyorum uyuyor.Gunaydin. Bu ara bizde de ayni problem var canim. Ne gece ne de gündüz dogru duzgun uyumuyor. Yari uyanik bir uyku. Suanda kucadimda emerken uyudu. Yatagina koymaya korkuyorum. Uykusuzluk bana koymuyor da, oglum mizmiz oluyor ona uzuluyorum
Ben çıkarmıyorum canım korkuyorum hasta olur diye. kendim bile banyodan Sonra soğuk havalarda dışarı çıksam hemen üşütür hasta olurumKızlar bebeklerınıze banyo yaptırdığınız günler dışarı çıkarıyor musunuz aksam banyo yaptırıcam öğleden sonra sağlık Ocağı'na gitsem ne olur
Canım ben yıkıyorum tek başıma. Babasıyla tensel iletişim kurşun diye eşimle yıkıyorım ama yalnız da yıkadığım oldu. Fileye yatırıp lifliyorum vücudunu. Sırtını da koluma yatırıp lifliyorum sonra tekrar filede suyunu döküp çıkarıyorum. Zorlanmadım hiç canımTek başına yıkayabikiyor musun peki
Canım kauçuk emzik denedin mi? Biz çözümü kauçuk emzikte buldukBenim ki de aynı canım.parmak emmeye başladı emzikte almıyor sevmedi emzigi
Kız bebekler anneye ağırlık verirmiş canım bizim oralarda kız yükü tuz yükü derlerben bulantı ve kusma yüzünden evden dışarı çıkamadım doğru düzgün. Bir de karnım büyük olmamasına rağmen çok ağır hissediyordum. O yüzden de 2 adım atınca nefes nefese kalıyordum. Ama tabi benim kuzucuk kıpır kıpırdı içeride:) dar badi giydiğimde göbeğim sürekli yamuluyordu
Sağol canım bir ara cilt bakımı yaptırmam lazım ama kızımı bırakamam onun daha çok ihtiyacı var bana
Şampuan değişimi dökülme yapabilir canım geçmiş olsun. Düzelir inşallah en yakın zamanda.
Uyur inşallah canım sen de dinlenirsin biraz. İrkilme hep var korkma bazen bizde de artıyordu. Daha Yeni geçti canım 4. Ayı dolduruyoruz. Çok nadir oluyor artık.Valla aldım artık kolum ağrıyordu çünkü. Çok şiddetli sallamaya gerek kalmaz inş hafif sallayıncada uyuyor. Bide 2 gündür uyurken çok irkiliyor bişeyden mi korktu acep diyorum. O kadar huzursuz ki daha yatağımı toplayamadım
Bizde diş mi acaba diyoruz ama bilmiyorum bi an önce düzelirinşallah içim gidiyo o ağlayınca. Emziklerin tüm çeşidi mevcut ama almıyor malesefUyur inşallah canım sen de dinlenirsin biraz. İrkilme hep var korkma bazen bizde de artıyordu. Daha Yeni geçti canım 4. Ayı dolduruyoruz. Çok nadir oluyor artık.
Bir sıkıntısı mı var acaba canım diş sıkıntısı olabilir mi?
Çok şanslısın canımHaklısın canım ki zaten şu an kızımı bırakıp bir yere gitme gibi bir seçeneğim yok. Sağolsun kardeşimle konuşuyorum ondan fikir alıyorum.
Ben ilk ısırmasıyla farkettim diş olduğunu canım. Elimi verdim öyle hırslı sızlanarak ısırdı ki.. sonra zaten diş Etinde beyazlık oldu. Alt ön iki diş yeri belirginleşmiş. Beyaz bir çizgi oluşmuş. Şimdi arada sızlanıyor gece çok uyanıyor.Bizde diş mi acaba diyoruz ama bilmiyorum bi an önce düzelirinşallah içim gidiyo o ağlayınca. Emziklerin tüm çeşidi mevcut ama almıyor malesef
Canım canının istediği bişi olur da yemezsen ya da çok üzülürsen olur derler. Koca karı yöntemi var ama bilmiyorum ki.. ablam da olmuştu kaynanası bişiler yapmıştı. Büyüklerine bir sor istersen canım. Umma diyorlar bizimkiler bu duruma.Kızlar ben gene ve yıne mastit oldum bu ucuncu oluyo artık(( kafam kazan gbı basım catlıyor atesım 38'5 larda her yerım kırılıyo cok uykum var adım atcak halım yok dun gece oldum ( bıde agrısı eklenıo kasıklarıma bugun cok kotu bı gun bebegı habıre mememde uzanıp onuda koydum habıre uyuttum bnde uyudum bıraz ama yok ates gecmeden ne kafa agrım gececek ne kırgınlık ole bı agrıokı vucudum tarıfsız sabah burnmda akıo o yok suan yanaklar kıpkırmızı atesten donuyorum resmen masaj yaptım sabah sıca su koyup ovdum ama o an hafıflıo snra gene agrı devam edıo cektırmeyı denedım cekmıyo makıne azcık cekıyo enes daha cok emdı ondan hep o tarafı verıorm geceden berı ama yok (( ılla bugun cekcem mı bunu baska caresı yok mu yoksa sonum gene ant mı (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?